Verdachte kindermoord Avraham C. niet bepaald vrouwvriendelijk

In het huwelijk dat Trudy met haar ex-man Avraham C. had -de verdachte van de kindermoord in Tolbert- was geen sprake van normale verhouding. C. was agressief, extreem jaloers en vertoonde gestoorde trekjes, zo valt op te maken uit een artkel in het Algemeen Dagblad van 4 augustus.

Trudy moest Avrahams voeten wassen, mocht geen vreemde mannen binnenlaten en korte rokjes waren verboden. Ze trouwde met hem omdat hij ook wel lieve kanten had. Al snel waren die lieve kanten verdwenen en bleef een agressieve man over.

Ook Trudy’s dochter Kim kreeg zo nu en dan een tik. Aangifte deed ze niet. C. maakte zijn mishandelingen goed met een huilbui of een serenade onder het slaapkamerraam. Schaamte speelde ook een rol. Het Algemeen Dagblad schrijft: ‘Ik mocht de hond niet eens aaien, of over mijn eigen arm wrijven. Dan moest ik hém aaien. Avraham is enorm jaloers. Als de meteropnemer voor de deur stond, mocht ik die niet binnenlaten. Ik moest er zo onopvallend mogelijk uitzien. Rokjes waren verboden, een ‘wilde’ haardracht ook. Ik was gewoon mezelf niet meer.’

Het huwelijk werd vorig jaar beëindigd.

Een paar weken geleden kreeg C. een nieuwe relatie met Brigitte Abraham (33). Zij was op de vlucht voor haar ex-vriend en viel voor de man, die al geruime tijd werkloos is. Abraham en haar kinderen Damaris (4) en Daniël (2) trokken bij C. in, met de inmiddels bekende en fatale gevolgen. Maandag zou hij de kinderen met veel geweld om het leven hebben gebracht, nadat hij hun moeder met een ijzeren staaf achterna had gezeten. Abraham ontkwam door in paniek van het balkon te springen.

Trudy hoopt dat Avraham een heel lange gevangenisstraf krijgt. ‘Iemands kinderen ombrengen, dat is het allerlaagste wat je kunt doen.’

De rechter-commissaris verlengde gisteren het voorarrest van C. en bepaalde dat hij moet worden onderzocht in het Pieter Baan Centrum. In Haarlem wordt zondag een stille tocht gehouden voor de kinderen die tot twee maanden geleden met hun moeder in Haarlem woonden.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer
  • Mr. Allesweter

    Het wordt tijd dat mensen als Trudy ook met terugwerkende kracht op één of andere manier ergens geregistreerd worden. Ik wil hierbij niet zeggen dat zij verantwoordelijk is voor haar ex man zijn daden, maar wel voor het feit dat onacceptabel huiselijk geweld niet gemeld is bij de politie. had Brigitte ook aangifte gedaan dan waren deze gegevens wellicht aan het licht gekomen en had zij wellicht een keuze kunnen maken de relatie eerder te eindigen. Overigens vraag ik mij af of Brigitte ook veroordeeld is op één of ander feit voor het in gevaar brengen van haar kinderen. Het lijkt mij hoogst onwaarschijnlijk dat een man van de één op andere dag drugs gaat gebruiken in de badkamer van jou woning, waar jou minderjarige kinderen aanwezig zijn. Brigitte is 100% verantwoordelijk voor het in gevaar brengen van haar bloedeigen kinderen wegens het opzettelijk in huis brengen van de vijand. Een werkeloze man, met psychotische trekjes. Wat een moeder in de slaapkamer doet, moet geen moordwapen zijn voor haar kinderen!