Utopia dames verkopen lichaam voor geld

Er moet geld komen in Utopia en grof ook. Daar had de hoofdredacteur van Playboy, Patrick Goldsteen, deze week een goed plan voor. De vrouwelijke Utopianen mogen bloot…in het blad uiteraard! Het zou om een strategische zet van ‘playmate’ Robin gaan. Volgens de Utopia fansite ziet Playboy een shoot zonder Robin niet zitten. voor het blad niet ziet zitten. Goldsteen ontving donderdag een uitnodiging van Robin. Met deze zet hoopt ze in ieder geval tot mei verzekerd te zijn van een vast verblijf in Utopia. Ik weet het niet hoor, maar een echt eigen economie opzetten, zit er niet in. Ik zie vooral een stelletje aandachtsgeile jankerds bij elkaar. Goldsteen ziet het liefst Robin en nog vier vrouwelijke bewoners voor een naaktreportage. Charlotte, Billy, Laura en Vanessa of Isabella zullen de meeste kans maken in de Playboy. De dames accepteerden meteen het eerste aanbod van Goldsteen. De bewoners verdienen zo’n 5.000 euro voor de shoot en per verkocht tijdschrift krijgen ze nog eens 50 cent.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer