NEWSFLASH! De volledig kale venusheuvel lijkt passé!

ttglue.exeLady Gaga stond er al mee op de cover van het Amerikaanse Candy magazine, de HBO serie Girls toont zonder pardon een ‘full frontal’ en Gwyneth Paltrow verklapte al eerder down under voor de 70’s trend te gaan. 2014 is het jaar van de schaamstreek, van kristallen versieringen tot kaarsrechte streepjes. Kaal is niet meer we gaan voor verzorgd. Schaamhaar; iedereen heeft het en iedereen doet er wat mee. De tijd van een volledig kale venusheuvel lijkt passe, uptown Manhattan ziet de bekende ‘Hollywood’ wax zelfs al als déclassé. Het vrouwelijk lichaam met al haar rondingen en lijnen wordt esthetisch gezien alleen maar mooier door de sierlijke patronen die in het schaamhaar worden aangebracht. Ladyshape biedt dé bikinishaping tool voor thuisgebruik.
De drie verschillende sjablonen; een triangle, een streepje en het excentrieke hart zijn compleet met twee scheermesjes en waterbestendig zakje. Geheel praktisch, zoals het door founder Daphne Heltzel ook is bedoeld. En niet alleen praktisch maar ook op en top effectief, want met een Ladyshape tool is ieder lijntje kaarsrecht en echt verzorgd. Geen half werk maar tot in de puntjes. Je hoeft enkel de haartjes rondom het sjabloon weg te scheren et voilà, jouw bikinilijn is weer helemaal up to date.

“Schaamhaar. Iedereen heeft het en iedereen doet er iets mee. Het taboe rondom het onderwerp lijkt steeds meer te verdwijnen. Een mooi verzorgd streepje of driehoekje is het nieuwe kaal. Je kunt er een liniaal naast leggen zo strak is het resultaat”, aldus Daphne.

www.ladyshape.com

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer