Nieuw: Koken met Janny

image003De leukste dame van de Nederlandse televisie, Janny van der Heijden, is zelf de keuken ingedoken. Het resultaat? Een heerlijk boek met heel veel recepten. Ze heeft stijl, ze heeft smaak en vooral superveel kookkennis. Breng dit samen en je hebt Koken met Janny. Elke dag vers. Een nieuw, superdik en kleurrijk kookboek! Van een simpele soep of salade tot slimme ideeën voor ontbijt of lunch: Janny’s nieuwe boek serveert veel, heel veel recepten en méér. Meer kleur op je bord, steel-de-show tips, seizoenstoppers & must haves voor elke keuken.

Janny’s motto? Eet vers, kleurrijk en verantwoord. Als je voor 80% gezond en verantwoord eet, blijft er 20% over om jezelf zo nu en dan eens extra te verwennen!

Janny van der Heijden is bekend van o.a. Heel Holland Bakt, De Nationale Eettest en Pauls Puber Kookshow, ze werkte mee aan Koffietijd, MasterChef, MasterChef Junior en Mijn Tent is Top, en maakte De Kwestie van Smaak. Ze schrijft voor verschillende dagbladen en heeft al tal van kookboeken op haar naam staan.
Titel: Koken met Janny
Ondertitel: Elke dag vers
Auteur: Janny van der Heijden
Verschijningsdatum: 8 september 2015
Prijs: € 29,99
ISBN: 9789021559735

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer