Een echte vrouwen-mobiel

Vrouwen die graag zwanger willen worden, krijgen hulp van hun GSM. De Samsung SGH-E530 geeft aan wanneer de vrouw vruchtbaar is, en dus ook wanneer er actie moet worden ondernomen.

Het mobieltje weet exact wanneer het tijd is om een kind te maken. De "roze agenda" berekent op basis van het bioritme van de vrouw op welke dagen de kans het grootst is om zwanger te worden. Dat is natuurlijk ook handig voor stellen die het babygeluk liever willen vermijden. Naast de gebruikelijke extra’s, zoals alarm, rekenmachine en agenda, heeft Samsung nu dus heel specifiek aan het comfort van de vrouwen gedacht. Want er is natuurlijk nog veel meer. De ladyphone berekent ook je BMI (Body Mass Index, de verhouding tussen je lengte en je gewicht), telt je calorieën en houdt een boodschappenlijstje bij. Nu alleen nog een geïntegreerd setje make-up en een alarm voor de uitverkoop en wij zijn helemaal tevreden!

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer
  • Hi,

    De nieuwste ladyphone van samsung wordt in september geïntroduceerd en zal de e530 snel doen vergeten. Prachtige vormgeving en unieke nieuwe opties voor vrouwen…

    Groetjes, Emmy