Natuurlijke poederdeodorant van Nederlandse bodem, nieuw bij Yaviva

Groothandel in natuurlijke huidverzorging Yaviva presenteert de eerste premium natuurlijke deodorant die écht werkt, van het Nederlandse merk The Ohm Collection. De 100% natuurlijke deodorant in unieke poedervorm beschermt de lymfeklieren, werkt de hele dag en is verkrijgbaar in negen heerlijke geuren. Daarmee is de eerste productlijn van The Ohm Collection meteen een schot in de roos.

De beloftes van de Ohm deodorant
Bewezen effectief, enkel ingrediënten die het lichaam ondersteunen en een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding: dat zijn de beloftes van de deodorant van The Ohm Collection in een notendop. Geen schadelijk aluminium zoals in reguliere deo’s, maar een verantwoorde poederdeodorant op basis van natuurlijk zuiveringszout dat de lymfeklieren beschermt. Breng na het douchen een klein beetje poeder aan, en je ruikt de hele dag lekker fris! De deodorant gaat maar liefst zes maanden mee, vlekt niet op kleding en is verkrijgbaar in negen verschillende geuren van hoogwaardige essentiële oliën, zoals jasmijn, kokos en patchouli.

De voordelen van Ohm deodorant op en rij:
- Beschermt de lymfeklieren
- Werkt de hele dag
- Gaat tot 6 maanden mee
- Vlekt niet op kleding
- Bevat geen aluminium

The Ohm Collection: 100% verantwoord
Natuurlijke producten, verantwoorde processen zonder chemicaliën en recyclebare verpakkingen: The Ohm Collection bestaat enkel uit producten die 100% natuurlijk en verantwoord zijn voor mens en milieu. De collectie is onder meer verkrijgbaar bij webwinkel www.solobiomooi.nl. Deze natuurlijke deo’s zijn verkrijgbaar vanaf € 9,95.

Over Yaviva
Vermooieren, dat is de filosofie van groothandel Yaviva. De distributeur van biologische, verantwoorde en duurzame cosmetica en verzorgingsproducten in de Benelux voert enkel producten die biologisch gecertificeerd en in sommige gevallen zelfs eetbaar zijn. Met merken als Tasty Skincare, Boho Cosmetics, Santaverde, Surya Brasil en Indemne heeft Yaviva zich ten doel gesteld de grootste distributeur van biologische cosmetica van de Benelux te zijn en te blijven. Geïnteresseerde bedrijven kunnen vrijblijvend contact opnemen voor informatie over prijzen en mogelijkheden. Zo zijn er voor de producten van The Ohm Collection prachtige winkeldisplays verkrijgbaar.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer