Vrijgezelle schippers gezocht voor datingshow!

Het productiebedrijf Masmedia is op zoek naar vrijgezelle schippers die mee willen doen aan een variant van Boer Zoekt Vrouw. Niet alleen de boeren, ook de binnenvaartschippers hebben het namelijk lastiger met het vinden van de liefde. EN als je de liefde dan gevonden hebt, moet je haar natuurlijk wel zover zien te krijgen dat ze met je mee wil op je boot.

Vrijgezelle binnenvaartschippers die op zoek zijn naar de liefde kunnen zich opgeven voor het programma.Het is nog niet bekend voor welke commerciĆ«le zender het televisieprogramma gemaakt wordt. Eerder heeft Masmedia voor RTL programma’s gemaakt als Life4you en De TV Kantine. Het is dus niet het bedrijf Blue Circle, producent van Boer Zoekt Vrouw, dat het programma over vrijgezelle schippers maakt. GeĆÆnteresseerden kunnen zich inmiddels inschrijven.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer