Vier het begin van de zomer op de Sissy-Boy Summer Market!

Voor de zomer officieel begonnen is luidt Sissy-Boy de zomer in met de gezelligste brocante markt die Amsterdam kent. Alles wat je met de zomer associeert kun je er vinden: een podium vol vrolijke bandjes, Singer-Songwriters en dj’s. Marktkramen van jonge ondernemers, designers, kunstenaars en gerenommeerde winkeliers. Koopwaar voor alles wat je in de zomer nodig hebt; bikini’s, boeken, plantjes voor op je balkon, zomerkleding, strandstoelen, BBQ gereedschap en bloembakken. Daarnaast worden er sportclinics gegeven en is er een overdaad aan heerlijk (gezond) eten en drinken. Voor de vroege vogels en sportievelingen is er een yoga- of bootcamples, gecombineerd met een super healthy ontbijt. Wil je hier ook aan meedoen? Meld je aan via [email protected]  en begin de dag fit en sportief.
Tot zaterdag 24 mei vanaf 10 uur in het Openluchttheater in het Vondelpark!

BBROOD zal tijdens de Summer Market een workshop brood bakken geven! 
De workshop begint om 14.00 en duurt 45 minuten. Er zullen heerlijke broden worden gemaakt en BBROOD brengt deze vervolgens naar hun winkel, waar ze zullen worden gebakken. Om 16.00 kunnen de broden bij de winkel in de Zeilstraat 12 (vlakbij het Vondelpark) worden opgehaald!

Er kunnen maar 10 mensen mee doen met de workshop dus zorg dat je op tijd bent met inschrijven! Deelname is gratis en inschrijven kan via [email protected]

Hoe dan ook, deze Sissy-Boy Summer Market is een groot feest en mag je niet missen!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer