Vrouwen gieten zich lekker vol voor ze gaan vliegen

Schermafbeelding 2015-08-17 om 15.19.58 Van alle leeftijdscategorieën drinken Britse vrouwen van boven de 65 jaar het meeste alcohol voordat ze in een vliegtuig naar hun vakantiebestemming stappen. Lekker zuipen voordat je de lucht in gaat. Slim hoor…  Vrouwen van 65 jaar blijken vier keer meer dan gemiddeld geneigd om acht alcoholische consumpties te drinken op het vliegveld. Uit de enquête, onder 1.000 Britten, blijkt verder dat een derde van de mannen alcohol drinkt voor een vlucht. Bijna een op de vier vrouwen drinkt een borrel op het vliegveld. De enquête van reisbureau Holiday Extras vond plaats wegens het stijgende aantal incidenten met dronken passagiers. De helft van de ondervraagden is wel eens getuige geweest van een drankgerelateerd incident in het vliegtuig of vliegveld. “Wij willen met onze enquête geen vingertjes wijzen naar een bepaalde groep”, zegt het reisbureau. “Het is echter wel interessant om te zien dat de grootste drinkers niet in de verwachtte leeftijdscategorie vallen.”

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer