Gezond koken met Doutzens zus Rens Kroes regelrechte hit

9200000040709830Het nieuwe kookboek van Rens Kroes, jaja, het zusje van Doutzen,  staat op één in de bestseller top zestig, zo maakt stichting CPNB vandaag bekend.Powerfood. Van Friesland naar New York is nu een week te koop en heeft meteen Topshow van Michel van Egmond en Jan Hillenius van de troon gestoten. Het boek over Voetbal International staat deze week op plaats drie in de lijst.In haar tweede kookboek geeft Kroes tips hoe te werken met verschillende gezondheidstrends. Ook haar eerste boek Powerfood werd een bestseller.

“Woorden kunnen niet beschrijven hoe blij en dankbaar ik ben”, aldus Kroes op Instagram. “Het is fantastisch dat mensen zich steeds bewuster worden van gezonde voeding.” Leuk hoor!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer