Ubergezond doen met de nieuwe salades van AH to go

Schermafbeelding 2014-03-20 om 15.02.56Iets onderweg halen, staat vaak gelijk aan iets ongezonds eten. En dat terwijl we nou net bezig zijn weer lekker in shape te komen voor de zomer. AH to go speelt op deze panieksituatie bij vrouwen in. Niets  calorierijke broodjes of snacks; AH brengt frisse salades. Laat je deze lente verrassen door de AH Bieten geitenkaassalade, AH Quinoasalade, AH Bulgursalade en AH Griekse salade. Perfect voor de lunch on the go, als vervanging van je standaard kantoorlunch, of gewoon als tussendoortje. Wie zei dat kant-en-klare salades anno 2014 niet lekker konden zijn? De nieuwe Albert Heijn to go salades zijn met hun interessante mix aan verse, gezonde ingrediënten echt bedoeld voor mensen die houden van variatie. En of je nu in de trein zit te werken of snel in je lunchpauze iets verantwoords wilt eten, van deze salades krijg je spontaan gezonde lentekriebels! Ik wel in elk geval! Ik heb ze geproefd en ze zijn echt ontzettend lekker! De gezondheid spat er vanaf! Wat is er zoal verkrijgbaar:
·       AH Quinoasalade met groene groenten, noten en zaden: quinoa – dé gezonde foodtrend van het moment kan natuurlijk niet ontbreken in de nieuwe AH to go salades. Dit nootachtige zaad bevat veel goede eiwitten, mineralen en antioxidanten en is glutenvrij. Samen met wortel, tuinerwten, pompoenpitten, hennepzaad, koriander en soja-gemberdressing vormt dit de ideale basis voor een goed gevulde salade.

·       AH Bieten geitenkaassalade: de aardse smaak van rode biet, zachte geitenkaas, zonnebloempitten, zoete honingdressing en een vleugje sinaasappelschil zorgt voor de perfecte lentecombinatie

·       Griekse Quinoasalade: deze Mediterrane salade bevat gezonde ingrediënten als rode quinoa, tomaat, komkommer, rode ui en bosui. Deze heerlijke traktatie wordt afgemaakt met witte kaas en zoete muntdressing.

·       AH Bulgursalade: bulgur is een graanproduct gemaakt van verschillende soorten tarwe en heeft een kenmerkende nootachtige smaak. Samen met wilde rijst, dadels, granaatappel, pistachenoten en sinasappeldressing tover je binnen no-time bijzondere salade tevoorschijn.

Ik zeg: DOEN!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer