Gegarandeerd klaarkomen met de Womanizer, de nieuwste sextoy voor vrouwen

Schermafbeelding 2015-12-16 om 21.12.14Oké, oké, garantie is misschien iets te zelfverzekerd, er zijn natuurlijk altijd vrouwen te vinden waarbij het toch niet lukt, maar die kans is met de Womanizer Pro wel geminimaliseerd. Deze nieuwe sextoy kan misschien wel eens hét cadeautje voor onder de kerstboom worden! Aan je vriendin of vrouwen; aan jullie zelf! De werking is niet alleen geweldig, de vormgeving is ook nog eens super. Een lavendelkleurig speeltje met een Swarovski-kristal. Juist ja; lekker chique! Of je er nou alleen gebruik van wilt maken of samen met je partner; je gaat er zonder enige twijfel heel veel plezier aan beleven.

De Womanizer Pro is een nieuwe variant op de Womanizer en deze is stiller, makkelijker in gebruik én de stimulator heeft een nieuwe handzame vormgeving. Deze versie van de Womanizer Pro stimulator is lavendel met een bloemen patroon, strak wit met zilver of kinky zwart met een panterprintje. De Womanizer pro kan aan- en uit worden gezet door op de Swarovski steen te drukken en de stimulator is voorzien van 8 verschillende stimulatie-standen, die te bedienen zijn met de + en –knoppen.  Op de Womanizer Pro zit, net als bij het origineel, een zuigmondje om de clitoris te stimuleren. Ga liggen en geniet!

Zoiets moois heeft natuurlijk wel een prijskaartje. Maar het is de 189 euro meer dan waard. Hier kun je heel, heel lang heel veel plezier aan beleven. Mocht je twijfelen, zoek dan online maar eens wat recensies op. Stuk voor stuk lovend en dat is niet zomaar!

Kijk voor meer informatie op: www.willie.nl

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer