Moederdag 2017 wordt de beste ooit!

moederdagMoederdag is echt een van de heerlijkste dagen van het jaar. Niet alleen voor moeders, maar ook voor vaders en kinderen. De meeste papa’s vinden het heerlijk om hun lieve vrouw of moeder uitgebreid te verwennen met een verrassend Moederdag cadeau en veel kinderen doen niets liever dan heerlijk en uitbundig knutselen voor de liefste moeder van de hele wereld. Op Moederdag staan aandacht, waardering, Moederdag knutselen, een Moederdag cadeau en liefde centraal. Zeker: de cadeautjes zijn ook onmisbaar op deze speciale dag. Even geen inspiratie? Waar kun je moeder dit jaar toch weer eens blij mee maken? Wat wordt hét Moederdag cadeau voor 2017?

Moederdag gedichten

Tja, de meeste moeders zullen het vast en zeker beamen: van een lief gedichtje worden ze nog veel en veel blijer dan van een mooi cadeau. Kleuterjuffies weten dat als de beste en vaak laten ze de kinderen in groep 1 en 2 een vertederend Moederdag gedicht uit het hoofd leren. Elke dag met elkaar opzeggen op school. Net zo lang tot je het helemaal kunt dromen. Wat een feest is dat. ’s Morgens vroeg in bed je schattige zoon of dochter die je komt vertellen dat je de allerliefste mama van de hele wereld bent. Wanneer kinderen al wat ouder zijn, kunnen ze je soms ook verrassen met een mooie brief of een hartverwarmend gedicht. Zulke momenten vergeet je vaak je hele leven niet meer. Dus laten we de Moederdag gedichten ook dit jaar niet vergeten!

Moederdag knutselen

Zoals een juf weet dat een moeder graag een gedichtje ontvangt, zo weet ze ook dat zelfgemaakte cadeautjes hoog scoren bij vrouwen. De ideeën op dit vlak zijn vrijwel onuitputtelijk. Welke moeder heeft er nooit eens een geknutselde onderzetter gekregen? Of wat denk je van een ketting van klei? Een versierd doosje doet het ook altijd goed. Vaak blijven de moederdagknutsels jaren en jaren bewaard. Moederdag 2017 zonder een Moederdag knutsel kan eigenlijk niet. Vaak gaan kinderen ook thuis nog aan de slag met lijm, schaar, papier, stiften, potloden, verf en stickers. Heel geheimzinnig wordt moeders buiten de deur gehouden en op de bewuste zondagmorgen komt het resultaat van Moederdag knutselen uit de kast. Of onder het bed vandaan…

Moederdagcadeau

En dan nog het echte Moederdag cadeau. Je hebt als vrouw en mama toch echt wel iets moois verdiend na zo’n heel jaar van zorgen, poetsen, troosten, broodtrommels klaarmaken, etc. Gelukkig zijn er mogelijkheden te over om mams eens heerlijk te verwennen. Omdat elke moeder weer anders is, is het prettig dat er ook een breed assortiment aan Moederdagcadeaus verkrijgbaar is. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan:

- Praktische cadeaus

Er is op dat gebied werkelijk van alles te kopen. Misschien laat je je moeder een verlanglijstje maken en kun je daar iets uit kiezen. Maar ook als je helemaal zelf moet verzinnen wat je gaat geven voor Moederdag is er vast en zeker wel iets te bedenken. Welke vrouw wordt nu niet blij van een coole roze laptoptas? Op die manier is het toch zeker een feest om naar je werk te gaan? Wellicht wil mams dolgraag elke zondagmorgen lekkere wafels maken, maar is het wafelijzer kapot. Uiteraard verras je haar dan met een nieuw exemplaar. Zo kan er al tijden iets kapot zijn en komt er niet van om het apparaat te vervangen. Een uitgelezen kans om die bewuste weegschaal, dat bord of die staafmixer op deze speciale zondag aan haar te geven.

-Echte verwencadeaus

Dat is zo heerlijk aan moeders, die kun je altijd zo lekker verwennen. Hoe blij zal mama niet worden als ze tijdens Moederdag 2017 zomaar ineens een doucheradio krijgt? Of wat denk je van een hangmat? In mei beginnen we allemaal al te verlangen naar de zomer en wie weet hoe snel die hangmat al gebruikt kan worden om heerlijk te relaxen. Verder zijn er waarschijnlijk maar weinig vrouwen die niet van een massage houden. Ook wat dat betreft is er van alles te bedenken als het gaat om Moederdagcadeaus. Bijvoorbeeld een massagekussen of zo’n geweldig leuke massagedolfijn.

- Iets leuks voor in huis doet het ook vaak goed

Kaarsjes zijn altijd weet veel te snel op. Geef je moeder een set kaarsjes. Het leukst is dat uiteraard in de kleur die past bij het interieur. Op dit gebied is bijvoorbeeld een olielamp ook erg gaaf. Verlichting voor in de tuin zal daarnaast ook vast een schot in de roos zijn. Zeker met die heerlijke hangmat erbij. Wanneer het nogal eens voorkomt dat moeder zich ‘s morgens verslaapt, zou je ook kunnen kiezen voor een hippe wekker. En dan een die goed laat horen dat het tijd is om op te staan.

Fijne moederdag

Met zoveel handige, leuke, inspirerende en eenvoudige tips moet het gaan lukken met die fijne moederdag. Belangrijk is om op tijd te beginnen met de voorbereidingen. Het zou toch jammer zijn dat je er helemaal uit bent wat betreft het Moederdagcadeau en dat er dan sprake is van een langere leveringstijd. Zorg er gewoon voor dat de geschenken op tijd in huis zijn. Daarnaast moet er voor een fijne Moederdag natuurlijk allerlei lekkers in huis worden gehaald. Allereerst een ontbijt op bed. Jij weet waarmee je mams het beste kunt verwennen. Of dat nu een glas met uitgeperst sinaasappelsap of een gekookt eitje is. Wie weet, misschien begint ze de dag wel het liefst met een bruine boterham met hagelslag. Na of tijdens het eten komen dan de Moederdag gedichten, de Moederdag knutsels en de Moederdag cadeaus.

Ongetwijfeld wordt Moederdag 2017 een dag om nooit meer te vergeten. Een ding is nog wel belangrijk : alle voorbereidingen moeten geheel in het geheim plaatsvinden. Laat mama maar lekker in spanning zitten. Des te groter is het plezier op de dag zelf. Zorg er bijvoorbeeld voor dat moeders niet zelf de pakketjes die worden bezorgd gaat open maken. Stel strenge regels en bezorg je vrouw, moeder of oma een fantastische dag. Met een spetterend Moederdag cadeau.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer