Big bevalling?

Of een kind er op zit te wachten om live op tv ter wereld te komen lijkt niet uit te maken: vrouwen schrijven zich massaal in om te bevallen in het Big Brother- huis. Hoewel de meeste vrouwen zich toch meer op hun gemak voelen in hun eigen huis, met hun geliefde en een verloskundige naast zich, zijn er blijbaar veel vrouwen die daar anders over denken. Zij willen geschiedenis schrijven door als eerste zwangere in de vijfde versie van Big Brother te komen.

Momenteel zijn er nog 14 vrouwen in race voor een plek in het huis, zo viel in de Telegraaf te lezen.

Bij slechts twee van de veertien vrouwen is nog een man in beeld.

Die twee mannen vinden het een leuk vooruitzicht dat hun baby de eerste Big Brother-baby kan worden. Het is niet bekend of de vader bij de bevalling aanwezig mag zijn. Het kan dus zijn dat de vader een hoge prijs moet betalen voor de bekendheid van zjin nieuwe baby: mogelijk moet hij de geboorte missen. Het is maar waar je voor kiest…

De exacte datum waarop de vijfde editie van Big Brother bij Talpa begint, is nog niet bekend. Mogelijk gaan de deelnemers eind deze maand al het huis in. Bridget Maasland en Ruud de Wild presenteren het programma.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer