Cupje extra van BNN

De site Mokkels.nl meldt iets opmerkelijks: ONM-actrice Katarina Justic zal aankomende week een borstvergrotingsoperatie ondergaan. Omdat de ingreep niet vergoed wordt door je verzekering heeft Katarina een slimme deal gemaakt… Haar werkgever BNN betaalt!

Zo’n werkgever zou ik ook wel willen… Maar ik heb tot op heden nog geen goede reden gevonden wat een cup extra er journalistiek gezien aan zou kunnen toevoegen. Een ander beroep kiezen dan maar?

Katarina’s karakter in de soap ondergaat ook een borstvergroting. Je moet toch op een manier verklaren waarom een van de spelers ineens wat cups extra heeft. En als het allemaal toch in de serie verwerkt wordt: nou, dan kan het ook wel vergoed worden door de werkgever. Doet ze goed hoor… We houden het in de gaten. Voor meer informatie: zappen.blog.nl.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer
  • Als dat echt waar is dan is dat schandalig.
    Zo kan elke acteur de scriptschrijvers wel wat influisteren!
    En dat nog wel van het kijk en luistergeld!

  • Lola

    Dus feitelijk betalen wij…