Nieuwe liefde overwint moederliefde

Waar de meeste vrouwen (gelukkig maar) een instinctief oersterk moedergevoel hebben om hun kind tegen van alles en nogwat te beschermen, laat een Britse vrouw wat steekjes vallen. Zij koos niet voor haar kind, maar voor een nieuwe liefde. De vrouw wilde in Turkije een nieuw leven wil beginnen met haar valm en heeft haar vijftienjarige dochter Lauraalleen achtergelaten in de woning in Yorkshire.

De huur had ze inmiddels opgezegd. De moeder is wel kieskeurig geweest: haar zeventienjarige dochter mocht wel mee naar Turkije.

De verlaten Laura had geen idee van de plannen van haar moeder. Zij merkte pas dat zij was achtergelaten toen zij – twee weken geleden – uit school kwam en ontdekte dat haar moeder het aanzienlijke (!) bedrag van 25 pond (bijna 38 euro) voor haar had achtergelaten om van te leven, zo meldden Britse media zaterdag. Politie en maatschappelijk werk hebben de zaak in onderzoek. Het meisje is inmiddels opgenomen in het gezin van een van haar vriendinnen.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer
  • jeroen

    rare mensen heb je toch…

  • Nelly

    Idioot ja. Waarom de ene dochter wel mee en de andere niet?????