Britten denken tijdens werk vooral aan naakte baas

Britten zijn een stelletje ransapen bij elkaar. Die zitten namelijk niet op hun werk om te werken, nee die fantaseren zich suf over hun baas…naakt…

Uit onderzoek onder 4000 volwassenen blijkt dat dromen over seks tijdens een vergadering bovenaan staat in de toptien van afleidende gedachten.

Met zo’n baas kun je inderdaad aan niets anders denken…

Voor 57 procent is seks het meest favoriete onderwerp voor dagdromen, hoewel er grote verschillen merkbaar zijn tussen mannen en vrouwen. Beide geslachten denken evenveel aan seks, maar 58 procent van de mannen fantaseert wel eens over seks met een collega, tegenover slechts 21 procent van de vrouwen.

Het concentratiegehalte verschilt ook erg van beroep tot beroep. Advocaten vinden dat ze zeer aandachtig zijn tijdens vergaderingen, terwijl werknemers van de verkoopafdeling het minst aandachtig zijn. 22 procent van hen geeft toe dat ze amper luisteren tijdens de meetings, maar wel veel dagdromen. Leraren en mensen die in de media werkzaam zijn, denken het vaakst aan seks. Politieagenten en brandweerlui dromen dan weer het vaakst over seks met hun baas of een collega, op de voet gevolgd door boekhouders en ingenieurs. Ik werk alleen. Ik ben heel braaf….

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer
 • Heidi Zandbergen

  relaties op het werk
  L.S.,

  Voor een landelijk blad dat gaat over loopbanen, werksituaties, coaching ed., wil ik een rubriek gaan maken over ‘relaties op het werk’. Voor deze rubriek wil ik anonieme interviews maken met mensen die ooit een relatie op het werk hebben gehad op nog steeds hebben. Mocht u zo iemand zijn (de helft van alle mensen schijnt ooit een relatie op het werk te hebben gehad) en u wilt hieraan meewerken, dan kunt u contact met me opnemen. Het interview zal 1 a 2 uur duren, waarbij zorgvuldigheid centraal staat. Daarna wordt de geschreven tekst met u doorgenomen om er zeker van te zijn dat de feiten kloppen en er geen herkenbare dingen in staan waardoor uw anonimiteit in gevaar komt. Het is de bedoeling dat deze interviews, uiteindelijk ook gebundeld zullen worden in een boek.
  U bent van harte welkom om contact met me op te nemen.

  Met vriendelijke groet,
  Heidi Zandbergen

  [email protected]
  020 689 53 82 (‘s avonds bellen kan ook)