Was met fatale gevolgen: kleuter overleden

Ongelukjes zitten in kleine hoekjes, en de meeste ongelukken gebeuren thuis. Maar dat een was draaien zo dramatisch kan aflopen bedenk je gewoonweg niet. Een Egyptisch jongetje van drie jaar is op tragische wijze omgekomen in de wasmachine van zijn moeder, zo staat vandaag te lezen op www.nu.nl. Een Egyptische krant heeft dit zaterdag gemeld. Toen de vrouw even de deur uit was, wist het jongetje bovenop de machine te klimmen en het bovendeksel te openen.

De kleuter viel in de draaiende trommel en overleed.

De temperatuur in de machine liep op tot 70 graden. Omdat uit onderzoek niet is gebleken hoe het kind het deksel heeft kunnen openen, is besloten de moeder niet strafrechtelijk te vervolgen.

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer