Verras een aanstaande mama met een Proud Mama babybel-ketting

image002Leuk nieuws voor hippe (bijna) mama’s: het Nederlandse merk Proud MaMa heeft haar collectie uitgebreid met de bekende babybel-ketting in de trendkleur roze gold. Deze warme, vrouwelijke tint is dé kleur van dit modeseizoen. Een gouden zet! De babybel is een uniek sieraad met een ketting die op de buik hangt, zodat de baby het rustgevende geluid van het belletje kan horen. Hét perfecte sieraad voor zwangere vrouwen en trotse moeders! Volgens een oude Mexicaanse traditie brengt een babybel de moeder en het ongeboren kindje geluk, gezondheid en voorspoed. Bovendien zou het magische en rustgevende geluid van het belletje bijdragen aan een ontspannen zwangerschap. Een sieraad met een bijzondere boodschap: een ideaal cadeau voor een vriendin in blijde verwachting of een kersverse mama. Geïnspireerd door de Mexicaanse overlevering ontwierp de Nederlandse Rowena Visser-van Nistelrooij voor haar merk Proud MaMa een unieke collectie babybel-kettingen. Omdat je mag laten zien dat je een hippe én trotse mama bent!

Nieuwste trend: roze gold
Sieraden in warm roze gold zijn niet meer weg te denken uit het modebeeld. Proud MaMa speelt slim in op deze trend met een aanvulling op de basic collectie in deze modieuze kleur. De nieuwste collectie is verkrijgbaar in vijf verschillende versies: rond, als hart, met babyvoetjes, met hartjes en met sterretjes. Net als de rest van de basic collectie bestaat de ketting verder uit een crème koord, een glaskraal waarin bladgoud is verwerkt en natuurlijk het bekende belletje. De verkoopprijzen beginnen bij € 17,95.

Over Proud MaMa
Proud MaMa is opgericht door ontwerpster Rowena Visser-van Nistelrooij. Het Nederlandse sieradenmerk richt zich speciaal op zwangere vrouwen en trendy moeders die willen laten zien dat ze trots zijn op hun kinderen én op zichzelf. Naast de bekende babybelkettingen heeft Proud MaMa onder meer armbanden en sleutelhangers in het assortiment. De sieraden van Proud Mama zijn verkrijgbaar bij verschillende (online) winkels in binnen- en buitenland. Kijk voor inspiratie in de online catalogus of raadpleeg voor verkoopadressen de website.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer