Lekker gezond eten met Vivian Reijs

Schermafbeelding 2015-08-20 om 15.31.40Vivian Reijs is begonnen met het exclusief uitzenden van haar nieuwe cooking & food serie ‘Viv Eet Mee’ op het on demand videoplatform Makers Channel. De eerste aflevering staat online. Promo’s voor de serie zullen onder andere te zien zijn op FOX en 24Kitchen. In de webserie ‘Viv Eet Mee’ zal Vivian op bezoek gaan bij kandidaten die haar hulp hebben ingeschakeld. Vivian neemt een kijkje in de koelkast en voorziet de kandidaten van advies. Daarnaast gaan ze samen aan de slag in de keuken en zal Vivian met alternatieve ingrediënten komen die gebruikt kunnen worden in de recepten die de kandidaten maken. Elke donderdag om 16.00 zal een nieuwe aflevering online worden gezet.
De serie van Vivian wordt geproduceerd door Makers Republic, het dedicated productiehuis dat bij Makers Channel aangesloten makers productioneel ondersteunt.

Vivian Reijs is orthomoleculaire voedingscoach, gewichtsconsulent en hormoontrainer. Haar grootste passie is mensen helpen met een gezondere leefstijl en een gezond gewicht.
Daarnaast is Vivian ook moeder. Ze weet hoe moeilijk het soms kan zijn om je gezin gezond eten te serveren. Vivian is ook een vrolijke healthy bemoeial als het gaat om gezondheid. Vivian is geen kok maar ze wil altijd een kijkje nemen in iemands koelkast om iemand te inspireren een switch te maken naar gezonde gerechten.

Via haar healthplatform VivOnline wil ze mensen motiveren en meenemen in haar zoektocht naar gezonde voeding, een happy mind, beauty zonder botox en healthy kids.

=

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer