Een vibrator die met je meedenkt: maak kennis met de Nibble

De techniek staat voor niets, bewijst deze Nibble, te koop bij Willie. Deze vibrator denkt met je mee. Echt. Het wordt steeds aantrekkelijker om je vent toch maar de deur uit te zetten… Nee, zie het als ‘leuk voor erbij’. Een echte vent blijft natuurlijk het leukst, maar deze Nibble weet een fraai stukje vervanging klaar te spelen. De vibrator reageert op geluid (hoe harder jij gilt, hoe harder ie gaat), op warmte (hoe heter jij wordt…JUIST!) én je kunt er een bijna eindeloos aantal snelheden op instellen. Je verveelt je dus geen seconde. Tel daarbij op dat ie er ook nog eens heel mooi uitziet (het ook wil immers ook wat) én dat ie in zo’n chique verpakking wordt geleverd, dat je bijna denkt dat er een nieuwe tablet bij je thuis bezorgd wordt en ik denk dat je kunt stellen dat je een leuk cadeautje voor jezelf gevonden hebt.

De Nibble vibrator is door de gebogen kop geschikt voor g-spotstimulatie. De geavanceerde vibrator kan op drie verschillende manieren worden aangestuurd, namelijk: handmatig, op basis van stemherkenning en op basis van warmte.  Als je de vibrator handmatig gebruikt, kan deze worden aangestuurd door middel van de knopppen. Hierbij heeft de vibrator 10 verschillende vibratiepatronen die ieder drie verschillende snelheden hebben. De tweede manier waarop de vibrator te besturen is, is door middel van stemherkenning of muziek. Om deze optie te gebruiken moet de knop met de microfoon worden ingedrukt. Als dit gebeurd is zal de vibrator reageren op je stemgeluid. De vibratiesnelheid hangt dan af van hoe hard jouw stemgeluid is. De derde manier om de vibrator te gebruiken is met lichaamswarmte. Door op de knop te drukken met hitte golven zal deze functie worden geactiveerd. Bij deze functie zal de vibrator reageren op jouw lichaamswarmte. Hierdoor zal de vibrator steeds intenser vibreren naar mate het hoogtepunt dichter bij komt.
De vibrator is oplaadbaar met behulp van een, meegeleverde, USB-oplader.

De Nibble heb je al voor €74,95. En misschien zou je dat willen kwalificeren als ‘niet heel goedkoop’, maar ik garandeer je dat je waar voor je geld krijgt. Wil je wat meer spanning, dan raad ik je een kleine upgrade aan. Want voor €79,95 heb je de Nibble Duo Vibrator. Deze, eveneens reteslimme vibrator zorgt naast de g-spot ook nog eens voor clitoris stimulatie. De schacht is voorzien van ribbels en randen die zorgen voor extra stimulatie. Als je hier geen wilde avonden mee gaat beleven…

Je vindt het allemaal op Willie. En dat niet alleen. Deze online seksshop krijgt natuurlijk niet zomaar een 9,3 op het rapport. Doe er je voordeel mee..

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer