Gaat Lieve Lust ons blij maken?

Nog een dag, en dan hebben we er weer een lekkere hang-op-de-bank-serie bij. Talpa brengt dinsdag om 20.30 uur voor de eerste keer ‘Lieve Lust’ is een nieuwe komische, ‘light’ dramaserie over zes vrienden. Het verhaal draait om twee vrouwen en vier mannen, die continu op zoek zijn naar de invulling van hun liefdes- en seksleven. Waar kennen we een dergelijk format met zes vrienden toch van?

www.talpa.tv

Hippe stadse dertigers van nu, die tussen de jonge twintigers en de oude veertigers in vallen. De gesprekken die ze voeren zijn voor iedereen herkenbaar, doorspekt met humor en altijd openhartig. Geen onderwerp blijft onbesproken en de kijker krijgt een goed beeld van de seksproblematiek anno 2005.

De karakters in ‘Lieve Lust’ missen de liefde. Maar het jachtterrein is zo groot en een keuze maken lijkt zo definitief. De angst om de verkeerde keuze te maken verstikt de dertigers. Wanneer er toch een keuze wordt gemaakt blijkt hij een behaarde rug te hebben, of begint zij na een maand al over kinderen. Dan is die baan, dat huis, en die auto best fijn om in te vluchten. Fantaseren blijkt aangenamer dan zich overgeven aan de harde werkelijkheid.

Productie en regieLieve Lust wordt geproduceerd door Nijenhuis en De Levita Film en TV, het productiebedrijf van Johan Nijenhuis en Alain Delavita. Zij waren eerder verantwoordelijk voor series en films als Costa!, Volle Maan en Liever Verliefd. Volgende week een kritisch oordeel….

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer
  • eerste aflevering beetje voorspelbaar en ook niet erg sterk geacteerd. waarschijnlijk een haastklus, zoals wel meer Talpa-programma’s. maar als de acteurs beter op elkaar ingespeeld raken, zou het wel wat kunnen worden. denk ik.