Vrouw.blog.nl brengt vanaf deze week zomerse uittips

De zomervakantie lijkt zo lang. En dat is ie ook. Vermaak je kinderen maar eens iedere dag. Alle buurkinderen op vakantie, in de verste verte geen vriendjes te bekennen, en jullie gaan pas over een paar weken weg of zijn al geweest. Wat dan te doen? Vooral op vrouw.blog.nl kijken. Want wij brengen meerdere malen per week de leukste (niet al te dure) uittips door het hele land, starting today! We beginnen in de regio Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Begin augustus gaan we verder in het oosten, Drenthe, Friesland en Groningen. Ik heb mijn kinderen bereid gevonden de diverse uittips aan een uitgebreide keuring te onderwerpen. Een heel veel eerlijker beeld van de diverse uitjes kan dus nauwelijks geschetst worden. Morgen: deel 1 De Linneaushof in Bennebroek! Foto: Het testduo…

facebook share facebook share

3 Reacties // Reageer
  • Yolleke

    Wat een prachtkinderen heb jij, zeg! Echt schatjes…

  • Hester

    Dank je! Nou, hou deze site in de gaten, dan kun je ze volgen op hun leuke-dagjes-uit-tocht door Nederland!

  • Hallo ..
    De zomer tips die u gedeeld voor de vakanties zijn erg leuk en nuttig om alle mensen die op zoek zijn naar het zo dat ze een geweldige tijd samen doorbrengen. Ik waardeer het.