Slachtoffers Bill Cosby samen op cover New York Magazine

Schermafbeelding 2015-07-29 om 12.57.00Dit zijn ze. Een deel van de vrouwen van wie Bill Cosby vond dat ie ze wel mocht ‘nemen’. Ze staan op de cover van New York Magazine. Onder iedere afzonderlijke foto staat de datum waarop het misbruik plaats zou hebben gevonden. Een 36e stoel is leeg. Die symboliseert de slachtoffers die nog geen aangifte hebben gedaan. Want die zijn er, volgens een aantal van de nu 46 bekende vrouwen, van wie elf vrouwen niet wilden meewerken aan het artikel. Twitter-gebruikers introduceerden vandaag de hashtag #TheEmptyChair om deze mensen aan te moedigen de openbaarheid op te zoeken. Ik mag hopen dat deze oude viezerik zijn straf alsnog genadeloos krijgt. Wat een varken!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer