Hurkend plassen in douche zorgt voor beter seksleven aldus Gwyneth Paltrow

Schermafbeelding 2015-08-19 om 09.54.44Gwyneth Paltrow slaat een klein beetje door. De actrice geeft sekstips en die zijn, op z’n zachtst gezegd een beetje merkwaardig. Zo komt ze deze keer met een tip over het verband tussen plassen in de douche en het hebben van seks, die ze publiceert op Goop.com. Deze week bespreekt ze daar de bekkenbodem. Door die te verstevigen zou het seksleven beter kunnen worden, en een tip daarvoor is hurkend plassen in de douche. Het is maar dat je het weet!
De aanwijzingen van Gwyneth hebben al eerder voor gefronste wenkbrauwen gezorgd. Zo adviseerde zij op haar online platform het stomen van de vagina als ‘energetische vrijlating die de vrouwelijke hormoonlevels weer in balans brengt’ en zij gaf een lesje in gapen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer