Je loopje verraadt je klaarkom-heftigheid

Hoe loop je? Enig idee? Het schijnt namelijk het nodige te zeggen over de manier waarop je klaarkomt. Vaag verhaal? ABSOLUUT. Seksuologen zijn in staat de intensiteit van orgasmes van vrouwen te voorspellen aan de hand van de beweging van de heupen. In samenwerking met Belgische onderzoekers kwam Stuart Brody van de University of the West of Schotland tot de conclusie dat bepaalde manieren van lopen bij vrouwen van invloed zijn op hun seksuele climax.

Belgische vrouwen werden van te voren ondervraagd over hun orgasmes en seksleven. Daarnaast werden zij van afstand gefilmd. Kijkend naar het opgenomen beeldmateriaal konden de onderzoekers in 80 % van de gevallen raden wat voor soort orgasmes deze vrouwen hadden. 

Vrouwen die grote stappen nemen en met hun heupen bewegen bleken vaker vaginale orgasmes te hebben. 'Dat komt waarschijnlijk door de anatomie van de vrouwen. Doordat zij door een betere doorstroming hebben van hun benen en bekken naar hun ruggengraat', zeggen de onderzoekers in het wetenschappelijke tijdschrift The Journal of Sexual Medicine.

Wie moeite met seks heeft, heeft meestal ook geblokkeerde bekkenspieren, zo zegt Brody. Ook zouden vrouwen met een sterk seksueel zelfvertrouwen een heupwiegende en dus sensuele tred hebben.

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer
  • Leo

    IK wist het, ik wist het……een man ziet dat op afstand :)

  • Interessant artikel! Ik zal nu wel anders om me heen kijken als ik op straat loop! :-)