Mannen in uniformen: enorm sexy. Brandweermannen favoriet.

Werk maakt ons sexy (of, bij een niet opwindende baan juist niet). Volgens een onderzoek van datingdienst Fastlife.ca heeft een baan een flink effect op seksuele uitstraling. Voor 78 procent van de vrouwen zijn professionele atleten het aantrekkelijkst, 75 procent van hen kiest dan weer voor een brandweerman. (ik zou dan juist weer eerder denken aan een piloot…)

'Maar', zegt Troy Westwoord van de datingdienst Fastlife.ca, 'zet de atleten onder een douche en hun sexy-gehalte neem snel af. Bij de seksuele uitstraling van mannen speelt het al dan niet dragen van een uniform immers een grote rol.' Dat de atleten gevolgd worden door brandweermannen is dus geen verassing.
Voor mannen is het dan weer heel duidelijk: bijna 100 procent vindt dat modellen enorm sexy zijn, terwijl 96 procent een voorkeur aan danseressen geeft. Het omgekeerde is ook waar: vrouwelijke bouwvakkers worden door amper 15 procent van de mannen sexy bevonden, terwijl politiekers met 14 procent helemaal niet populair/sexy zijn voor de vrouwen.

Bron: hln

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer
  • Toet

    Mannen in uniform zijn echt zooo sexy… zo zlefverzekerd … ze zijn zo perfect … maar geen brandweermannen.. .ik bedoel echt in pak…maar brandweermannen… nee dat vind ik echt niets… dat zijn ook dikke uniformen …je kan het lichaam niet eens zien … wat de vorm ervan is … en ze zijn meestal lomp om te zien…

  • Irene

    Brandweermannen 100% sexy! Wel uiteraard in het uitgaansuniform, maar de brandweerbroek en daaronder niks of een strak t-shirt met mooie spieren also does the trick… Heerlijk dat ik die omgeving rond mag lopen!
    Al vind ik legeruniformen ook sexy, en militaire piloten. Civiele piloten is niks, want die uniformen zijn eigenlijk gewoon een pak met strepen. Beetje golddigger vind ik het als je daarop valt.