SOA-poli’s draaien overuren door vakantie

Schermafbeelding 2015-08-06 om 12.28.16Je zou denken dat in een land als Nederland, waar seksuele voorlichting al lang geen taboe meer is, iedereen goed voorbereid met een rubbertje op vakantie gaat. Niets is minder waar helaas. De SOA-poli’s in Nederland merken een aanzienlijke stijging van consulten en opgelopen SOA’s na de vakantie. Om het condoomgebruik te stimuleren op vakantie heeft Playboy Condoms nu de speelse Paradise condooms in hun assortiment opgenomen.
Het is een gegeven dat mensen op vakantie meer (zin in) seks hebben dan thuis. Een andere omgeving, de zon, een losse sfeer met alcohol en drugs en het ontmoeten van nieuwe mensen hebben een sterke invloed op de gemoederen. Vooral mannen zijn sneller opgewonden op vakantie, zo blijkt uit recentelijk onderzoek. 58,9% van de ondervraagde mannen geeft aan meer seks te hebben op vakantie en zich sneller aangetrokken te voelen tot anderen. Ook blijkt, in tegenstelling wat velen vaak denken, dat het de mannen zijn die aangeven sneller verliefd te worden op vakantie.

Tropisch feest
Helaas blijkt dat als het moment suprême daar is, veel mensen, mannen én vrouwen, geen condoom bij zich hebben, of het vervelend vinden om er een te gebruiken. Zo zou het de sfeer verpesten, of het moment ongemakkelijk maken. Playboy Condoms wil graag iedereen aanmoedigen veilig seks te hebben op vakantie en komt daarom met een nieuwe tropische variant om veilige seks leuker te maken. Met de tropische Paradise condooms wordt het gebruik van een condoom namelijk een feestje. De smaken banaan, sinaasappel en mango zorgen ervoor dat je in een tropische extase komt, en door de smaak niet groot op de verpakking te zetten is het telkens een verrassing welke smaak je te pakken hebt.

Goed voorbereid
Ga dus goed voorbereid op vakantie en zorg dat je altijd condooms bij je hebt. Playboy Condoms is een groot voorstander van safe sex en verloot daarom deze zomer een reis voor 2 personen naar Ibiza! Koop nu een 12-pack Playboy Condoms* en maak automatisch kans op deze geweldige prijs. Check hier de voorwaarden.

*De actie geldt ook bij aankoop van een 24-pack of lubricant.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer