Johnny de Mol heeft het niet zo op Touriya en Sylvie

Oh, wat heb ik gisteren genoten van RTL Late Night. Ik zat te luisteren naar een oeverloos zeikverhaal van Touriya – ik vind mezelf zo interessant en succesvol – Haoud, toen ze ineens tafelgast Johnny de Mol probeerde te betrekken bij haar fittie met Sylvie Meis. Al een paar keer kon je aan Johnny’s hoofd zien dat hij het hele verhaal weinig interessant vond, maar toen Humberto vroeg of hij de twee bekvechtende mutsen persoonlijk kent, reageerde hij priceless! “Ja, ik heb Touriya en Sylvie ontmoet bij Costa. Daarna ben ik ze gelukkig uit het oog verloren.” Touriya lachte wat ongemakkelijk en probeerde het met een ‘whatever’ af te doen, maar mijn televisieavond kon al niet meer stuk. Ik zie graag meer van die oprechtheid. Het ons-kent-ons hielenlikken begint mij namelijk een beetje de strot uit te komen! Dus: TREND! Ga zo door!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer