Britten denken tijdens werk vooral aan naakte baas

Britten zijn een stelletje ransapen bij elkaar. Die zitten namelijk niet op hun werk om te werken, nee die fantaseren zich suf over hun baas…naakt…

Uit onderzoek onder 4000 volwassenen blijkt dat dromen over seks tijdens een vergadering bovenaan staat in de toptien van afleidende gedachten.

Met zo’n baas kun je inderdaad aan niets anders denken…

Voor 57 procent is seks het meest favoriete onderwerp voor dagdromen, hoewel er grote verschillen merkbaar zijn tussen mannen en vrouwen. Beide geslachten denken evenveel aan seks, maar 58 procent van de mannen fantaseert wel eens over seks met een collega, tegenover slechts 21 procent van de vrouwen.

Het concentratiegehalte verschilt ook erg van beroep tot beroep. Advocaten vinden dat ze zeer aandachtig zijn tijdens vergaderingen, terwijl werknemers van de verkoopafdeling het minst aandachtig zijn. 22 procent van hen geeft toe dat ze amper luisteren tijdens de meetings, maar wel veel dagdromen. Leraren en mensen die in de media werkzaam zijn, denken het vaakst aan seks. Politieagenten en brandweerlui dromen dan weer het vaakst over seks met hun baas of een collega, op de voet gevolgd door boekhouders en ingenieurs. Ik werk alleen. Ik ben heel braaf….

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer