Boer zoekt Vrouw – Henrieke vindt toch nog een man // Gossip

Wat een goed nieuws lees ik hier: Henrieke uit Boer zoekt Vrouw is verliefd. Nou was de blondine die alleen maar lacht natuurlijk zelf ook geen spraakwaterval, maar de mannen waarmee zijn in het programma overbleef zijn een regelrechte aanfluiting voor iedere date. Logisch dat ze ze niet moest hebben: zelden zulke ongemakkelijke stiltes gehoord! Maar fijn te lezen dat het ook voor haar goed is gekomen. Ik lag er al een beetje wakker van…

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *