Dertigplusvrouw kiest voor kale schaamstreek

Schermafbeelding 2015-05-20 om 17.03.44Hoe heb jij je schaamhaar gekapt? Ruim 65 procent van de vrouwen laat haar schaamstreek het liefst helemaal kaal harsen. Ook het bekende streepje, ofwel de ‘landingsbaan’, is nog steeds een populaire keuze, zo is gebleken uit onderzoek van van Delete Professionals in Waxing, waarvoor ruim 110.000 Brazilian Wax-behandelingen van de afgelopen vijf jaar zijn bestudeerd. Ik vind waxen doodeng. Maar alles moet er wel af. Ik vind het gewoon vies, met haar! Vrouwen onder de dertig jaar gaan eerder voor een streepje, terwijl de dertigplusvrouwen er bijna altijd voor kiezen alles weg te laten halen. Naast de Brazilian Wax (alles weg) en het streepje, kiest 15 procent van de vrouwen voor een driehoek, of een meer exotische vorm, zoals een hartje of een letter. Mannen stellen dat ze het streepje en de Full Brazilian, waarbij al het schaamhaar verwijderd wordt, het mooiste vinden bij een vrouw. Zelf kiezen mannen die naar de waxsalon gaan volgens de gegevens ook steeds vaker voor een volledig kale schaamstreek.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer