Zendee lanceert collectie unieke jurkjes voor de langere vrouw

Schermafbeelding 2015-10-08 om 13.39.08Zendee, bekend om haar unieke jurkjes, heeft de collectie uitgebreid met jurkjes voor de langere vrouw. Want zie maar eens een hip jurkje te vinden als je langer bent dan gemiddeld. Daarnaast is de webshop uitgebreid met basics zoals shirts en leggings, waarmee je samen met de jurkjes perfect kunt mixen en matchen. Er was veel vraag naar langere jurken, waardoor Zendee besloot om ze dit najaar bij wijze van proef aan de collectie toe te voegen. Het kan nu al een groot succes genoemd worden. Voor langere vrouwen is het aanbod aan hippe jurkjes beperkt. En te korte jurkjes dragen is ook geen optie. Zendee brengt daar verandering in met een prachtige collectie exclusieve jurkjes in haar eigen, sportief-vrouwelijke stijl.Klein en exclusief
Zefanja Degreef, eigenaresse van Zendee heeft haar draai gevonden. Na de start 3 jaar geleden, een uitstapje naar verkoop aan winkels en een zoektocht naar welke richting het beste was, is Zendee nu weer waar het ooit begon. Klein en onafhankelijk, want dat is haar kracht. Zefanja: “Ik houd van afwisseling en vind het leuker om exclusief te blijven. Ik wil in kunnen spelen op de seizoenen, in plaats van twee keer per jaar een hele collectie ineens te moeten presenteren.” De webshop begon met jurkjes, rokjes en vestjes en is inmiddels uitgebreid met extra lange jurkjes en basics zoals shirts en bijpassende leggings. Klanten kunnen hiermee mixen en matchen en zo hun favoriete outfit samenstellen.

Vrouwelijk, stoer en soms met een vleugje retro
Zendee houdt geen rekening met mode-invloeden, ze volgt haar eigen stijl. Vrolijke basiskleuren worden gecombineerd met een contrastkleur of een grappig detail. Dit maakt de kleding tijdloos. De jurken zijn op verschillende manieren te dragen: sportief met sneakers, casual met slippers maar ook met mooie enkellaarsjes of hoge laarzen. Aan de kwaliteit worden hoge eisen gesteld. Alle kleding wordt gemaakt van jersey en draagt heerlijk comfortabel. De kleding is vrouwelijk, een tikkeltje stoer en soms een vleugje retro. Kleding waarin je je vrij kunt bewegen en die geschikt is voor elk type vrouw.

De kleding van Zendee wordt geproduceerd binnen de Europese Unie. Een productieproces zonder kinderarbeid staat voor Zefanja voorop. Bovendien zijn de doorlooptijden kort, waardoor ontwerpen die vandaag bedacht zijn, over een maand in de webwinkel kunnen liggen.

Over Zendee
Zendee is opgericht door de Arnhemse Zefanja Degreef. Als fervente jeansdraagster kon zij geen jurken vinden die bij haar pasten en besloot daar verandering in te brengen. Inspiratie haalt ze uit de sport en streetlife. Waar ze drie jaar geleden begon met alleen jurkjes bevat de webwinkel nu alles om een complete outfit samen te stellen, óók voor de langere vrouw.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer