Mooie boot doet ouders kind vergeten

En weer een bericht in de categorie ouderliefde: De aankoop van een nieuwe boot heeft een ouderstel uit Woudenberg zo in vervoering gebracht dat zij hun zeven maanden oude baby in de auto vergaten, zo meldt www.nu.nl vandaag. De ouders hadden het zo druk met hun nieuwste speeltje, dat zijn hun kind tijdelijk uit hun gedachten hadden gewist. Het moet wel een hele mooie boot zijn geweest…

www.kita-kinderinsel.de

Surveillerende politieagenten ontdekten het slapende kind zaterdagavond in het Gelderse Eck en Wiel. Na een tijdje wachten bij de auto gingen ze maar op onderzoek uit. De agenten vonden het bijbehorende gezin op een haventerrein. De ouders bleken het kind wegens de boot het voorgaande uur te zijn vergeten. De poltie stuurt een proces-verbaal naar de Raad voor de Kinderbescherming.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer