H&M viert kerst met Katy Perry!

Schermafbeelding 2015-07-17 om 15.57.28Katy Perry wordt het gezicht van de nieuwe kerstcampagne van modeketen H&M, zo liet ze zelf weten op Instagram. Daar deelde ze ook meteen de eerste foto van de campagne, waarop Katy een zwart-witte trui met sneeuwvlokmotief draagt. Katy is vanaf november in vol ornaat te bewonderen in de kerstcollectie. Katy is ‘thrilled’: “Een van de redenen waarom ik zo van de feestdagen houd, is omdat je je gezellig en feestelijk kunt kleden”, zegt ze. ,,Ik kan niet wachten om jullie te laten zien welke wondere wereld we hebben gecreëerd.” Katy werkte voor de campagne samen met onder meer de Zweedse regisseur Jonas Åkerlund, die verantwoordelijk is voor bekende videoclips van bijvoorbeeld Madonna.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer