Heel veel vrouwen denken aan een ander tijdens de seks…

Denk jij wel eens aan een ander tijdens de seks? Je bent de enige niet. Want volgens recent onderzoek van seksspeeltjesfabrikant Lovehoney zou maar liefst 46% van de ondervraagde vrouwen en 42% van de ondervraagde mannen over iemand anders fantaseren tijdens een vrijpartij met hun partner. Ai… Da’s niet zo best natuuurlijk. Uit de poll bleek dat de meeste vrouwen op het moment suprême denken aan een knappe Hollywoodster, iemand uit de fitness of een collega, meldt Goed Gevoel. Uit hetzelfde onderzoek bleek dat 8% van de ondervraagde vrouwen al het bed deelde met haar baas. Bij de mannen lag dat percentage beduidend lager: slechts 2% onder hen had seksuele betrekkingen met zijn leidinggevende.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer