Leen nooit juwelen uit aan Paris Hilton

Waar de gemiddelde vrouw al nachten wakker ligt van een sierrdaad van enkele honderdern euro’s dat eventjes onvindbaar is, heeft Paris Hilton pas een echt drama meegemaakt. Tijdens een feestje op Ibiza is de Hilton-erfgename en professioneel verwend nest een paar oorbellen met een waarde van 2,7 miljoen euro kwijtgeraakt, zo bericht De Telegraaf. En ze had ze ook nog geleend….

www.superfrost.ch

Speciaal voor het feestje had de glamourgirl peperdure diamanten oorbellen geleend, maar de ster zal wel te heftig hebben gedanst, want aan het eind van de avond waren juweeltjes verdwenen…. Paris zou met vrienden gaan feesten op Ibiza. Voor deze gelegenheid had ze een compleet nieuw en niets verhullend outfit gekocht. Een vriendin van de familie leende de haar diamanten oorbellen, omdat deze perfect pasten bij het geheel. Foutje…..

Paris zag toen ze zichzelf stond te bewonderen in de spiegel dat de oorbellen, ter waarde van 2,7 miljoen euro, weg waren. Uiteraard ging Hilton door het lint en schakelde zij iedereen in om haar te helpen zoeken. Het hele feest werd afgeblazen en iedereen moest buiten wachten tot de gehele zaal was uitgekamt. Gelukkig voor Paris vond een oplettende bodyguard de kostbare steentjes terug. Ze lagen onder een gigantisch ijssculptuur… Wat of ze daar nou zocht….

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer