Nieuw: Natuurlijk! Zonder suiker kookboek

Schermafbeelding 2015-06-19 om 21.06.07Na het overweldigende succes van Zonder Suiker komt Anne Marie Reuzenaar nu met een nieuw boek: Natuurlijk! Zonder suiker kookboek. Een boek vol praktische informatie, de suikertest en maar liefst 120 nieuwe, lekkere en pure recepten. Zoet vinden we lekker. Ooit had het nut maar nu bevat ons eten ongezond veel toegevoegde suikers. Dat er in cola, chocola en gevulde koeken veel suiker zit, is niet verrassend. Maar dat in bijna 80% van de supermarktproducten suiker verborgen zit is minder bekend. Je kunt het zo gek niet bedenken of er zit suiker in: in vleeswaren, biologische hamburgers, ontbijtdranken, sauzen en zelfs in thee. Zo zitten er in een liter tomatenketchup maar liefst 57 suikerklontjes. Suiker wordt ons met de paplepel ingegoten, want zelfs aan babyvoeding wordt suiker toegevoegd. Hoe normaal is dat?

Hoe het anders kan, en waarom zoveel (verborgen) suiker niet goed voor je is, legt Anne Marie Reuzenaar helder uit in Natuurlijk! Zonder suiker kookboek. Met de suikertest kun je zien hoeveel verborgen suikers je (onbewust) binnenkrijgt en handige (product)overzichten helpen je in de supermarkt gezonde keuzes te maken. Met deze informatie en meer dan 120 heerlijke en nieuwe recepten kun je direct aan de slag. Ontdek zelf dat suikervrij eten puur, lekker én goed is voor lichaam en geest.

Anne Marie Reuzenaar heeft ruim twintig jaar ervaring als orthomoleculair voedingsdeskundige en auteur. Van haar boeken zijn meer dan 100.000 exemplaren verkocht. Eerder verschenen van haar onder andere Zonder suiker (2013), Natuurlijk! Elke dag écht eten (2014) en Natuurlijk! Het Heden Ik kookboek (2014). Als deskundige was zij dit jaar onder andere te zien bij KASSA en Brandpunt.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer