Carriwell Comfortabele zwangerschapslingerie met perfecte ondersteuning

Schermafbeelding 2015-10-08 om 13.31.21Dat het lichaam van de vrouw veranderd gedurende een zwangerschap en de maanden erna, weten we allemaal. Een bijzondere periode waarin de aandacht voor het lichaam toeneemt en de behoefte naar passend en functioneel lingerie groeit. Voor die vrouwen biedt het Deense merk Carriwell de perfecte lingerie. Sinds 1996 brengt het Deense Carriwell comfortabele en functionele lingerie voor zwangere vrouwen en net bevallen moeders. De collectie is ontworpen en geperfectioneerd in nauwe samenwerking met verloskundigen, ziekenhuizen en natuurlijk moeders over de gehele wereld. Doordat Carriwell de nieuwste technologische ontwikkelingen en trends volgt en deze weet te vertalen naar betaalbare producten is het bedrijf al verschillende keren in de prijzen gevallen.

Functioneel en comfortabel
In 2010 introduceerde Carriwell als eerste ter wereld een naadloze voedingsbeha vervaardigd uit biologisch katoen. In 2014 kwam werd daar de voedingsbeha met flexibele gelbeugel aan toegevoegd (de Gelwire TM). De flexibele beugel beweegt mee met de veranderende vormen van de moeder en zorgt er voor dat afgeknelde melkklieren en pijnlijke plekken tot het verleden behoren.

Lingerie met een missie
Eigenaar Dean Grobler wil met Carriwell zijn steentje bijdragen aan de unieke periode van vrouwen door het perfectie lingerie te ontwikkelen. “Zwangere en borstvoedende moeders het beste comfort, de beste ondersteuning en de beste zekerheid bieden, heeft onze prioriteit”, vertelt hij. “Carriwelll zet moeder en kind op eerste plaats. Vanaf onze eerste eenvoudige Comfort Bustier tot de bekroonde Gelwire TM heeft Carriwell haar pijlen gericht op een gezonde en veilige zwangerschap en fijne borstvoedingservaring.”

Carriwell kenmerkt zich door comfort en kwaliteit voor een betaalbare prijs. De collectie omvat naast voedingbeha’s ook buikbanden, sluitlakens, zwangerschapsslips en nog veel meer en is hier te koop!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer