Wilkinson Hydro Silk: heel, heel fijne scheermesjes!

image004Het blijft voor ons vrouwen een zoektocht naar het perfecte scheermesje. En ik denk dat ik een mesje gevonden heb dat aardig in de goede richting komt! HYDRO Silk van Wilkinson Sword scheert namelijk niet alleen, het hydrateert ook, tot wel twee uur na het scheren. Het maakt je huid onweerstaanbaar zijdezacht. En dat is niet alleen wat Wilkinson beweert, dat is ook wat ik ervaren heb. Echt, ik ben om! Het speciaal ontwikkelde Wilkinson Sword HYDRO Silk-scheersysteem bevat vijf baanbrekende technologieën:
De scheerkop van HYDRO Silk bevat een uniek serum met zee-extracten en sheaboter, dat wordt geactiveerd als het in contact komt met water. Dankzij dit serum wordt met elke scheerbeweging het natuurlijke vochtgehalte van de huid aangevuld. Je huid profiteert hiervan tot maar liefst twee uur na het scheren, wat zorgt voor een gezonde en stralende huid.
HYDRO Silk is het eerste scheersysteem voor vrouwen van Wilkinson Sword met vijf scheermesjes en geeft het meest gladde scheerresultaat tot nu toe. De vijfkoppige scheercombinatie is zo gemaakt – ieder blad zit apart vast – dat het zich moeiteloos aanpast aan de vrouwelijke vormen. De toppen van de mesjes zijn verder zo ontworpen dat je minder last hebt van het onprettige gevoel dat je soms kunt hebben als er aan de haartjes wordt getrokken om te worden afgeschoren. Dit zorgt voor een comfortabel gevoel tijdens het scheren en een bijzonder glad resultaat.
De unieke ‘Skin Guards’ – ook wel huidbeschermers genoemd – zorgen er samen met de vijf  Curve-Sensing mesjes  voor dat huidirritatie tot een minimum wordt beperkt. De Skin Guards trekken de huid glad en helpen zo voorkomen  dat deze tussen de mesjes komt. Zo krijg je een super glad scheerresultaat  met minder last van huidirritaties.
Het opvallende ovale ontwerp van het Wilkinson Sword HYDRO Silk-scheersysteem maakt het mogelijk efficiënt te bewegen rond vrouwelijke vormen, waarbij je dankzij de smalle kop makkelijk kan navigeren rond gevoelige gebieden die extra aandacht en zorg vragen.
De ergonomische handgreep heeft een mooie ‘aqualook’ en zorgt er voor dat je altijd goed grip hebt, ongeacht waar je scheert. Het ontwerp zorgt er verder voor dat je het scheersysteem gewoon op een glad oppervlak neer kan leggen zonder dat het contact maakt met de ondergrond. Zo zijn je scheerbladen beschermd.

Wat let je: naar de winkel en uitproberen!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer