Black Friday bij Lingerie Bestellen

Facebook-v1-BlackFriday-LB

Nederland, en daarmee ook Lingerie Bestellen, kent een nieuw fenomeen: Black Friday. Op deze bijzondere vrijdag zijn er hoge kortingen en lage prijzen! Maar waarom eigenlijk? Lingerie Bestellen dook in de geschiedenis van Black Friday.

Overgewaaid

Black Friday komt oorspronkelijk uit de USA en is nog maar net overgewaaid naar Europa. Deze vrijdag, die dit jaar op 27 november valt, is de dag na Thanksgiving. In Amerika breekt dan de kerstperiode aan voor winkeliers. Om zo veel mogelijk mensen naar hun winkel te trekken, doen winkeliers veel producten in de sale met geweldige kortingen en waanzinnige dumpprijzen. Dat blijkt uitstekend te werken. Veel Amerikanen kunnen familie en vrienden een cadeautje doen zonder daar een lege portemonnee aan over te houden.

Zwart van de mensen

Black Friday is door de jaren heen steeds populairder geworden in Amerika. Zowel winkeliers als consumenten gaan steeds een stapje verder. Zo waren veel winkels in 2014 al om 4 uur in de ochtend open. Klanten die een geweldige actie niet wilden missen, lagen dan met een slaapzak voor de deuren om er als eerste bij te zijn. De rest van de dag zag het er in een willekeurig Amerikaans winkelcentrum zwart van de mensen die in lange rijen stonden te wachten. De mensen die zich eenmaal in een winkel hadden gewurmd, renden dan door de zaak in de hoop dat hun favoriete product er nog lag.

Lingerie Bestellen

Gelukkig is wachten niet nodig bij Lingerie Bestellen! Voor iedereen die profijt wil hebben van Black Friday, is het mogelijk gewoon vanaf de bank te bestellen. Lingerie Bestellen heeft ervoor gekozen populaire producten en lingerie van goedlopende merken mega kortingen te geven. Zo kan iedere vrouw en man mooie lingerie kopen voor een hele goede prijs. Wil jij wel een graantje meepikken van deze voordelige dag? Bij Lingerie Bestellen gaat de Black Friday op 27 november na middernacht van start.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer