Friends Central Perk bestaat echt!

Binnenkort naar New York? Dan kun jij je een beetje terugwanen in de tijd van Friends. Want ter gelegenheid van de twintigste verjaardag van hitserie Friends komt er in de wijk Soho tijdelijk een replica te staan van het beroemde café Central Perk. Hoe leuk is dat? Oh, wat heb ik altijd genoten van die serie. Nog steeds kan ik met veel genoegen naar een herhaling kijken. Fans kunnen de koffietent,  bezoeken tussen 17 september en 18 oktober.
Honderden miljoenen fans over de hele wereld volgden tussen 1994 en 2004 ruim tweehonderd afleveringen lang het wel en wee van zes twintigers die hun weg in het leven proberen te vinden. Friends geldt inmiddels als een mijlpaal in de televisiegeschiedenis: de laatste paar seizoenen verdienden de zes hoofdrolspelers een miljoen dollar per aflevering.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer