Dikke kont? Dan krijg je intelligente kids!

Schermafbeelding 2015-01-19 om 20.02.57Fact: volle vrouwen zorgen voor intelligentere nakomelingen dan dunne vrouwen. Dus maak je vooral niet langer druk om die ene vetrol. Jouw kind wordt Einstein!  Onderzoekers van de Universteit van Pittsburg hebben ontdekt dat het vet dat zich in de billen en dijen van vrouwen ophoopt, bijdraagt bij het opbouwen van het babybrein. „Het vet in deze gebieden is een opslagplaats voor bouwstoffen voor de hersenen van de baby”, zegt Professor Will Lassek, een volksgezondheidsarts van de eerdergenoemde universiteit. „Er is veel vet nodig om een babybrein te creëren, en het vet in specifiek die gebieden is erg rijk aan de stof DHA en dat is het voornaamste bestanddeel van de hersenen.”De bevindingen van de wetenschappers verklaren ook waarom veel vrouwen moeite hebben met afvallen in het bil- en dijgebied: ze houden het vet vast tot er een baby in aantocht is. Mooi verhaal hoor!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer