Vrouwen vinden Humberto Tan leuker dan Jeroen Pauw

De hoogtijdagen van Jeroen Pauw lijken achter hem te liggen. Vrouwen kijken namelijk veel liever naar Humberto Tan. Pauw is wel geliefd bij 65-plussers. RTL Late Night is ook populair bij gezinnen. Pauw trok in zijn eerste 2 weken gemiddeld 525.000 kijkers per uitzending. RTL Late Night, dat een halfuur eerder begint, scoorde in dezelfde periode een gemiddeld kijkcijfer van ruim 1 miljoen. Vrijdagavond was de beste bekeken uitzending tot nu toe met 1.475.000 kijkers. De kijkers van Pauw zijn in meerderheid man (51,3 procent), RTL Late Night is vooral populair onder vrouwen (59 procent).

Na het vertrek van collega Paul Witteman bij het goed bekeken VARA-programma Pauw & Witteman besloot Pauw alleen verder te gaan. De grootste groep mensen die  Pauw afstemt, is 65-plus (46,6 procent), de meeste Humberto Tan-fans zijn tussen de 50 en 64 jaar oud (32,4 procent).

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer