Er moet toch wel iets met boer Tom aan de hand zijn?

Zeg het maar eerlijk: dat dacht jij ook toen je gisteren naar de eerste officiële aflevering van Boer zoekt Vrouw 2015 zat te kijken. Deze waanzinnig leuke boer met prachtig bedrijf en zelf best wel oké ingerichte woning én (niet onbelangrijk) leuke vrienden, zou, naar eigen zeggen en naar zeggen van zin vrienden, steeds te pittige dames aantrekken. En daar gaat het mis. Op zo’n moment trek ik dus allerlei conclusies. Wil hij zelf de touwtjes in handen houden, maar is hij daar te soft voor? Wordt hij in een relatie ineens een heel ander type? Wat weten wij niet van hem, wat hij ongetwijfeld wel weet? En waar gaan wij de komende weken achter komen? Misschien is hij wel de grootste freak uit de geschiedenis van BZV. Gaat hij de legendarische Aad overtreffen…Het was in elk geval weer smullen. Smullen van de afvaller Willem, die het bijna niet droog hield bij zijn ‘slechts’ 56 brieven. Zijn zoons toonden zich volwassener.  En het was ook mooi om te zien hoe Janko het plan van zijn cupcakes even moest laten varen om door Yvonne te worden ontvoerd naar een stel ietwat markante dames in een ronduit bizar ogende theetuin. Ik heb even weggekeken bij de twee brievenschrijfsters die boven de koeienstal hun geliefde boer het hof maakten boven een overvolle kop (uien?)soep. Het houdt allemaal het midden tussen uiterst gênant en bijzonder vermakelijk. Dank KRO, ik heb weer iets te doen op de zondag. Mijn leven heeft weer inhoud.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer