Durex bedenksel: vibrerend ondergoed te besturen vanaf te telefoon

Bij Durex hebben ze weer iets nieuws bedacht: Fundawear’, vibrerend ondergoed voor hem en haar, dat bestuurd kan worden met een eenvoudige app op je smartphone. Jeetje… Vibrerend ondergoed. En dat kun je gewoon in de wasmachine doen? (is dan mijn eerste vraag…) De slogan is: ‘Fundawear, the future of foreplay’. Juist: lekker in een restaurant opwarmen.

Het gloednieuwe ondergoed zit boordevol ‘touch’-technologie, die bestuurd kan worden via een handige app. Je kiest eerst het geslacht van je partner en krijgt vervolgens een diagram te zien van zijn of haar intieme zone. Door met je vingers over de bolletjes te slepen, kan je van overal ter wereld je vriend(in) intiem ‘aanraken’.  Hoewel de broekjes (én beha’s) ontwikkeld werden voor voorspel vanop afstand, kunnen liefhebbers van zelfbevrediging het kinky ondergoed uiteraard ook gebruiken om zichzelf eender waar en wanneer een climax te bezorgen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer