Teen Mom 3: een emotionele strijd tussen het moederschap en tiener zijn

Elke tiener heeft zijn eigen uitdagingen, problemen en obstakels. De meiden uit Teen Mom 3 hebben daar ook nog eens de zorg van kind bij. In het derde seizoen van Teen Mom volgen we de moeders uit het meest recente seizoen van 16 & Pregnant: Mackenzie, Katie, Briana en Alex. Hoe ziet hun leven eruit nu de kleine er is? Redden ze het financieel? Gaan ze nog naar school? Hoe staat het met de relatie met de vaders? Ook dit seizoen zit weer vol emotionele worstelingen tussen het moederschap en tiener zijn. Vanaf maandag 17 februari wekelijks te zien op MTV om 20:00 uur.
Briana vraagt zich af hoe ze haar dochter kan beschermen tegen Devoin, de vader van haar baby. Maar zal dit hem stoppen om zijn kind te zien en welke rechten heeft hij eigenlijk? MacKenzie wilt dat Josh bij haar intrekt, maar wil hij dit ook? Alex twijfelt zeer aan de relatie tussen haar en Matt, kan zij hem nog wel vertrouwen? Tussen Joey en Katie lijkt het goed te gaan, hij wil haar een hele belangrijke vraag stellen. Hoe zal ze reageren?

Elke aflevering zien we hoe de meiden worstelen met het volwassen worden, verantwoordelijk zijn en een gezin vormen, maar ook nog eens ontdekken wie ze zelf zijn. Als moeder, als partner en als persoon. De problemen waar ze mee te maken krijgen, zijn niet niks. Huwelijk, school, werk, relaties, familie en vrienden of het ontbreken daarvan. Iedere maandag terug op MTV.

Over MTV

MTV Nederland is de Nederlandse versie van zender MTV en onderdeel van Viacom International Media Networks. MTV is het grootste en belangrijkste jeugd entertainmentmerk ter wereld. Met een wereldwijd bereik van meer dan een half miljard huishoudens, is MTV het culturele thuis van de millenniumgeneratie, muziekfans en artiesten, en een pionier in het creëren van innovatieve programmering voor jonge mensen. MTV weerspiegelt en creëert een popcultuur met haar bekroonde inhoud die is gebouwd rond fascinerende verhalen, muziekontdekkingen en activiteiten die worden overgebracht via TV, internet en mobiele communicatie. Buiten de Verenigde Staten maakt MTV deel uit van Viacom International Media Networks, een divisie van Viacom Inc. (NASDAQ: VIA, VIAB), een van ’s werelds toonaangevende bedenkers en uitvoerders van programmering en inhoud gebracht via alle mediaplatformen. Viacom biedt in Noord Europa 37 TV kanalen en meer dan 40 websites en heeft een totaalbereik van 62 miljoen huishoudens. Populaire zenders zijn o.a. MTV, Comedy Central, VIVA en Nickelodeon. Viacom merken worden wereldwijd in 34 talen bekeken door meer dan 600 miljoen huishoudens.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer