Vrouwen vinden het maar lastig er met deze hitte goed uit te zien op het werk

Maar liefst 54 procent van de Nederlandse vrouwen vindt het tijdens de hittegolf moeilijk om gepaste kleding uit te kiezen voor op kantoor. Maar ook mannen hebben moeite met het kiezen van de juiste kleding. Het percentage mannen dat het lastig vindt ligt met 31 procent wel een stuk lager. Het is ook lastig! Ik ben blij dat ik lekker thuis werk en gewoon in mijn slippers en desnoods in mijn blote kont achter mijn computer kan gaan zitten! Dat we het moeilijk hebben met het kiezen van onze kleding als het kwik stijgt, is gebleken uit onderzoek van marktonderzoeksbureau Ipsos onder duizend op kantoor werkende Nederlanders.Slippers, korte broeken en mouwloze T-shirts zijn volgens Nederlanders de meest ongepaste kledingstukken voor vrouwen op kantoor. 59 procent van de respondenten vindt dat vrouwen geen slippers horen te dragen op de werkvloer. 46 procent vindt een korte broek ongepast en 32 procent ziet liever geen mouwloze T-shirts. Ook blote schouders worden als ongepast gezien. 33 procent van de vrouwen vindt dit niet kunnen, tegenover 22 procent van de mannen.
Mannen op sandalen is ook hekel punt. De helft van de mannen vindt dat dit echt niet kan. 29 procent van de vrouwen is het hier mee eens.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer