Mannen in panty’s: het wordt steeds normaler

Ik zeg wel eens gekscherend dat ik hier het grootste forum voor mannen in panty’s beheer, maar het is bijna echt zo. Want sinds ik ooit een bericht over de mannenpanty plaats, komen er nog steeds regelmatig reacties op binnen (inmiddels al een kleine 1400!). Het blijkt een echt ‘ding’ te zijn, mannen in lycra. Uit onderzoek van de online beenmode shop SOSHIN onder 3200 klanten blijkt dat 15% van de verkochte panty’s, kousen en leggings niet door vrouwen maar door mannen worden gedragen.Jaja…dan ga je toch heel anders kijken naar de mensen die met panty’s in hun handen staan he?Deze mannen blijken de panty’s onder hun gewone broek te dragen. Zodat niemand weet dat ze het aanhebben, dat geeft hen een kick. Bovendien vinden ze de zachte stof fijn aanvoelen.
Een witte glanspanty zou de favoriet bij de heren zijn, maar ook felle kleuren als paars, rood en geel trekt hun interesse.

Ik blijf het maf vinden. Maar goed, ik ben natuurlijk niet de maat der dingen.

facebook share facebook share

582 Reacties // Reageer
 • jozef

  Nou, het is behoorlijk maf, bij -14 buiten in de winter onder een broek kan ik me way bij voorstellen. Maar verder MAF indeed

  • Typisch Hollands

   Emancipatie werd jaren als maf gezien en we zijn er nog lang niet.

   Maf is het echter dat er vrouwen zijn die bij de brandweer mogen en bij het leger. Maf is het dat een vrouw moet kunnen metselen.
   Nee eigenlijk is dat niet maf, het is pas maf als je naast dit alles het maf vindt dat een man pantys draagt of een rok!

 • geertV

  Ik vind het wel prettig zitten, een heerlijk zacht en warm gevoel. Natuurlijk niet bij de temperaturen van afgelopen zomer. maar binnekort kan het weer!

 • max

  Ik vind het ook maf. Lijkt me trouwens ook niet lekker zitten als je erg harige benen hebt (zoals ik). Beharing isoleert ook en ik heb dan ook nooit koude benen. Dus geen panty nodig.

 • Ik onderschrijf de genoemde cijfers.Ik heb zelf ook een beenmodewebshop (www.easyhose.nl) en daar ligt het percentage mannelijke klanten zelfs nog hoger.

  Wel vind ik het typisch dat veel mensen het raar vinden. Dat de dames de afgelopen 60 jaar zo’n beetje de hele mannengarerobe ingelijfd hebben hoor ik niemand over; dat heet dan namelijk “onderdeel van de emancipatie”.

  Veel pantydragende mannen houden deze onder hun lange broek maar dat heeft vaker te maken met het ontwijken van de soms negatieve reacties zoals hierboven, en niet zozeer met de kick.

  • hans burgers

   ik draag al vanaf mijn jeugd eerst dames panty,s maar nu is er de
   manty en ik vind het helemaal niet gek hoor
   ik zie ook wel eens politie agente,s met een stropdas

   EN EEN VROUW HOOR TOCH EEN JURK OF ROK AAN HET IS 2012 HOOR..

   en ik krijg er ook geen kick van het is gewoon kleding maar sommige
   mensen of de meeste vinden het nogal raar nou ja niet mijn probleem.!!

  • hans

   ik draag gewoon panty,s hoor maar de mensen vinden het nog steeds
   een beetje raar nou ik geniet er van en bestel ze via me vrouw
   ik ben nog steeds hetero en ze komt niks te kort
   gewoon kleding dragen die je lekker vind
   en ik bestel van easyhose geen gezeur goede kwaliteit.nou doe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Evert

   Ik draag zovaak mogelijk pantys en tijdens mijn werk kniekousjes omdat het gewoon een lekker gevoel is

 • Mathieu

  Al jaren draag ik stiekem en panty, zins vorige winter stelde mijn vrouw voor om een legging aan te doen in bed, dit was voor mij een geschenk uit de hemel. Ik kan nu met mij vrouw gewoon over panty’s en leggings praten en dragen. Ze heeft er totaal geen moeite mee. Het dragen van panty’s door mannen moet gewoon geacepteerd worden, ik kan het iedere man dan ook aanbevelen, niet om de kick maar omdat het erfijn zit.

  • hans burgers

   fijn dat je vrouw ook meewerkt die van mij ook hoor

   groet hans

 • jan

  hallo allemaal,
  ik durf nu panty’s dragen onder mijn korte broek sinds kort en heb nog geen opmerking gekregen.
  draag naturel kleur 20 den panty en zelfs in de stad heeft niemand me uitgelachen.
  toen ik in de hema stond aan te schuiven om nieuwe panty’s te betalen knipoogde de kasierster vriendelijk naar mij en bleef naar mijn benen kijken.
  ik draag al 20 jaar panty’s en was steeds bang dat iemand het zou merken.
  nu durf ik buiten met korte broek en panty’s aan,ben wel bang om donkerder panty aan te trekken voor negatieve opmerkingen;
  zou graag met zwarte panty’s naar buiten willen komen
  groetjes

  • pantyboy

   ik draag dus al 20 jaar pantys , maar wel altijd onder een broek ik draag jeans dan maar met vrij korte pijpen dat mensen het wel zien , maar met helemaal een korte broek lopen met pantys durf ik nog steeds niet . ik zou ook dolgraag is met zwarte pantys over straat lopen

  • hans burgers

   ik draag al vanaf mijn jeugd zachte kleding en ook zwarte panty,s
   maar noch wel onder me broek want ik zit niet te wachten op
   commentaar van iemand je hoeft je nergens voor te schamen hoor
   je bent de enigste niet

   GROET hans

 • pantyboy

  ik draag ook al 20 jaar pantys

 • Henk

  Nu de winter weer is begonnen heb ik inmiddels al twee weken panty’s aan onder mijn broek. Ik had er nog wat van vorige winter 30 den Hema, mt 48-52. Deze zitten erg comfortabel en blijven ook lang goed.
  Meestal doe ik er dan 3-4 weken mee.
  Als het minder koud is draag ik ook wel eens 20 den, die gaan minder lang mee maar zitten ook heerlijk.
  Het is echt warmer.

  • Willem

   Hallo Henk,

   Ik heb je tip geprobeerd en ik ben wel het met je eens dat het warmer is met een panty aan. Ik heb dezelfde panty gekocht en ik merk dat mijn voeten ook droger blijven en daardoor warmer. Waarschijnlijk door de twee lagen.
   Ik heb ook geprobeerd met nog een extra panty aan van 20 denier bij het schaatsen en dat scheelt toch ook weer extra. Het aantal laagjes geeft dus het extra comfort.
   Nu draag ik ook vaak een stretchbroek en dat is op zich vaak kouder maar met een panty eronder is het veel aangenamer.

 • Adrie

  Ik draag altijd pantys, gewoon onder mijn lange broek. Zou het graag willen combineren met een korte broek of 3kwart broek, op koelere avonden enzo.. Helaas heb ik niet het gevoel dat het geaccepteerd word..

  Wie weet. dit soort blogs laat wel zien dat men niet de enige is.

  • Willem

   Gelukkig wordt de panty ook steeds vaker meer functioneel ingezet omdat deze ook door soldaten in Afghanistan worden gebruikt tegen zandluizen. Ook voetballers dragen wel panty’s in de winter, maar daar wordt nog wel eens lacherig over gedaan.
   Ik heb ook al wel wielrenners en hardlopers gezien die een panty dragen. Het nut van de panty’s voor sporters en bij lange vliegreizen is door diverse onderzoeken wetenschappelijk aangetoond.

   In anderen landen is het soms al veel meer ingeburgerd, zoals Engeland en Duitsland. Het is waarschijnlijk een kwestie van tijd dat panty’s universele kledingstukken zijn.

 • Don

  Ik vraag me wel af waar het een keer is misgegaan. Vanaf welke periode is het dragen van een pantybroek door een man not done any more ?
  We leven in de 21ste eeuw, alles kan en alles mag, toch ?!
  Alle voordelen van de panty / maillot kan ik beamen. Het is warm, minder last van zweetvoeten, het zit lekker, het is gezond en het staat goed. Soms is het zelfs opwindend, ook dar is niets mis mee.
  Dat het gros van de mannen ze dragen omdat ze er een kick van krijgen is de grootste larie, door dat soort opmerkingen blijft het taboe gehandhaafd. Het is een heel gewoon kledingstuk. Van baby af aan trekken ouders hun kinderen (Jongens en Meisjes) maillots aan dan worden ze groter en dan mag dat opeens niet meer ?! Het gaat allemaal nergens meer over. Het ergste vind ik nog dat zeer veel mannen zich ervoor schamen en stiekem moeten doen omdat de maatschappij zo intolerant is. Trek aan waar je zin in hebt, dat doorbreekt het saaie straatbeeld en je voelt je goed en gelukkig. Een gelukkig mens is een gezond mens.

  • Willem

   Als gevolg van de marketing vanaf het moment dat de panty is uitgevonden is het als vrouwelijk artikel benadrukt. De illustraties op de verpakking heeft daar ook toe bijgedragen.

   Gelukkig komen er nu ook speciale herenpanty’s met bijpassende illustraties op de verpakking. Maar het is nog steeds niet een kledingstuk dat je overal kunt kopen in de winkels.
   Gelukkig zijn er in initiatieven zoals die van Searcher om via een Internetwinkel deze producten aan te bieden.

   Maar gelukkig komt er door alle discussies en blogs nu wel vaker iets in het nieuws.

 • Don

  Om het dragen van panty’s door mannen, met name in het modebeeld, meer geaccepteerd te krijgen zouden er ook fatsoenlijke mannenrokken en passende schoeisels bij moeten komen. Het gehele assortiment voor de man is erg bekrompen en saai. De panty heeft al een streepje voor, deze liggen immers al in de winkel (beperkt, maar toch). De mannenrok nog niet, ook hier is veel vraag naar. De meeste rokkendragende mannen dragen ook panty’s, maar waar is dan weer de fatsoenlijke schoen of laars die het afmaakt ?? Tot nog toe worden mannen gedwongen om dameskleding te gaan dragen en dat ziet dan weer niet altijd even charmant uit. Gevolg, ze zien er te vrouwelijk uit en maken zichzelf een beetje belachelijk waardoor de
  acceptatie weer moeizamer verloopt. Het cirkeltje is dan weer rond en de meerderheid kan zeggen, zie je wel het is niks voor mannen.

  • Typisch Hollands

   Meer emancipatie is al tientallen jaren een veelgehoorde wens bij de dames. Terecht ook overigens. Allemaal dezelfde rechten, kansen, beloning, benadering en behandeling. Geen onderscheid maken op basis van sexe.

   Waar veel vrouwen zich echter wel schuldig aan maken is dat ze het alleenrecht opeisen voor kleding etc. Zo zijn ze broeken gaan dragen, zijn er pakken voor vrouwen ja heus met een krijtstreepje en zelfs een stropdas.

   Buiten dat een man met stropdas zich heden ten dagen al haast een travestiet moet gaan voelen, wordt het door een man dragen van pantys of rokken als ziekelijk en vunzig bestempeld.

   Het overgrote deel van de mannen die deze wens hebben zou dat uit geilheid en opwinding willen. Dat is in de eerste plaats een pertinente onwaarheid en al zou dat al zo zijn is dar dan iets fout aan.

   De emancipatie moet naar mijn mening verder worden uitgebreid en uitgebouwd. Maarrrrrr daarbij zou een behoorlijke evrouwcipatie zeker op haar plaats zijn.

   Laat die rolbevestigende calvinistische waanideeen toch eens varen en wees eens zo ruimdenkend als je beweerd te zijn!

 • Don
 • Jos West

  Is er ook een chat waar mannen die graag panty’s of andere lingerie dragen aan het woord kunnen komen?

 • Hans

  Ik draag ook graag panty’s, rokken, skinny jeans, pumps, laarzen, etc. Ik zwem ook al jaren in badpak. Jammer dat je dan al gauw de titel “travestiet” krijgt.
  Afin, het is maar een naampje. Ik voel me gewoon prettiger in deze kleding. Dus….waarom niet? Dames hebben toch ook vrijheid van kleding en niemand die raar opkijkt als een vrouw een colbert draagt of platte schoenen bijvoorbeeld . Mannen, gewoon doen!

 • pantyboy

  hans

  in badpak gaan zwemmen zou me net te ver gaan als ik zou gaan zwemmen , maar dat probleem heb ik niet want ik zwem niet
  verder ben ik het volledig met je eens vrouwen dragen, en denken dat ze kunnen, alles, ook alle soorten mannenkleding , maar als wij een panty dragen dan is de wereld te klein
  ik draag alle dagen pantys , ook vaak in het openbaar bijvoorbeeld onder een korte broek , maar je moet hier in amsterdam wel oppassen , want ik woon vlakbij stadsdeel slotervaart en dan weet jij denk ik wel genoeg

 • Hans

  Ha pantyboy,

  Ja, ik begrijp het! Ik heb in het verleden in Slotervaart gewoond en er is nu een groot verschil met het verleden qua bevolkingssamenstelling. Het is en blijft een beetje belachelijk dat wij moeten “oppassen” wat betreft kleding. Ik ervaar het als een vrijheidsbeperking, iets wat qua kleding niet geldt voor dames.
  Afin, het valt niet mee om je echt VRIJ te voelen wat dit betreft.
  Misschien wel bij de volgende generatie?

 • anja en arjan

  hallo nieuwkomers

  ik ben anja en ben de vriendin van me lieve vriend van arjan
  en mijn vriend dreaagt ook al een poosje pantys en zou jullie zegen dat ik er geen probleem mee heb hoor
  hij daargt het ook gewoon thuis en onder zijn nette kleding
  de fam doetb er ook niet moeilijk om
  gelukkig maar
  zo nog en paar dagen dan is het carnaval afgelopen en dan hopen we dat we weer wat kunnen schrijven
  o ja ik wil wel vermelden dat arjan een hersenbeschadeging heeft en kan niet goed schrijven dus voor de nieuwkomers willen jullie daar door heen kijken namens arjan al vast bedankt

  boudewijn en de rest die altijd ook schrijven die we kenen hoe is het met jullie??
  nou ik hoop ook weer gauw wat te lezeb van jullie hoor want het is wel stil als julle niet schrijven hoor
  nou de groetjes aan de bekende en voor de nieuwkomers die we nog niet kennen welkom en blijf gewoon schrijven hoor altijd leuk en gezellig teminste vaak wel.

  groetjes van anja en arjan

 • Anja en Arjan

  ha boudewijn en de rest die we kennen

  hoe is het ermee
  nou ik zou proberen me in te houden
  want inwendig ben ik nog steeds wel boos op een persoon
  maargoed ik ben dus Arjan en ik draag al een poosje panty s net zoals vele van jullie
  bij mijn is het als een dolletje begonnen he
  ik was met carnaval verkleed als een dame dus ik had advies gevraagt aan de winkelmeisje wat in die tijd bij de h werkte wat voor maat ik nodig had
  en ze vondt het ook wel leuk dat ik met carnaval als vrouw ging
  ik ben zelf natuurlijk wel geen travo hoor
  maar ik ben er wel inmiddels aan gewent om een panty aan te doen onder me nette kleding
  en gelukkig kan ik het ook gewoon thuis aan doen , want mijn vriendin Anja en de fam hebben het nu wel geacepteerd dat ik panty s ook in huis aan heb
  gelukkig wel
  en al zouden ze er wel aan storen is het wel jammer voor hun hoor, want uit eindelijk ben ik baas over me lichaam toch
  en als Anja er ook geen probleem er mee heeft doe ik dat gewoon
  ik draag de kleuren champange en zwart en soms marine blauw
  maar wel transparant de zwarte teminste ver dan is het wel 15 din
  zo als sommige van onze vrienden die hier komen schrijven weten dat ik een schrijf probleem heb
  dat is al gezegt door mijn lieve vriendin
  kan er natuurlijk niks aan doen
  verder wil ik ook namens mijn de nieuwkomer welkom heten en hopelijk zien ze het door de vingers
  al is het soms voor mijn welk lastig omdat er eenpersoon wel moeite heeft dat ik zo schrijf
  maaar ik hoop wel weer wat vaker te schrijven , en als hij of zij weer moeilijk gaat doen schrijf ik niet makkelijk hoor
  hopeijk kijk en jullie daar door heen he
  nou ik hoop van de nieuwkomers hoe zij er bij kwamen om een panty te dragen , ben ook wel benieuwd naar hun ervaring er mee, en of ze er ook mee naar buiten lopen of naar het werk .
  ik moet wel even zeggen dat ik voor de rest geen pumps of rokken draag of lingery van Anja .
  dus laten jullie een weten hoe jullie ervarinegn zijn

  groeten van Arjan en de groetjes van Anja

 • Don

  Hallo Arjan,

  ik vind het jammer dat je je verontschuldigt vanwege je taalhantering.
  Dat iemand hier niet kan omgaan met jou taalgebruik dat zegt iets over die persoon. Het is het probleem van die persoon en niet van jou.

  Je bent niet minder dan een ander en een ander is niet meer dan jou.
  Je hoeft dus niet boos te zijn op die persoon, die persoon heeft zijn of haar gebrek aan jou getoond. Accepteer jezelf en respecteer de ander.

  Door je steeds te verontschuldigen naar anderen en je boosheid te uiten plaats je jezelf automatisch in een slachtofferrol, en een slachtoffer ben je niet.

  Onthoud goed, je bent goed zoals je bent. En ja, dat geld ook voor die ander want iedereen heeft zijn/haar lessen te leren in het leven om vooruit te komen.

  Groet Don

  • pantyboy

   het is hier geen theekrans hoor

 • Erik

  Ach ik ben 30jr en draag zo vaak panty’s/leggings, ze zitten gewoon lekker en mn vriendin vind het helemaal geen punt, ze vindt het wel leuk zelfs. Ik vind dat wel genoeg verder, ik heb niks met andere (dames)kleding. Gewoon panty’s/leggings that’s it. Wordt tijd dat het normaler wordt gevonden al heb ik wel het gevoel dat de tijden aan het veranderen zijn.

  • Don

   Hallo Erik,

   hoe draag jij je leggings en panty’s of misschien waar en wanneer.

   Alleen thuis, zonder er iets overheen van een broek of een rok ?
   Of draag je ze ook buitenshuis, zichtbaar voor iedereen ?

   De tijden veranderen ook, in allerlei opzichten maar niet iedereen gaat even snel mee.

   • pantyboy

    ik draag alleen nog maar pantys , sokken draag ik nog zelden , alleen als het niet anders kan soms kan ik voor mijn werk (in de bouw het gewoon niet maken om pantys te dragen , maar savonds heb ik ze ook gewoon aan onder mijn korte broek of legging en dan ga ik er ook mee de straat op ik draag altijd spijkerbroeken met vrij korte pijpen en meestal draag ik vrij dikke pantys 40 den en dan in licht bruin want ik draag pantys, maar ik wil ook wel graag dat anderen ook zien dat ik pantys draag want ik vind namelijk dat je pantys moet dragen om gezien te worden als je 15 den pantys draagd die je praktisch niet ziet dan kan je ze net zo goed niet dragen

  • pantyboy

   dat gevoel krijg ik ook wel , maar de acceptatie door vrouwen is nog wel zeer moeizaam

 • Erik

  Ben het trouwens met Don eens dat de mannen die gelijk weer zo overdrijven de algehele acceptatie bemoeilijken.

 • Erik

  Don. Ik draag ze binnenshuis meestal en dan met mn boxershort of iets er over heen. Bij leggings niks er over. Ik zei al ik heb niks met andere dameskleding dus ik draag geen rok of wat dan ook. Vind ik persoonlijk ook gewoon niks aan maar goed ieder zn ding natuurlijk. Buitenshuis draag ik het gewoon onder mn kleding en dan vind ik het nog wel eens grappig om in een pashokje de reactie van een verkoopster te zien als ik een dunne huidskleur panty draag en broeken pas. 9 vd 10 keer leuk trouwens. Ik draag wel soms buitenshuis huidskleur panty’s onder 3kwartsbroeken. Ook best spannend. Als ze goed kijkt kun je het zien bij sommig licht. Maar het hoeft van mij niet zo overdreven.

 • Erik

  Ben het niet helemaal met je eens pantyboy (wat en naam trouwens sorry hoor). Ik draag ze omdat ik ze lekker vind zitten. Niet omdar ik ze perse aan de buitenwereld wil laten zien. Niks mis met 15den.

 • Sander

  Ik draag zelf graag strakke broeken zoals leggings (ook jeggings en treggings) en skinny jeans. Panties hooguit wanneer het koud is. Ik maak er alleen niet zo’n probleem of angst van zoals ik sommige hierboven zie. Wat maakt het uit wat een ander vindt? Op de skinnyjeans krijg ik van de vrouwen overigens alleen maar goedkeurende blikken, maar naar de 3kwartleggings wordt wel eens (ook meestal niet) apart gekeken. Gecombineerd met sportieve schoenen en een leuke polo staat het daarbij ook niet vrouwelijk maar gewoon sportief. Afgelopen weekend had ik notabene sjans met een mooi meisje terwijl ik een legging droeg.
  Wat ik hiermee wil zeggen is, draag het gewoon en kom hierbij zelfverzekerd over. Dan is er niemand die het gek vindt, want de mensen vinden niet zo gauw iets meer gek. (rok en jurk is natuurlijk een ander verhaal!). Zorg er echter wel voor dat het past met de rest van je kleding. Dan zal het zo normaal gevonden gaan worden. Neem als voorbeeld recreatie: tegenwoordig zie je joggers, wielrenners, skaters, tourfietsers en vaak ook al gewoon wandelaars bijna allemaal in strakke broeken, dus de man wilt wel maar durft nog niet echt in het gewone leven.

  • pantyboy

   daar ben ik het niet helemaal mee eens in sommige kringen wordt je dan weggegkeken of weg gepest

   als je in de bouw met een iets te strakke of iets te korte spijkerbroek loopt dan heb je echt geen leven en wordt je het leven zo zuur gemaakt dat je nog dezelfde dag uit je eigen weg gaat , dat is ook de reden dat ik die bouw helemaal zat ben , maar het is mijn eten helaas , in het verleden een verkeerd beroep gekozen ,

   • Sander

    Ja, maar de gelegenheid bepaalt natuurlijk of je iets wel of niet kan dragen. Ik draag deze kleding ook niet naar mijn werk, om de reden dat dit veel te sportief zou zijn (skinny zou wellicht nog kunnen). Op mijn werk kleed ik me zakelijk. Voor meer gelegenheden geldt dat je, niet vastgelegde, kledingregels hebt. Voor een ieder geldt dit. Ik ga bijvoorbeeld in een driekwartslegging met polo en sportschoenen ook niet uit eten of naar een verjaardag. Daar draag je een nette broek en nettere schoenen. dat staat dus los van of iets vrouwelijk is, maar hangt af van hetgeen je gaat doen. Andersom als je voor je werk in kostuum loopt is dit toch ook kleding die je niet in je vrije tijd draagt?!
    Daarbij heb je gelijk dat er nog vaak bij veel mensen een taboe rust op sommige kleding voor mannen en juist gaandeweg moeten deze taboes doorbroken worden. Dit lukt alleen door op de juiste momenten gewoon de kleding te dragen. Net als met de meeste andere zaken geldt ook voor kleding het principe van gewenning. Als mensen maar vaak iets zien vindt men het niet meer gek. Er lacht toch niemand meer om recreanten zoals hierboven genoemd in strakke broeken? Gewoon omdat je het veel ziet. Dat geldt ook voor casual kleding. Daarbij boeit het merendeel van de mensen het uberhaupt niet wat een ander aanheeft. Die leven gewoon hun eigen leven.
    De eerste keer dat ik in een kuitlegging boodschappen ging doen was ik ook nerveus voor de reacties. Uiteindelijk bleken de meeste het niet eens op te vallen, keek er 1 jongen opvallend en was er 1 meisje van een jaar of 13 die een beetje giechelde met haar vriendin, waarschijnlijk omdat ze zelf op dat moment ook een kuitlegging droeg. Vanaf dat moment draag ik gewoon de broeken die ik wil en heb ik nog nooit een vreemde reactie gehad. Zelfs, vooral van vrouwen, veel positieve blikken en opmerkingen.
    Het is minder gek dan je denkt. Dat merk ik ook altijd als ik een nieuwe skinny of legging koop. De meiden in de winkel helpen dan alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Geven eerlijk hun mening bij de paskamers, adviseren wat erbij te dragen, halen vaak op eigen initiatief soortgelijke andere kledingstukken, adviseren over kleuren en helpen goed om passende mooie broeken aan mij te verkopen waardoor ik altijd tevreden de winkel verlaat. Hieraan kan je zien dat ik dus niet de enige man ben die op de vrouwenafdeling kleding koopt. Sterker nog, toen een bepaalde broek niet bij de heren lag liep het winkelmeisje zonder wat te vragen naar de damesafdeling om daar het gewenste model broek te pakken. Ze vroeg niet eens of ik er een probleem mee had om een vrouwenjeans te kopen, dat maakte volgens haar duidelijk niets uit.

    • Don

     Sander,

     goede bijdrage. Ik hoop wel dat die kledingcodes in de toekomst gaan veranderen. Daarmee bedoel ik dat iedereen er gewoon altijd goed uitziet.

     groet DOn

 • Anja en Arjan

  hoi erik en sander en don natuurlijk

  welkom hier ik vindt het erg fijn don dat jij me wel begrijpt hoor
  en ja ik heb ook alleen pantys aan en ook niet verder dan dat he
  verder hoop ik dat je ook gewoon blijft schrijven en dat zelfde geld ook voor Erik nen Sander natuurlijk
  Misschien hebben jullie als nieuwkomers wel gelezen wat wat ik heb
  ja ik heb er ook niet om gevraagt he, enm die het veroorzaakt heeft is nou mijn beste vriend geworden
  en zou je zeggen dat het hem ook niet lekker heerft gezeten toen hij dat deed
  en ja met carnaval een aantal jaren terug was ik 1 x als vrouw verkleed
  en zo heb ben ik pantys gaan dragen en draag ze nog hoor
  ik draag ook altijd 15 din of soms 20 en dan heel af en toe netpantys met grofe gaten en ook wel fijn hoor maar me voorkeur is toch grof, dan draag ik ook wel transparante pantys enb ik heb ze en draag ze in de vlogende kleuren champange, glans
  en huidskleur glans
  zwart glans of transparant en dat doe ik overgens ook wel met de andere hoor
  verder ben ik veel op de weg en heb ik een baan gelukkig al is het soms best wel moeilijk om iets op papier te zetten hoor
  maar gelukkig hebv ik zo goede chef die mijn kan begrijpen
  nou verder Anja van mijn heeft er ook geen moeite mee he als ik pantys drag in huis
  en ik draag ze alleen onder een spijkerbroek en onder me nette kleding
  en meer eigelijk niet
  dus niet onder een driekwart of een korte broek hoor
  nou Don dank je wel vor je steun en de rest wil je meer weten van me of van Anja vraag het dan ook rustig hoor
  wij zijn blij dat er wat mensen schrijven
  waar we met ze alle onze ervaringen kunnen delen of niet soms

  nou groetjes en tot hoor maar weer
  groetjes van Anja mijn Vriendin en natuurlijk ook van mijn dag dag

 • Don

  Hallo Pantyboy,

  je schrijft dat je ooit dat beroep hebt gekozen en er eigenlijk wel genoeg van hebt. Ik zou zeggen, laat je verleden niet het heden bepalen. Ga iets anders doen, de bouw is een machowereld waar je nooit geaccepteerd zult worden. Daar ben je te vrouwelijk voor. Al het mannelijke in de wereld, de patriarchische dingen, is een aflopende zaak omdat het meer kapot maakt dan we ooit hadden durven denken als mensheid. Vrouwelijkheid,liefdevol zijn, gevoeligheid, intuïtie dat is de nieuwe energie van nu en de toekomst. Dus volg je gevoel en doe.

  Macho, stoer, oorlog, zuipen, agressie, geld etc.. is uit, not done anymore . kijk maar naar de wereld zoals hij nu is, allemaal mannelijke energie. En wat doet de wereld !? juist, hij gaat naar de klote. Alleen zachte energie kan nog een redding zijn en daar past een man in rok en beenmode helemaal in . Laat je zachte kant zien en je zult versteld staan van de resultaten. Het zal ook best eens tegenzitten maar dat komt doordat niet iedereen al zover is, laat je hierdoor niet van je stuk brengen. Het maakt je sterker.

 • eDarling

  Het zelfbewustzijn gaat al zoveel naar beneden bij mannen, geloof niet dat dit ertoe bijdraagt…

  • Don

   Het draagt er naar mijn idee helemaal niet aan bij.

   Is meer een reclame voor een datingsite lijkt me en sluit niet aan bij het onderwerp.

   ;-)

 • pantyboy

  dit heeft helemaal niets met een datingsite te maken
  ik ben gisteren met een oranje panty door het vondelpark gelopen en het is echt geweldig zo

  • deborah

   Als je het fijn vindt moet je dat gewoon doen en niks van een ander aan trekken

   • Geert V

    Behalve als het een leuke panty is!

   • pantyboy

    me iets van een ander aantrekken doe ik ook steeds minder en daarom loop ik ook steeds vaker met pantys over straat idd gewoon omdat ik dat prettig vind pantys vind ik vele malen fijner dan sokken

 • jan

  verleden week was ik een wandeling gaan doen met mijn hond en had een korte broek aan daaronder 20den panty kleur naturel aan. er was een groep jongeren die me begonnen uit te lachen en een van die jonges zei spottend vandaag een panty morgen een rok aan.
  nog gelijkaardige gevallen iemand meegemaakt? graag reactie

  • Sheerfan

   Hallo Jan,

   Ik vind het heel gaaf dat je dat durfde. Het moet toch normaal zijn als je dat graag wilt. Ik denk er ook over om in korte broek met een huidkleurige panty te gaan fietsen.

   • DD

    Fietsen in een huidskleurige panty kan je gewoon doen. Niemand ziet het namelijk. Ik heb ook de stap durven zetten een aantal jaar geleden. Er liepen 10-tallen mensen over straat en totaal niemand merkte het op.
    Denk maar zo, plaats je eens in de ander… Zou je om je heen kijken of je een jongen of man in een panty ziet rond lopen? Niemand houdt zich bezig met die gedachten, laat staan om moeite te nemen om hun ogen scherp te stellen en je na te kijken of jij wel daadwerkelijk een panty aan hebt. Het is ultiem. Probeer het gewoon. Het kan zelfs overdag!

    Laatst ben ik s’avonds laat nog naar buiten gegaan met een korte broek en een zwarte panty. Toen ben ik ook gaan fietsen. Mijn hart bonkte onwijs natuurlijk, maar ik moest en zou t doen.
    Nou heel de wijk rondgefietst, terwijl zelfs het verstevigende broekje van de panty onder me shorts uit kwam… Ik ben langs ongeveer 20 mensen gefietst… Niemand heeft wat gemerkt!
    Ik denk dat mensen pas een idee hebben van hey, dit klopt niet, als je een zwarte panty en shorts aan doet, en overdag op straat gaat wandelen of fietsen.
    Hoewel ik dat ook wel eens een keer wil doen. Maar daar heb ik nog de moed niet voor.

    Succes!

    • ik ben blij dat jij het ook gewoon doet en je niet schaamt ik zou best samen met jou met een rokje en panty door de stad willen lopen .
     en dan lekker panty,s kopen
     groetjes wilgard

     • esmee

      Dan loop ik graa mee, gaan we als een clubje ;-D

     • DD

      Esmee, geweldig! ;)
      Elyne gaf ook al aan dat ze mee wilde!
      Tenminste, k neem aan dat t een “ze” is, aangezien t een vrouwen naam is. En anders mijn excuses. ;)

 • pantyboy

  ik draag elke dag huidkleurige pantys maar nooit onder een korte broek want ik draag altijd 40 den

 • Don

  Een vraagje,

  is er hier ook een plek waar je foto’s van je zelf kan uploaden en foto’s van anderen kunt zien waarbij jezelf en/of de anderen beenmode draagt/dragen ?

  groet Don

  • pantyboy

   dat zou idd wel leuk zijn

   • Don

    Jammer, bij rokvoormannen.nl is dat wel een optie.

    Misschien een leuke site om ook eens te bezoeken voor de geïnteresseerden. Er zijn genoeg mannen die een rok dragen en het proberen af te maken met beenmode.

    Don

 • hoi mannen
  ik ben een man van 38 ik heb heel lang een panty onder mijn broek gedragen .
  maar nu durf ik een korte broek of een legging te dragen en draag dan altijd een dunne bruine panty onder ik schaam me er niet meer voor .
  iedereen mag het zien ik wil gewoon mezelf zijn en loop ook met open schoenen .
  veel mensen kijken wel maar ik vind dat juist leuk en spannend.
  veel van mijn vriendinnen weten het en vinden het mooi ik scheer ook mijn benen en lak mijn nagels .
  ik draag nooit meer sokken ik ben nu erg gelukkig en ben nu mezelf.
  groetjes wilgard

 • Remco

  Ik draag het liefste elke dag panty’s. Het gevoel aan je benen is onbeschrijfelijk. Jammer voor ons mannen maar het is nog steeds niet geaccepteerd en dat zal denk ik ook nooit gebeuren. Het blijft voor veel mensen toch vreemd.
  Maar ik ben van mening datje gewoon zelf moet en mag bepalen wat je doet. Als jij naar buiten wilt met een panty en rok vooral doen zou ik zeggen. Maar dan moet je ook rek. houden dat er mensen zijn die er niets mee kunnen en een opmerking maken. Dat hoort erbij. En wees eens eerlijk, zou je daar evt mee zitten ?
  ik zou ook het liefst af en toe met panty naar buiten gaan, maar heb ook niet altijd die ” moed ” ik wil het wel heel graag. Ik denk dat ik te veel rek. wil houden met anderen. Mss moet ik maar gewoon eens schijt hebben aan de rest. Maar ik ben nu nog ff niet zover.
  En ondertussen draag ik binnen gewoon fijn zoveel mogelijk een panty. Ik hoop echt dat er ooit een dag komt dat zowel mannen als vrouwen gewoon op straat kunnen lopen met rok en panty. Ik ben voor !!!

  • Hoop dat Anja en Arjan ook even meelezen.Nu
   ben ik tegen mezelf tegenstrijdig, want ik heb een man in korte broek die zijn hond uit liet gezien in pantys, dat kan tog niet verschrikkelijk gezicht vond ik dat. En dat terwijl ik zelf zo graag erbij wil lopen, maar uit angst voor familie, vrienden en kennnisencollega’s dat niet doe. Nu begrijp ik wel waarom het nooit wat word kerels in pantys, althans met mijn niet. Blijf het heerlijk zitten vinden die pantys, waarom maakt het mij en denk ik vele andere mannen/jongens het bijna onmogelijk? De winkels en pantybedrijven werken hieraan niet mee.

   • Don

    Het is toch het visueuse cirkeltje.
    Van alle mannen die het openbaar dragen willen zijn er maar een paar die het ook echt doen. Die paar zijn niet genoeg om het grote publiek te laten wennen. Er is op zich helemaal niets ergs aan het feit dat mannen rokken willen dragen en panties. Het is ook niet lelijk.
    Alleen de markt heeft de mensen wijs gemaakt dat het alleen voor vrouwen is en dat zit bij iedereen in het hoofd en daarom doen ze raar. Het is allemaal gewoon kleding.

    Mijn panties, maillots en leggings liggen gewoon in de la.
    Ik begon met maillots tegen de kou zodat mijn vriendin kon wennen.
    Daarna dikkere panties, nog steeds tegen de kou. Dat accpeteert ze gewoon en vind het ook wel een beetje sexy , ze vind dat ik mooie benen heb. Inmiddels liggen er ook dunne panties in, een bodystocking en een paar kousen (hold up). De panties en de kousen heeft ze nog niet gezien als ik ze draag, ze vind het idee wel een beetje vreemd. De bodystocking vind ze wel spannend, dus dat is ook ok.

    Het heeft allemaal tijd nodig wil ik maar zeggen met mijn verhaaltje. Ondertussen zoveel mogelijk gewoon doen totdat het zo normaal voor jezelf is dat je het net als alle andere kleding gewoon aan doet, ook naar buiten.

    Het probleem is dus de angst en twijfel in ons zelf en die moet overwonnen worden.

    Groetjes Don en veel draagplezier

    • Typisch Hollands

     Helemaal mee eens Don. Tuurliu is moet “men” eraan wennen. We zijn opgevoed met het idee dat mannen alleen van mannendingen moeten houden. Wel zou het leuk zin als de man meehelpt in het huishouden, meedoet in de zorg voor de kinderen en af en toe kookt.

     Hoe lang was een stofzuigende man niet een mietje. Nu is het heel normaal als hij dat doet. Laten we nu eens de stap nemen en mekaar echt vrij laten in wat en wie we willen zijn. Laat iedereen nu een dragen wat hij of zij leuk vindt en vooral laten de modeontwerpers zich eens richten op mannen. Volgens mij een gat in de markt als die modeontwerpers zelf iets meer uit hun hokjesgeest kruipen en niet enkel de vrouw als melkkoe voor kleding gaan zien.

     Mensen, kijk eens wat ruimer naar een ander, wees wat toleranter en minder vooringenomen met verandering of mensen die iets anders willen dan het vaste ingesleten patroon!

 • Anja en Arjan

  hoi hoi
  allemaal alles goed hier
  nou hier wel hoor
  ik wil even reageren op 1 van onze schrijvers
  ik vindt het al erg dapper dat jij in korte broek en een panty aan de hond uit laat, dat is al heel goed en en goede overwinning dat heb je al berijkt
  je zal je wel niet echt op je gemnak hebben gevoeld denk ik, maar toch het is jou keus en zolang er niemand last van heeft gewoon blijven doen hoor
  en ik hoop dat je mijn bericheten ook allemaal heb gelezen
  want jij mag dat best wel tegenm me zeggen hoor
  en arjan vind dat goed
  dsus daar ook geen zorgen over maken
  kijk de angst is natuurlijk wel aanwezig he dat je nagekeken wordt maar wat zou jou dat kunnen schelen , jij doet er geen mens kwad mee
  dus blijf dat gewoon doen hoor als het mooi weer is een korte broek en evt een panty an doen
  en als ze wat zeggen geef geen antwoord loop gewoon door dat is misschien een tip
  verder wilik wel weten wat jou leeftijd is of ik moet wat gemist hebben natuurlijk en dat kan enop wat voor leeftijd ben jij begonnen met panty s te dragen dan
  en ik wil de nieuwkomer sook welkom heten ben blij dat er wel nieuwe mensen bij komen die het zelfde doen als Arjan van mij die dus pantys dragen
  dus schrijf gewoon op als je iets heb ervaren of gewoon leuke engezellig houden met elkar dan blijft het ook leuk om van en ander zijn ervaring uit te wiselen he
  nouy hopelijk iederen weer gerust gesteld
  dus ga gewoon door met schrijvenb en wij kijken wel iedregeval elke dagwel of er wat is geschreven
  groetjes ook van Arjan en hij vindt het voor de gene die de hond uit lied met een korte broek en panty aan erg dapper ga door zo kom je vast wel over de angst heen
  nou groetjes maar weer
  dag dag en kusje van Anja en hand van Arjan

 • Hans

  Hoi beste mensen, super om te lezen dat er steeds meer mannen op een of andere manier openbaar (durven te) gaan in panties of een combinatie met rok of (korte) broek. Ik ben nu 51 jaar en vanaf mijn 6e levensjaar zou ik graag in ALLES willen kunnen lopen daar waar dames zich ook (bij gelegenheid of gemoedstoestand) prettig in of bij voelen. Dat heeft te maken met de sensitiviteit van de mens in het algemeen. Helaas heb ik na 45 jaar nog steeds mijn weg hierin nog niet gevonden. Alleen het praten over mijn behoefte brengt onder de “kudde” teweeg dat zij mij niet begrijpen en afstand nemen. Ik ben immers “anders”. Daar kan de geconditioneerde wereld niet mee omgaan is mijn ervaring. Ik haat het als ik als eenling nagestaard wordt in de stad terwijl ik in mijn beleving casual gekleed ga in een nette rok met panty en andere passende kleding/schoeisel. Helaas, het plaatje klopt niet…..een man in zichtbare panty met rok en damesschoenen.
  De wereld op zijn kop kan agressie of “uitlachen” teweeg brengen bij anderen die meestal met meer dan 1 persoon door de wereld wandelen. Gister naar de Gay-parade in A’dam geweest. Opeens kan (alleen deze dag) ALLES qua kleding. Op Koninginnedag kan het ook min of meer. Lekker gek doen, lekker jezelf zijn. Het KAN, maar alleen dan!
  Ooit eens in een rok naar mijn werk gegaan….1 maand later ontslagen. Het blijft vechten tegen de geconditioneerde “kudde”.
  Ik lijk het te verliezen……dan mijn ECHTE behoefte (man in kleding waar hij zich prettig bij voelt, ongeacht M/V) gezellig “binnenshuis” houden. Het laten zien buitenshuis levert voor mij teveel drama op.

  Sorry voor mijn lange verhaal……

  Vele groeten van Hans

 • pantyboy

  ik ga ook met korte broek en panty de straat op , maar ik heb nog nooit een andere man gezien met een panty op straat

 • JohnN

  Panty’s zijn heerlijk om te dragen, zo ook een rok. Zeker bij het rijden van lange afstanden te prfereren boven een broek.
  Jammer dat laarzen veelal slechts in kleine maten beschikbaar zijn.

  Opmerkelijk hoeveel mannen gereageerd hebben op deze blog onder vrouw… misschien ook een vorm van emancipatie?

  Overigens de kousenbroek was van oorsprong mannenkledij, gelijk de rok en laars…

 • Anja en Arjan

  hoi hoi
  nou ik spreek nog wel als de vriendin van arjan hoor
  want arjan heeft er nog wel wat moeite mee om hier nog wat te schrijven
  helaas
  maar pantyboy heb jij nou al eens aan de damens van de hokkyclub gevraagt warom ze dikke pantys droegen , want jij durfde dat toen niet nu wel misschien??
  maar wat bedoel jij met kleine maten john te kleine pantys ?
  verder hoop ik dat miranda en de rest ook nog eens terug komen met schrijven want we missen ze best wel en beetje , maar ze zouden natuurlijk op vakantie kunnen zijnen dat ze later nog terug komen
  verder hoop ik dat het met iedreen wel goed komt blif gewoon schrijven
  doen wij ook
  groetjes van Anja en Arjan

 • DD

  Hoi pantyboy,

  Woon jij in de buurt van Rotterdam?
  Want dan zou je misschien wel ooit eens een jongen met panty onder een korte broek tegenkomen. Ik doe dat namelijk ook weleens.
  Een paar weken geleden ging ik s’avonds als het donker was in een hele korte sportbroek en een zwarte glanspanty 15 denier naar buiten. Ik liep 3 straten door, gewoon om over mijn vrees heen te komen. Vorige week had ik een huidskleurige panty aan en het was goed weer en ik moest geld pinnen. Ik dacht, ik zet mijn verstand op 0 en ik ga gewoon pinnen. Dus met korte broek en een huidskleurige glanzende panty ging ik de straat op. In een volle winkelstraat ben ik gaan pinnen… Mijn hart sloeg echt op hol!
  Maar ook echt totaal niemand heeft het opgemerkt…
  Of misschien wel iemand, maar die zag ik niet kijken of staren of maakte een opmerking ofzo.
  Misschien eens een keer grappig, ook voor de andere mensen onder ons die in de omgeving Rotterdam wonen om te gaan winkelen met een huidskleurige panty en korte broek aan. Mits het natuurlijk goed weer is of in ieder geval de juiste temperatuur ervoor. Dan zijn we in ieder geval een ervaring rijker.

  • Don

   Met wat precies meedoen DD ?, in R’dam op straat met een glanspanty aan ?

   Zal niet gauw gaan gebeuren, ik woon net naast Maastricht.

   groet DOn

   • DD

    Oh ja dan zit het er denk ik niet in.
    Helaas. Hoop dat er dan nog andere gegadigden zijn die dit idee geweldig vinden.
    Ik hoor het wel.

    Groetjes…

  • elyne_incoginto

   Zullen we eens een keer smaen gaan, wel zo gezellig en dan nog een terrasje pakken?

   • DD

    Natuurlijk. :) )
    Zeg maar wanneer.
    Ben je trouwens een vrouw? Of een man?
    Elyne klinkt als een vrouwen naam…

 • DD

  Doe je mee dan, Don? ;)

 • JohnN

  @Anja en Arjan,
  De panties zijn in het algemeen wel te verkrijgen in grote maten hoewel niet veel keuze. Ben zelfs 1x XXL tegen gekomen voor weinig.
  Nee, eerder het schoeisel, de laarsen gaan veelal niet verder dan maat 42 en helaas ik leef ietwat op grote voet. Ook daar zijn wel laarzen voor te krijgen maar dan het je het over laarzen die meer voor slaapkamer pret en zo zijn. Zie mezelf niet zo gauw op naaldhakken de hond uitlaten.
  Overigens heeft het experimenteren op verzoek met rokken en panty’s mij m;n huwelijk gekost…, maar dat iis een andere verhaal maar niet voor hier.

  • jip

   Er zijn wel laarzen in grote maten voor mannen kijk maar eens op de site van dubarry,deze laarzen zijn wel prijzig maar ook stoer.

 • joop

  Draag wat je wilt, maar orgineel is het echt wel een damesding toch ? Als echte man, doe je dat niet behalve bij -25 in de winter.

 • DD

  Het is voor dames gemaakt inderdaad, maar tegenwoordig wordt het ook voor mannen gemaakt. Dus als je een mannenpanty aantref, dan heb je eigenlijk puur mannenkleding aan. Als je het goed combineert met andere mannelijke kleding dan staat het eigenlijk helemaal niet zo gek.. Alleen de grijze massa vindt het alleen nog heel raar… Maar de meesten hebben geen verstand van mode en trekken alleen maar aan wat voor hen leuk is. En naar mijn mening zie ik weleens jongens of meiden lopen met een grijze joggingbroek over straat waar het kruis op hun knieën hangt en de pijpen heel strak om de enkels zitten… Sorry maar dan staat een korte broek en een zwarte panty (als je het goed combineert) een stuk beter! Dat is mijn mening.

 • JohnN

  @ Joop, veel van de kleding die tegenwoordig door dames wordt gedragen is afkomstig uit de mannen garderobe. Om maar een voorbeeld te nemen, de rok, met daaronder een legging of broek n gympen. Dat was in 2007 erg modieus volgens de dames, evenwel in 2002 was het als mannenmode op de catwalk te bezichtigen.
  De panty, vroeger bekend als kousenbroek was mannenkleding, de legging vroeger bekend als Long John en nu nog als thermo ondergoed wordt verkocht was mannen kleding. Er zijn zelfs opmerkingn te vinden dat een broek vanoorsprong vrouwen kleding was, waar overigens wel wat voor te zeggen valt, daar de vrouwen heeel lang gelden bessen verzamelden in de bossen en tussen de struiken en dan gan beenbescherming wel handig zijn. Zo zie je maar, het is relatief.

  • Typisch Hollands

   Je zou als man eigenlijk nog enkel naakt over straat mogen om tenminste geen vrouwenkleding aan te hebben. Maar ja naakt over straat daar wordt zo raar naar gekeken.

   Vrouwen dragen letterlijk alles. Het zou misschien tijd worden dat mannen dat ook mogen? Of is dat TE ge-evrouwcipeert?

 • DD

  Om even op het onderwerp terug te komen, wie doet er dan mee om eens gezamelijk over straat te gaan met panty’s?
  In de buurt van Rotterdam?
  Misschien zouden we dat ook ergens anders kunnen doen, maar niet meer dan 50 km. verder van Rotterdam..
  Kom op mannen, laten we deze onzin dat wij geen panty’s mogen dragen de wereld uit helpen! We zouden onszelf en een heleboel anderen enorm helpen!

  • elyne_incoginto

   schrijf mij maar bij op je lijstje ;-D

  • Peter_Delft

   Wel een late reactie van mijn kant maar lijkt me zeker leuk om hier aan mee te doen! Ik kom zelf uit Delft. Dus daar is het voor mij nog een taboe maar voor de rest…

   Groeten,

   Peter

 • Rick

  Hoi allemaal.

  Ik word helemaal wild als mijn vrouw jarretels draagt. Ik ben er nieuwsgierig naar geworden en heb ze voor mezelf gekocht. HET ZIT FANTASTISCH!! Het feit dat je de hele tijd die bandjes voelt… heel opwindend. Ook mn billen komen mooi uit en mn benen zien er ook lekker in uit vind ik. Ik draag ze heel vaak. Soms ook op de motor onder mn motorpak. Heeft een soort thermische werking en het is sexy tegelijk. Voor mijn werk moet ik vaak een uniform aan en ook onder dat uniform draag ik mijn sexy jarretels. De hele dag spannend en sexy gevoel. (bij mn jarretels draag ik meestal een dames hipster, of mijn heren lak string). Laatst ben ik nog ern stapje verder gegaan en heb ik een sport BH gekocht van dat soort micro-viber spul. Kan ik mooi aanhebben onder mn kleding en het zit als een soort mega kort t-shirt. Het geeft mij het zelfde gevoel als bij de jarretelkousen op mn huid. Mijn vrouw vindt het allemaal super sexy en…. het heeft mede ons sex leven sterk verbetetd. We gebruiken het in ons sex spel zeg maar. Een soort role-play waarbij we de rollen soms eens omdraaien. Kan ik ook eens ervaren wat het is om te “ontvangen” en zij ervaren om te “geven”.
  Maar ja, da’s even een ander onderwerp. Wat ik ermee wil zeggen is dat het een, het ander teweeg kan brengen. Panty’s hebben mij persoonlijk veel goeds gebracht! Is dat bij jullie ook zo, of beperkt het zich alleen maar tot het dragen ervan?

  Groeten, Rick

 • janet_incoginto

  dream on rick

 • Rick

  Nou ja….. Kostte me wat moed en moeite om dit openbaar neer te zetten, krijg ik dit….

 • janet_incoginto

  onder je motorpak?????
  onder een leuk rokje of jurke prima ;-D

 • DD

  Agh kom op janet_incognito… Stoor jij je daaraan?
  Moet Rick toch zelf weten? Vind t wel een leuk idee. ;)
  Ik zou t nooit doen ofzo, ik hou t alleen bij panty’s.
  Vind t heerlijk om buiten te lopen met een panty.
  Laatst liep ik door de wijk met een zwarte panty en een korte broek… Ik had dat al vaker gedaan, maar nog nooit echt iemand tegengekomen op straat… Ik durfde het namelijk ook alleen maar s’avonds laat. Maar ik wil nu wel eens een keer iemand tegenkomen…
  Gewoon dat diegene omkijkt om te kijken of hij of zij wel ziet of het echt is. Had ook een avondje een glaasje alcohol op, dus ik dacht, ik doe eens gek en ik trek een minirokje aan met die zwarte panty eronder. Wel met sportschoenen, want het moet niet te overdreven worden. Nog steeds niets tegengekomen… Jammer hoor, en de zomer is weer voorbij dus helaas weer te koud om dat nog eens te gaan doen dit jaar.

 • Rick

  @DD

  Ik zou dat wel eens willen zien hoor:)

  @Janet_Incognito

  Onder mn motorpak ja. Ik vind het gewoon heerlijk om die jarretels de hele tijd te voelen. En niemand die het in de gaten heeft of zou verwachten onder een motorpak.

  Ik heb ooit eens iemand afgezet op schiphol midden in de nacht. Toen heb ik me langs de snelweg omgekleed in mn jarretels, bh-tje, string en strak minirokje. Ik was op van de zenuwen. Eenmaal omgekleed heb ik naast de auto ern sigaretje gerookt en ben ik gaan rijden. Expres langzaam zodat mensen die mij inhaalde mij goed konden zien. Was erg opwindend.
  Heb het later ook aan mijn vrouw verteld. Ze kon er gelukkig om lachen. Maar gewoon over straat lopen, nee, dat durf ik (nog) niet. In ern auto voel ik me net ff veiliger.

 • DD

  Hahaha nou geweldig toch? =DD
  Moet je eens proberen om om te beginnen de straat op te gaan met een huidskleurige panty. Die ziet niemand. Natuurlijk een beetje opbouwen om eerst naar buiten te gaan als het donker is, en dan probeer je steeds vroeger naar buiten te gaan.. ;-)
  Je zal versteld staan, niemand ziet het! Uiteindelijk durf je ook in een zwarte panty over straat in het donker. :P Dan moet je gaan fietsen ofzo. Dan kan je altijd nog hard wegfietsen als je een lompe reactie krijgt. ;-) Ik ben een keer gaan pinnen op een klaarlichte dag in een drukke winkelstraat met een panty onder mn korte broek! Weliswaar huidskleurig, maar niemand zag het!
  Ik heb namelijk ongelofelijk goeie ogen en ik zag het nauwelijks.
  Geeft een kick! Echt waar! ;-) ) Me hart sloeg bijna door me ribbenkast heen. :P Heerlijk!

  • pantyboy

   is gewldig idd ik ben ook van plan oom steeds vaker met een panty naar buiten te gaan als iedereen die het nu zegt dat hij het doet ook het is echt doet dan krijgen we misschien een doorbraak

 • DD

  Nou waar wachten we dan nog op??;)

 • roberta

  ik draag graag leggings of mailot en een kort rokje
  thuis alleen mijn vrouw weet er van en vind het goed
  vanmiddag heb ik mijn teen nagels gelakt dames ondergoed
  heb ik bog niet gedragen wil het wel
  ik vind vrouwen kleding zo geweldig zo mooi
  veel meer keus voor vrouwen dan voor mannen
  daarom draag ik thuis vrouwen dingen zal me wel eens als mooie
  sexy vrouw wilen zioen
  met kort rokjes laarjes legging of mailot aan en een moie dames
  trui groetjes en hopen op reactie dag van roberta

 • roberta

  hallo hier met roberta heb vanochtend met mijn vrouw gesproken
  en zij vind het goed dat ik thuis leggings mailot en pantys aandoe.
  van haar mag ik ook damesondergoed gaan dragen (slipjes),
  ze is band om mij te verliezen en daarom ga ik niet meer verder met
  aandre vrouwen kleding aan doen Korte rokjes vind ik nog steeds fijn
  maar ik hou veel van mijn vrouw .
  ik denk gewoon dat ik wat vrouwelijke kanten bezit die ik niet wist dat ik die had ben de trouwens trots op ik schaam me de niet voor .
  ik kies gewoon voor mijn vrouw .maar hoop dat in de toekomst
  het gewoon is wat iemand draagt dat ik dan alles vrouwenkleding
  + make Lipeenstift kan dragen.
  dit wou ik even twijt.
  groetjes roberta dat vind ik een mooie naam

  • janet_incoginto

   Beetje tgenstrijdig roberta,
   je vrouw vind het goed met alles en je stopt vanwege je relatie?????

 • roberta

  roberta janet ik stop niet want mij drang is te groot
  misschien moet zij het verwerken en het even laten betijen
  heb nou trouwens een paarse legging aan je heb misschien gelijk
  ik blijf dromen van rokes en lippen stift en laarsjes.
  vind het heel moeilijk en zit er toch wel mee.
  groetjes roberta

 • roberta

  hallo met roberta ik ben 100 % hetero ik heb alleen misschien wat
  vrouwelijke trekjes vind vrouwenkleding gewoon mooi
  verder lees ik gewoon de viva en de vriendin maar ook gewoon
  voetbal bladen doei roberta

 • roberta

  hallo met roberta ik wou even zeggen dat ik 100 Hetero bent en niets
  voor mannen voel ik ben gewoon gek op vrouwenkleding en alles wat er bij hoort ik lees ook gewoon de viva en de vriedin maar ook voetbal
  bladen ik heb gewoon vrouweijke trekjes (of passie)
  nou daar ben ik trots op en gebruik de naam roberta omdat ik hem mooi
  vind adieu Roberta

 • roberta

  roberta ik heb vandaag met mijn vrouw gesproken en afgesproken dat
  ik mijn passie voor vrouwenkleding peperk tot het dragen van,
  mailot pantys en leggings en damesondergoed (slipjes)
  ik wil mijn huwelijk niet op het spel zeten dus ga ik morgen
  hulp zoeken om ver mijn passie te praten .
  ik hoop dat in de toekomst het dragen van kleding normaal word,
  gevonden en dat ik kan dragen wat ik wil afz roberta

 • rob

  roberta hier ik hou het op dragen van leggins mailot slipjes,
  thuis misschien in de toekomst een kort rokje .

 • Don

  De kledingkeuze en vrijheid die vrouwen hebben, daar ben ik wel jaloers op. Het is reeds een herkauwt onderwerp, maar toch.

  Ik werk veel buiten en kijk mijn ogen uit naar wat ze allemaal dragen.
  Gelukkig zijn rokken en beenmode erg in de mode op het moment en ik hoop dat dat ook zo blijft. Ik geniet er van als ik er naar kijk.

  Ook zie ik dat er halfhoge mannenlaarzen zijn in de schoenwinkels, zeer positief. Dat zou heel goed te combineren zijn met een mooie mannenrok en beenmode.

  Ik blijf deze gedachte uitzenden totdat deze wordt omgezet in de realiteit.

  Groeten Don

 • Miep

  Whahahahahahahahahahaha!!!!!!!!!
  Huhwtfbbqlolroflmao =’)

  Mannen in rokken/panty/maillots ftl!

  • Don

   Dag Miep,

   ben je zelf een rokken of een broeken draagster ?

   Ik leid uit je reactie af dat je een broekendraagster bent of dat je in ieder geval de broek aan hebt.

   Interessante afkortingen gebruik je overigens, aan elkaar geschreven zijn ze dan jammergenoeg weer niks waard.

   Huh= ? , Wtf (What the fuck) Niet erg netjes overigens , BBQ (barbeque) Kan lekker zijn, ROFL Rolling over floor laughing, LMAO Laugh my ass off.

   Het is fijn dat je je kunt ventileren maar verder heeft je reactie geen invloed op het thema.

   Mensen lachen over de meest eenvoudige onderwerpen, meestal omdat ze niet weten hoe ze met het onderwerp moeten omgaan.

   Hopelijk heeft je volgende bijdrage iets meer diepgang, mocht je nog eens terugkomen.

   Groetjes Don

 • DD

  Leuk he Miep? Ik zou zeggen, doe gerust zelf mee.

 • Rick

  Miep,

  probeer eens een sexy setje aan te trekken met jarretels ofzo. Praat dan mee:-))

 • niks mafs aan, hardstikke lekker! :)

  • Don

   Wat is hartstikke lekker lycraman ?

 • Jack

  Hi, ik ben een man van 54 en draag al mijn leven lang panties. In het begin omdat het me seksueel erg op wond, maar later vooral in de koude tijd van het jaar. Echter ik vind het bij mannen nou niet een kledingstuk dat hun benen mooier maakt. Dit is nu werkelijk een vrouwenkledingstuk en er is voor mij niets mooier dan een vrouw in minirok met een sheer panty daaronder.
  Maar ik vind het fijn te lezen dat er zoveel mannen zijn die mijn passie delen.

  • Don

   Hallo Jack,

   niet alle benen zijn hetzelfde, zowel bij mannen als bij vrouwen.

   Er lopen genoeg vrouwen rond waarbij panty’s/ kousen ook echt niet staan, zo zijn er daarintegen ook een hoop mannenbenen die zeerwel een panty kunnen dragen.Ieder zijn ding natuurlijk, ik zal er niemand om beoordelen. Zolang je maar gelukkig bent, wat de rest denkt doet er niet toe. Ik zou het wel heel fijn vinden als het dragen van rokken en beenmode door mannen geaccepteerd zou zijn. Vrouwen dragen immers ook alles.

   • jaone

    Maar een ding mannen, zorg voor gladde benen als je een panty draag.Doe je dat niet dan is ht als een vlag op een modderschuit!!!

 • Yvan

  En waarom zou een man geen panty kunnen dragen? Als je het netjes wil houden, moeten de benen wel geschoren worden.

  Zelf draag ik al verschillende jaren een panty onder mijn jeans bermuda’s. Tijdens de warmere periodes zijn dat 20 deniers, tijdens de koudere tijden gaan de deniers tot 120.

  Mijn echtgenote steunt mijn kledingkeuze onvoorwaardelijk en familie en vrienden hebben het ook al wel gezien. In het openbaar heb ik nog maar zelden negatieve reacties gehad, meestal merkt men het zelfs niet op. Zelfs een zwarte Cette Moscow, (120 denier 3D microfiber en absoluut blikdicht), is “onzichtbaar”.

  In een tijd waar de dames zich zowat heel de mannenoutfit hebben eigen gemaakt, zullen ze ons dit wel gunnen, hoop ik.

  Grtz
  Yvan

  • pantyboy

   vrouwen denken altijd dat ze alles kunnen en mogen dragen en daarom doen ze dat ook , maar als wij als mannen aan “”hun”" pantys komen dan is de wereld te klein voor alle kritiek die wij dan ineens over ons heen krijgen

 • D

  Ik draag al heel erg lang panty’s.

  Sinds ik op mezelf woon draag ik ze elke dag als ik thuis ben.

  De reden daarvan is dat ik ze erg fijn vind zitten!

  Ik draag er ook vaak een kort spijkerrokje bij, omdat het anders nogal koud is…

  Verder geen vrouwenkleding.

  Rokje is puur voor de functionaliteit…

  • janet_incoginto

   D draagt er een kort spijkerrokje bij omdat het anders erg koud is?????
   ik zou zeggen trek eens een lange spijkerrok aan dan scheelt

   • Don

    En wat draag jij zoal Jeanette en vanwaar de interesse in dit onderwerp ?

    groet Don

 • DD

  Denk je eens in in deze situatie…: Je hebt een hele korte broek aan, zo kort dat je bovenbenen gewoon heel bloot zijn, en een zwarte 20 denier panty. Het is 14:30 uur s’middags en je wilt eens voor de kick even naar buiten springen en dan snel weer naar binnen…
  Dan kom je erachter dat je de deur achter je dicht trekt zonder erbij na te denken, en je sleutels vergeten bent!!!!
  Dat overkwam mij dus!!!
  Nou dat is gelijk een goed moment om over je angsten heen te komen… ;) Heel veel mensen hebben het gezien, en ja… Zoals je kan verwachten, heel veel mensen kijken even om. Een heeft er gezegd: Heb je het niet koud?? Nu durf ik gelijk wat meer!! ;)

 • ianna

  ik draag pantys zins mijn moeder ondekte dat ik stiekem haar panty gat aangetrokken en later had ze een panty voor me gekocht en vroeg ik ook meteen of ze een roze jurk voor me wilden kopen en een paar hoge laarzen en ze had ze gekocht en nu draag ik elk weekend een roze jurk een roze maillot en laarzen en ik ga binnenkort ook op ballet en dan ik met ballet ook een roze tutu en een roze maillot dragen ik loop graag als een meisje rond

  • Don

   Je boft met zo’n moeder, die haar kind laat zijn zoals ze is.
   Ik heb het mijn hele leven stiekem gedaan, dat veroorzaakt heel veel stress. Toen ik de eerste keer betrapt werd, werd mij verteld dat dat niet mocht. Panty’s zijn voor vrouwen bedoeld etc.. Later werd ik nog eens betrapt en er werd mij gevraagd of ik “anders” was. Wat zeg je daar op als nog maar een kind bent ? Inmiddels ben ik 40 en kan ik met en met meer mezelf uiten. Mijn partner moet er nog wat aan wennen maar ze gaat er goed mee om.

  • janet_incoginto

   wat een onzin zeg, je zou willen dat het zo gegaan zou zijn.
   je moeder vraghen o een roze jurk,hoge laarzeb, balletles?????????

   hoe oud ben je?????

 • paula (roberta)

  hallo eerst even wat duidelijkheid over me naam officeel heet ik rob
  ben een man gelukkig getrouwd die pantys ,leggings,rokjes draagt en zich dan roberta noemt op deze site ben ik ook bekend als roberta
  mijn vrouw vind roberta niet mooi. en zegt tegem mij noem je dan maar paula dat is een mooi naam .
  snapen jullie het nog rob, roberta of paula het zijn maar namen.
  oja ik woon gewoon in nederland .
  groetje rob (erta) paula

 • Don

  Hallo Allemaal,

  ik heb gisteren eens wat artikelen bekeken via yahoo. Gezocht heb ik op “men wearing pantyhose”, er komen dan toch heel wat artikelen naar voren. Veel meer dan via GooGle, men is daar (USA, UK) kennelijk toch verder in de acceptatie van mannen die panty’s etc.. dragen om verschillende redenen.
  Het kan natuurlijk ook gewoon zijn dat er hier minder in de publiciteit verschijnt.
  Iets wat wel gelijk is aan hier (europa, nederland, belgië) is de reactie in blogs etc.. dat men zegt, “ik heb nog nooit een man gezien die een panty draagt”. En dat kan ik alleen maar beamen, ik heb ook nog nooit een man een panty zien dragen. Met de carnaval wel, maar dat telt niet mee.

 • DD

  De beste panty’s vind ik nog steeds de panty’s van het Duitse merk Nur Die. De schitterende zwarte sheer panty’s is echt een streling voor je huid! Mijn voorkeur: Nur Die, zwart, 15 den – 17 dtex glanzend. Deze had ik dus ook aan toen ik naar buiten sprong met korte broek op klaarlichte dag en dat ik me sleutels vergat… Erg heftig, maar tegelijkertijd zo intens spannend!!! ;)

 • ton

  ik draag al jaren panty,s ook op m,n werk ( int. chauffeur) mijn vrouw koopt regelmatig nieuwe voor me,en thuis kleed ik me helemaal om en dan ben ik haar vrouwtje en dat gaatal jaren goed.

 • pantyboy

  kom op mannen hebben we ineens geen zin meer om pantys te dragen , of hebben we er geen zin meeer in om er over te praten want er gebeurt hier helemaal niets meer

  • Yvan

   Hoi Pantyboy,
   Na een aantal jaar (openbaar) panty’s dragen valt er niet veel meer te vertellen, vrees ik. Het is een dagelijkse bezigheid geworden. Panty en korte broek worden aangetrokken zonder er bij na te denken.

   Grtz
   Yvan

   • pantyboy

    helemaal prima man
    dat doe ik ook , ik draag onder mijn kleding ook van alles en nogwat aan dameskleding meestal corseletten wat pantys betreft draag ik over het algemeen alleen maar dikke steunpantys ook gewoon op straat onder een korte broek

 • Rick

  Ik draag ze nog elke dag hoor. Net panty’s, jarretels, enz. ‘s avonds lekker op naaldhakken paraderen voor mn vrouw. Zij vindt het erg opwindend gelukkig:)

  • Don

   Lucky lucky you. Mijn vriendin vind het niet erg dat ik een catsuit aantrek of een panty als we gaan vrijen en gewoon ook niet. Maar opgewonden raakt ze er niet echt van geloof ik. Ik ben de eerste in haar leven die dit graag doet, ze zal er wel aan moeten wennen denk ik. Fijn dat ze het tolereert. Hakjes dragen zal er misschien nooit inzitten voor me, maar ik hoop het wel. Ze houd in ieder geval wel van lingerie etc.. als ik het maar stimuleer. Ze is nogal passief wat dat aangaat, het lijkt ook alsof ze nooit geil is van zichzelf maar vind het wel lekker als ik iets doe. VReemd, heel vreemd vind ik dat.

 • Peter Kaas

  Weet iemand wat er aan de hand is met de site http://www.herenpanty.net ??
  Ik krijg al een paar dagen geen verbinding!

  • yvan

   Hoi Peter,

   Ik weet het ook niet, het forum is “down” sinds vrijdagmorgen, dacht ik. Die PhPBB- forums liggen regelmatig eens plat, maar nu is het wel lang.

   Grtz
   Yvan

   • peter kaas

    afwachten dan maar!
    en hopen op het beste.
    Al 3 dagen down

 • ikke

  idd de herenpantie site daar krijg ik ook geen verbinding mee helaas
  de panty zou voor heren ook normaal gedragen moeten kunnen worden.

  • pantyboy

   dat loop ik al jaren te roepen alleen ls het zo dat wanneer vrouwen horen dat mannen pantys dragen dan slaat de paniek toe ik draag bijna elke dag pantys onder mijn broek maar ook onder een korte broek

 • paula

  de mannen panty is leuk maar ik draag gewoon de vrouwenpanty,
  onder een korte broek of leuke korte rok .
  zit geweldig .
  het taboeis er nog steeds maar ik draag ze gewoon .

 • peet

  ik heb altijd maillots aan. meestal onder een ripped spijkerbroek ik krijg soms reacties meestal leuke

  • DD

   Hoi Peet, wat voor soort reacties krijg je dan? Gewoon zoals “staat je leuk” ofzo? En wat voor slechte reacties krijg je?
   Ik loop eigenlijk soms alleen buiten met een hotpants en zwarte panty als het donker is. Ik durf het nog niet zo heel erg overdag. Wil namelijk weten wat ik kan verwachten…

   Groetjes, DD

 • Pantylover

  Ik ben hetero-man, helaas nog geen relatie.

  Woon in een appartement en loop altijd in een spijkerrokje met panty als ik thuis ben.

  Verder heb ik nog een paar mooie pumps en ballerina’s…
  En nog een paar mooie Chestnut-kleurige Uggs Classic Shorts.
  Erg mooi in combinatie met een dikke (thermo)panty en een spijkerrokje.

  Boven de riem draag ik gewoon een herenblouse of trui.

  Ik vind het erg fijn om dit alles te dragen.

  Het liefst zou ik het openbaar willen dragen, maar dat wordt hier in Nederland helaas nog niet ge-accepteerd.

  • DD

   Eindelijk iemand die eens leuke meiden kleding draagt! Niet van dat oubollige zoals de meesten doen… Van die damespumps bijvoorbeeld die je meestal bij vrouwen ziet van rond de 50…

   Jij voelt je net een 18-jarig meisje zeker, pantylover? ;) Ga zo door!

  • Don

   Ik hoop voor jou, voor ons dat het ooit geaccepteerd zal worden.
   Maar daarvoor moet het wel openbaar gedragen worden, anders blijft het altijd achter gesloten deuren. Ik ben eerlijk, ik durf het ook niet.
   Daarnaast heb ik wel een relatie die ik liever niet kwijt wil.
   Het is allemaal tweeledig, absurd dat we ons zo laten beïnvloeden door de meerderheid. Anderzijds kun je er voor kiezen wel je eigen ding te doen met het risico dingen kwijt te spelen door onbegrip.

   • Don

    Kun je me daar eens een foto van sturen.

 • Rick

  Ik heb sinds kort nieuwe kleren gekocht. Een kort strak jurkje, een net panty, een bh-tje met gel pads, rode pomps met 12cm hak. Ik draag het setje heel vaak in huis. Ik ben laatst in de nacht de straat op gegaan. Heel spannend. Alleen van ver af iemand gezien. Maar wat een spanning! Dat getik van mijn pumps…. Over het geheel een lange regenjas. Raar eigenlijk die spanning. Je zou toch als man moeten kunnen dragen wat je wilt. Doen vrouwen toch ook! Ik vond het een openbaring. Mannen, laten we de krachten bundelen en een landelijke “vrije kleding dag” organiseren, en elkaars outfit bewonderen. Wordt je ook niet door elkaar uitgelachen of scheef aangekeken.
  Rick

  • Don

   Kun je me daar eens een foto van sturen. Je krijgt er ook zeker een terug

 • Rick

  Ik wil daar best een foto van sturen.
  Hoe pakken we dat aan?

  Gr, rick

  • Don

   [email protected]

   Zo dan maar in de hoop dat niet iedereen gelijk mails gaat sturen.
   Liefst niemand behalve jij.

   groet Don

 • pantyboy

  wel jammer dat je hier geen fotos kan plaatsen

  • Don

   Inderdaad erg jammer.

 • Rick

  Ik bestel heeel veel via ebay. Voor onder de 10 euro slaag ik voor een string, panty, jurkje en bh-tje (vind ik nou eenmaal lekker en hoort er bij). Ook loop ik geregeld op hoge hakken. Ook via ebay. Kostten 17 euro in china. De kwaliteit is best goed. Ik loop er al maanden geregeld op. Mijn vrouw weet dit. Ze vindt het erg opwindend als ze weet dat ik bijvoorbeeld een dames string draag en een panty onder mn kleding als we op visite zijn, haha. Die spanning…. Onderweg naar huis moeten we vaak al even stoppen :) )

  • marion

   Waarom geloof iki dat soort verhalen niet als jullie zeggen dat je vrouw/vriendin er opgewonden van raak als je dameskleding draagt?

   • Don

    Wat Rick zegt is waar, ik heb met hem foto’s uitgewisseld.
    Er zijn gewoon manne waarbij het goed uitziet en waarom ook niet.
    We zijn allang geen neanderthalers meer.

    Mijn partner vind mij ook sexy in catsuit of panty.

    Toch zijn we gewoon 100% hetero mannen die uit durven komen voor hun vrouwelijke kant.

 • paula

  als je de hele dag hebt gewerkt en je komt thuis heb gedoucht dan kan ik helemaal ontspannen als ik weer een panty aan kan doen met een rokje de bij of panty met een legging dat geeft een ongelooflijk fijn gevoel daar kan ik me zo goed in vinden dan wens ik wel eens dat het normaal is wat je dragen kan dus gewoon vrije keus .
  maar ook andere kleding (dames zitten me goed ) .
  en daar voel ik me goed bij .
  afz Paula

 • Rick

  @Marion
  Zelf denk ik dat ze er opgewonden van raakt omdat we alletwee houden van kinky spelletjes. Denk hierbij aan strapons, dildo’s, plugs enz enz. Ook is het zo dat ze mijn benen xo mooi vindt in een net-panty of net-kousen. Mn kont vindt ze om in te bijten als ik ern strak jurkje draag. Zonder ook wel, maar we hebben gewoon veel fun op deze manier. Het is gewoon 1 van de manieren om ons sexleven spicy te houden. Dasr komt bij dat ik me er heel erg prettig in voel. Zodra ik de trap af kom in mijn outfitje, weet ik dat we later weer kinky spelletjes gaan doen. Zij is erg open minded en vindt in principe alles goed en leuk, zolang het iets toevoegd. En dat doet het voor haar. Ik kan me goed voorstellen dat niet iedereen er zo over denkt, maar bij ons is het nou eenmaal zo. Het is ooit begonnen als een soort geintje. Later werd het verslavend:) Marion, je zou het eens voor de gein moeten voorstellen. Vraag eens of je je vriend/man mag opmaken. Gewoon voor de gein. Voordat je er erg in hebt loopt hij in jouw string en bh en panty enz enz. Kun je de rollen mooi eens omdraaien. Zo gebeurde het ongeveer bij ons ook.

  Rick

  • marion

   tjaals je het kink gaat doen dan kan ik me er iest bij voorstellen maar niet zo gewoon als in huis rondlopen

   • Don

    Dag Marion,

    ik kan jou reactie heel goed begrijpen. We zijn immers niet zo opgevoed, dus het zit niet in onze patronen. Alles wat buiten deze “normale” patronen valt is automatisch vreemd of raar. Al gauw wordt er voor dat soort dingen een label verzonnen zodat het in een hokje geplaatst kan worden. Enfin, je begrijpt wel wat ik bedoel en zo werkt het nou eenmaal. Toch zijn er mannen genoeg die op de een of andere manier uiting geven aan of gewoon de mogelijkheden in het saaie en beperkte kledingaanbod voor mannen willen uitbreiden. Er is bijvoorbeeld ook een groep mannen die graag een rok draagt. Ik heb er foto’s van gezien, hele gewone mannen die ipv een broek een rok draagt. Je ziet het alleen op straat niet verschijnen vanwege de voor/oordelen. Op je werk hoef je er ook niet mee aan te komen omdat het niet binnen de normen valt. Wel erg jammer. Ik zie het probleem niet als iemand netjes gekleed gaat. Kom je op je werk verkleed als vrouw, make-up etc.. dan kan ik me er nog wel iets bij voorstellen. Maar uiteindelijk moet ook dat gewoon kunnen als je daar behoefte aan hebt. Vrouwen hebben hetzelfde moeten doen om een broek te kunnen dragen en andere kledingstukken die eigenlijk alleen voor de man bedoeld waren. Tegenwoordig kunnen vrouwen echt alles dragen zonder daar raar op aan gekeken te worden. Hetzelfde als dat 2 vriendinnen op straat loopen en elkaars hand vasthouden, is per definitie niet lesbisch of raar. Doen 2 mannen dat dan ben je al gelijk vanalles. Op internet en sommige winkels kun je de mantyhose kopen, panty voor mannen met een verstevigd kruis, gulp etc.. VEEEL te duur en ongemakkelijk. Dus dan meer de “damespanty” wat ook maar weer een label is. Het is gewoon een kousenbroek. Als kind was alles normaal, je droeg als jongen gewoon een maillot, later een lange onderbroek tegen de koude, zelfs in militaire dienst had ik er (lastige flapperdingen). Op de sportfiets een lange strakke nylon fietsbroek. Waarom dan niet een panty aantrekken ? Plots wordt daar ergens de grens getrokken, een man met een panty aan, dan kan echt niet. Dan ben je opeens een homo of een freak of een verwijfd weet ik wat. Mijn man draagt panty’s of een rok, ik ga van hem scheiden want hij is opeens niet meer normaal. you get the picture. Dit soort blogs en forums zouden niet nodig moeten zijn als we allemaal wat meer open minded zouden zijn.

    • pantyboy

     don

     ik ben het helemaal met je eens ik draag ook regelmatig dameskleding en dames hebben het met kleding echt veel makkelijker dan heren ze doen idd echt alles aan zonder een reactie , maar het probleem is gewoon dat mannen zijn opgevoed met dat je als man geen pantys draagd echt hele grote onzin ik draag dagelijks pantys

 • Rick

  @Marion nogmaals…
  Ik zou je zelfs foto’s kunnen laten zien die mijn vrouw heeft gemaakt van mij…
  In het geval je me niet gelooft….

  • marion

   laat maar eens zien dan [email protected]

  • Don

   Rick als je mijn foto nog hebt stuur je die ook maar door aan marion

 • Rick

  EN…. We zijn 100% hetero mannen waarvan de vrouwen/vriendinnen het accepteren. Da’s toch ook het vermelden waard:)

 • Rick

  Hey Don,

  Bij deze gedaan.

  Rick.

  • Don

   Misschien is ze wel een oude kennis, zal ze wel even schrikken.
   lol

 • Rick

  Hahaha, ja dat zal een mooie bak zijn zeg!
  Nou, Marion?
  Wat vind je van de foto’s?

 • Rick

  Marion blijft stil…
  Misschien is ze geschrokken…..?

  • Don

   Of ze is gelijk een jurkje kopen voor haar man.
   Je weet het maar nooit.

   • marion

    Sorry mensen voor mijn erg late reactie.

    het zijn mooie fotoos en ik zal eens kijken of ik mijn vriendin ook zover kan krijgen, jullie hebben me in ieder geval een stukje over de streep getrokken, ik zou het erg leuk vinden om eens heel mooie gemaakt te worden en dan eens een dagje stappen enzo. ook zo

 • marion

  pee esje, ik ben er erg voorzichtig mee naar haar toe.

  • Don

   Ik dacht toch echt dat Marion een vrouw zou zijn. Jammer, wil het thema best eens met een vrouw bespreken.

   Nou “Marion” succes met het vertellen aan je vriendin.

 • Rick

  Nou Marion….
  Voorzichtigheid kan nooit kwaad. Je kan het als geintje brengen. Dat deed ik ook ooit. En van het een kwam het ander. Succes en ik hoop echt voor je dat het je lukt om haar zover te krijgen.

  Groet..

 • pantyboy

  welke fotoos gaat het toch over?

 • pantyboy

  zijn er hier alweer mannen die met pantys op straat lopen?

  • DD

   Wat toevallig, ik stap net binnen. ;) K ging net even de flessen weggooien en vanmiddag boodschappen gedaan. Had een korte broek aan tot boven me knieën, en een hoogglanzende huidskleurige panty.
   Niemand zag het op 1 persoon na. Die stond me een beetje raar aan te kijken. ;) That’s it.
   Heerlijk weer dat gevoel!

   • pantyboy

    zeker heerlijk alleen ik heb een pesthekel aan die glimmende pantys ik ben op zoek naar van die dunne pantys die niet glimmen , zodat ik gewoon pantys onder een korte broek kan dragen , wat mij wel opvalt is dat de meeste vrouwen het niet opvalt als ik met een panty loop , zelf zou ik het bij iemand anders wel zien , ik zie bij de meeste vrouwen van een flinke afstand of ze pantys dragen of niet , ik zie dat soort dingen namelijk zelf meteen , ik heb namelijk voor dat soort dingen een heel nauwkeurig oog dat komt waarschijnlijk omdat ik maar met 1 oog zie dus mijn ziende oog is echt van militaire precisie

    • mark

     tis toch wat zeg

   • mark

    wat een drukte maken jullier ervanb, trek ze aan en ga lekker naar buiten.
    heb je niets bbeters te oen om te kijken of anderen op je let als/of je een panty aanheb?

    • DD

     Kijk Mark, het is zo dat als je een fobie of fetisj of iets dergelijks hebt dan let je er gewoon op. En als je zelf namelijk een panty draagt als je een korte broek aan hebt en je gaat naar buiten dan slaat je hart toch wel even iets sneller dan normaal. Je bent namelijk bang om betrapt te worden.
     Daar gaat het in deze hele kwestie om.

     Daarintegen, mensen die dan geen pantyfetisj of weet ik veel wat hebben, die het een doodgewoon kledingstuk vinden en er verder niet naar om kijken, dan gaan ze ook niet op benen lopen letten. Dus dat verklaart het ook wat pantyboy zegt. Niet alleen vrouwen, maar iedereen zal waarschijnlijk langs lopen zonder raar naar je panty te kijken. Ze letten er gewoonweg niet op.

     Ik ben namelijk nog nooit betrapt dat ik een panty aan heb onder me korte broek… En ik ga bijna dagelijks naar buiten met een hoogglanzende huidskleurige panty.
     Zelfs in de avond ga k weleens naar buiten met een zwarte panty 20 den! Valt ook gewoon minder op! Just try it. ;)

     • pantyboy

      terwijl hier steeds meer mensen schijnen te zijn die pantys dragen heb ik nog nooit een andere man dan mezelf gezien die pantys draagd

  • Tuurlijk, ik draag panty’s jaar in en jaar uit. Van 100 tot 150 denier zwart (Falke en Cette) tijdens de koudere periode,sinds vandaag overgestapt naar 20 denier. Niettegenstaande het weer nog niet te denderend is. Dit alles in combinatie met een jeansshort tot net boven de knie.

 • pantyboy

  dan lopen panty dragende mannen zeker niet in amsterdam rond want ik zie er nooit 1

  • Don

   We moeten gewoon toegeven dat wij slechts een druppel zijn op een gloeiende plaat. Er zullen beslist meer mannen zijn die panty’s ed. dragen, maar al deze mannen dragen het onder hun kleding en een deel van die mannen hoeft of wil niet op een forum/blog erover praten.
   Zij die het wel openlijk dragen zijn met zo weinigen dat de kans dat je er een ziet zo goed als nihil is. Hier komen hordes wielrenners langs en ook in die groepering zie ik er nooit eentje. Conclusie, als zo goed als niemand er openbaar mee gaat zal het ook nooit als zodanig geaccepteerd worden cq. normaal gevonden worden. Dat geldt overigens ook voor de verkoop van Mantyhose, ze zijn in de winkel gewoon niet te vinden, ze zijn er gewoon niet. Alleen op internet, zo krijgt het geen bekendheid. Er is geen reclame voor omdat men denkt dat er geen afzetmarkt voor is. De meeste mannen kopen “damespanty’s” van wege de prijs, het aanbod, het comfort.
   Lijkt me beter dat het een unisexartikel moet worden en op beide afdelingen (heren/dames) in de winkel komt te liggen.

   • Adrie

    In Breda zie ik ze ook niet lopen en zelf helaas draag ik ze ook niet onder een korte broek 1 uitzondering was met kerst 2011 ben zo gekleed de stad in gegaan om te gaan stappen. Kreeg toen wel veel goede reacties van vrienden en onbekenden.. Maar nog steeds ga ik niet zo overdag de straat op. IVM intolerantie (helaas) en ook ivm met mijn werk (winkel). Vreemd is dat men in London gewoon aan kan trekken wat men wil zonder enig commentaar, dus daar doe ik wat ik wil. Ik blijf hopen dat het hier ooit ook kan. Toch merk ik dat er in Breda en omgeving toch meer mannen zijn die met grote regelmaat pantys dragen. Helaas zelf ook nog niet gezien hier, zelf draag ik nooit meer sokken. En waarom de mannenpanty duurder snap ik ook niet. maar geef Don wel gelijk leg het gewoon in de winkels.

    • Hans

     Ik zag op het voorblad bij “laatste reacties” bovenstaande discussie/gesprek en dat verbaasde mij eerlijk gezegd. De panty an sich is weliswaar een bijna unisex kledingstuk, maar de manier waarop deze gedragen wordt natuurlijk niet. Genoeg mannen die voornamelijk in de winter, zeker degene met een buitenberoep, een panty of maillot dragen. Ook onder een kostuumbroek wordt steeds vaker gekozen voor een maillot of panty omdat een sok toch de neiging heeft af te zakken waardoor je huid ziet. De wijze van dragen is bij mannen derhalve voornamelijk vervanging van de sok. Bij vrouwen daarentegen wordt de panty veel meer als een zichtbare beenbedekking gedragen onder een rok, jurk, tuniek of lange trui. Aangezien geen van deze 4 kledingstukken kleding voor de man is zal je dus ook geen panties bij mannen in het openbaar zien. Logisch toch? Onder een korte broek, zoals hierboven beschreven, kan wel, maar de meeste mannen dragen pas een korte broek bij mooi warm weer en dan ga je geen (warme) panty erbij dragen.

     • Don

      Als het gaat om het functioneel dragen dan zou je het als een bijna unisex artikel kunnen beschouwen. Dan nog blijft het een feit dat, als je spreekt van een panty of maillot, je deze niet vind op de herenafdeling. Daar vind je alleen thermo-ondergoed voor de winter.
      Het gaat hier meer om het dragen van panty’s als mode-artikel. Dus ook dunne panty’s. Als we daarvan spreken dan is het absoluut geen unisex.
      Ik ben overigens ook een voorstander van de rok voor mannen, natuurlijk wel aangepaste modellen. Het zou het straatbeeld alleen maar meer opvrolijken. Wie weet, vrouwen zijn ook broeken gaan dragen en later alles wat ze maar willen. De tijd van de metrosexuele man komt ook nog. Volhouden en doorzetten.

    • pantyboy

     hoe kan je nu merken dat er meer mannen met pantys lopen als je er nooit 1 ziet

 • Rick

  Nou, zoals vandaag draag ik heerlijk jarretels. Ik vind het zaalig zitten. Ben toch ff lekker alleen thuis. Mn vrouw weet hiervan, ze is er vaak bij als ik het draag. Ik heb Don zo juist foto’s gestuurd hiervan. Ik voel me dan sexy. Soms sms ik een foto van hoe ik er bij loop naar mn vrouw. Dat mondt savonds dan uit in … Tsja vul maar in :) ))

  • elyne_incoginto

   Ik vind jarretelles meer iets voor de sexy look, echt niet voor het geoel om ze te dragen

 • Rick

  Laten we dan een Panty-meeting houden!!

  • DD

   Dat roep ik al heel lang maar niemand heeft daar nog wat over gezegd… Of sommigen wonen te ver weg… Ik wilde voorstellen om minimaal met zn 4en ofzo met een huidskleurige panty en korte broek de straat op te gaan… Dan ben je niet de enige die dan toevallig een eventuele rare reactie krijgt. Dan heb je enigzins nog wat houvast.

   • Hans

    Als ik een advies mag geven: DOE DIT NIET. Als je met 4 mannen in een panty over straat gaat lopen zal er gelijk een stempel op gezet worden. Als je wilt dat je als heterosexuele man gewoon een panty moet kunnen dragen, ga dan juist met je vriendin/vrouw op stap in een panty. Dan zal er ook wel even gekeken worden maar aangezien je er met je vrouw loopt zal niemand er een stempel opplakken en er wellicht kritisch op reageren. Dit zal tevens een positief effect kunnen hebben op andere stelletjes wanneer de vrouw of man dit ziet en dit ook leuk vindt. De man zal dit makkelijker ter sprake kunnen brengen als de man in panty met een vrouw loopt dan dat er vier mannen samen hierin lopen.

    • DD

     Hans, daar heb je misschien ook wel gelijk in ja.
     Dan lijkt het me beter om dan met mannen en vrouwen een date te houden. 2 mannen en 2 vrouwen, of meer… Maar waar vinden we de vrouwen hier? Ik denk dat het dan weer helaas niet gaat lukken.

 • nylonman

  Ik draag al jaren panty’s en lingerie. Mijn vrouw had hier in het begin moeite mee en toen ben ik er ook direct mee gestopt.
  enkele maanden later vertelde ze me dat ze het stiekem toch wel leuk vond.

  Ik draag alleen nog maar strings van haar, heb zelfs een aantal nieuwe van haar gekregen en draag altijd! een panty.
  Soms jarretel en kousen maar dat slaapt minder lekker.

  Afgelopen zomer de hele kruidvat leeggekocht, nu ongeveer 100 paar panty’s op voorraad. Gewoon genieten van dat ragdunne nylon .

  • Don

   Nog zo’n geluksvogel en wat fijn voor je dat je vrouw zich bedacht heeft. Die van mij weet dat ik panty’s draag en als we willen vrijen is ze er ook wel ok mee als ik een catsuit draag, dan dragen we allebei wat. Maar verder denk ik niet dat ze me ooit een panty of iets anders zal kopen. Dat doe ik allemaal zelf. Alles wat ik heb ligt in de la en daar weet ze van. We hebben het er verder nooit over. Ik heb een tijd allerlei dingen op internet gezocht en haar laten zien zowel voor haar als voor mij, dat gaf ik wel aan. Koop maar zei ze toen maar verder geen reactie. Laatst deed ik een panty voor we gingen varen, omdat ik het fijn vind maar ook tegen het frisse weer. Toen vroeg ze opeens, doe jij een panty aan !!? Waarom ? Erg onduidelijk allemaal. Ik zou er misschien eens echtmet haar over moeten praten maar daar heb ik niet altijd de guts voor.

  • pantyboy

   100 paar pantys , die kant ga ik ook hard op . hoe dikke draag jij ?

 • pantyboy

  hoi

  tegenwoordig loop ik vrij regelmatig met pantys on een korte broek op straat geweldig

  • jurgen

   hoi. ik draag ook allang panties. soms gewoon onder een rok of een jurk. echt geweldig.

   • Don

    Doe je dat openbaar Jurgen of thuis ?

    • jurgen

     hoi don doe het zowel thui als openbaar. een heerlijk gevoel. groetjes jurgen

 • pantyboy

  tegenwoordig loop ik ook regelmatig met een panty onder een korte broek op straat

 • Paul

  boodschappentas in de hand panty aan en dan gewoon als man de winkel binnenlopen,,,heeeeerlijk wauw.

  • DD

   Met korte broek? En wat voor panty? Zwart 15 den? Of huidskleur?

 • Don

  Gisteren kwam ik onderstaand artikel tegen. Met een beetje lef trek je als man deze zomer een rok aan. Dat zou het mode item zijn van dit jaar. Ik ben er wel blij mee maar zie nog geen enkele man op straat met rok. Ook maar de vraag, waar koop je die dan die mannenrok ?

  Mocht het nou echt zo ver zijn dan is het openbaar dragen van beenmode ook niet ver verwijderd.

  http://www.metronieuws.nl/columns/bye-bye-uggs-hallo-mannenrok/SrZlbg!9xkzqRHAqWgwo/

  • Klik maar even op mijn naam dan kun je meer info vinden waar je een rok koopt.Zelf draag ik ook wel eens panty’s.

 • Rick

  Over die rok…. Mannen rok?? Een rok is wat mij betreft universeel en heel goedkoop. Bijvoorbeeld bij de Action, daar haalde ik laatst een prachtig stretch rokje voor een habbekrats. Ook de panty’s zijn daar spot goedkoop. Ook voor dit item (net als de high heels en de panty’s) geldt voor mij: zodra er een algehele acceptatie komt, zul je mij er in zien! Op dit moment is het allemaal te veel heisa als je er in loopt. Dus ik pas nog ff:)
  (thuis draag ik het wel, mijn vrouw neemt soms wat leuks voor me mee zelfs :-p)

  • Don

   Hallo Rick,

   het is natuurlijk lastig om algemene acceptatie te krijgen als niemand het aan doet op straat. Is inderdaad een heel gedoe. Het moet in de modewereld gepromote worden , dat helpt wel.

   Had je mijn foto’s nog ontvangen ? Laat maar weer wat weten als je wilt.

  • pantyboy

   rick

   je kan bij action idd prima pantys kopen voor weinig alleen het aantal kleuren is nog al beperkt ik draag tegenwoordig regelmatig pantys op straat het is idd nog wat heisa,maar dat vind ik nogal meevallen
   en over die mannenrok,je zegt dat je nog nooit een man in een rok heb gezien,zie je dan wel is een man met een panty ?volgens mij ben ik de enige in amsterdam,want ik heb nog nooit een andere man met een panty gezien dan mezelf in de spiegel en op straat al helemaal nooit .

 • JohnN

  action heeft inderdaad goedekope panties van redelijke kwaliteit, ook xxl. alternatief is ulla poppen. Ook Falke is goed voor grote maten maar ook voor grote prijzen.
  Mijn vriouw vond t allemaal in eerste instantie leuk, maar daarna niet met gevolg een…..
  Op dit moment combi van overhemd, trui, panty, knielange spijkerrok. Gewoon comfortabel. zo aldus de hond uitlaten.
  Enige tijd gekeden gaf ik aan dat er geen laarzen anders dan duberry’s e.d. in grote maten bestaan. In frankrijk, tot maat 46….

 • Don

  Hoi,

  Ik mag van mijn moeder altijd een panty dragen met een rokje ik vind dit heerlijk en vrij. ik heb nu een panty aan met een thermolegging erover heen en een mooi strak hempje! heerlijk zo

  xxxx

  ps: ben travo

  • Don

   Verwarrend dat jij ook don heet.

   Hoe oud ben je omdat je dat van je moeder mag ?

   • Don

    Ik ben 14 jaar, en draag altijd een panty naar school, echt heerlijk!

 • Mannen we moeten meer de panty en rok in het openbaar laten zien om het meer geaccepteerd te krijgen. Je krijgt bijna geen reacties,dus je hoeft niet bang te zijn.En als je een reactie krijgt die niet vriendelijk klinkt gewoon doorlopen net of dat je een broek draagt en er schijt aan hebben.

  • DD

   Hoi Richard, in welke omgeving woon je eigenlijk? Ik woon in Rotterdam en hier zijn de mensen wat meer brutaal… Ik gok dat hier de reacties wat meer zijn dan ergens anders in een dorpje ofzo. En nog een vraagje, hoe lang heb je erover gedaan sinds de eerste keer dat je panty’s aan deed, tot je nu gewoon naar buiten stapt met panty en rok aan? Ik heb een keer s’nachts met een hotpants en zwarte panty over straat gelopen terwijl er dan bijna niemand over straat loopt. Zelfs dat vind ik nog eng / spannend.

   • elyne_incoginto

    Hallo DD, ik woon ook in Rotterdam (oost) zou het leuk vinden om eventueel samen eens de benen te whoen op straat met een mooie panty aan ;-D

  • Don

   Hallo Richard,

   ben het wel helemaal met je eens. Alleen het openbaar dragen van leid tot snellere acceptatie. Ik zal eerst mijn partner een moeten overtuigen dat ik bijv. een rok wil dragen. Er moet zeker geen relatiebreuk van komen .Het zal dan toch een mannelijkere rok moeten zijn. Bijvoorbeeld een soort kilt. Ik heb er al eens een gekocht via ebay, maar die was toch te vrouwelijk. Het onderwerp is in ieder geval niet geheel onbekend bij ons in huis. Ik zal het weer eens actueel maken. Als zij er aan gewend is, is het ook weer makkelijker openbaar te gaan. Want dat laatste blijft toch en heet hangijzer, hoe groot de drang ook is.
   In ieder geval erg dapper dat jij het wel doet. Zou graag een foto van je zien met rok aan en evt. panty.

   groet Don

   • Voor meer info en bewijs materiaal over rokken voor je vriendin kun je even op mijn naam klikken.Tijdens de opening van de Olympische spelen liepen er ook mannen in een rok.

   • jansen

    meer dan 60 % van de mannelijke wereldbevolking loopt in een mannelijk ongedeeld kledingstuk rond. Ik draag al meerdere jaren KILTS, ook met dunne panties daaronder, puur genot,voelt prima, ben wereldberoemd in ons dorp en de meisjes zijn er helemaal weg ervan.
    Dagelijks boodschappen doen in KILT, en alleen de jeugd, tussen 12 en 17 jaar oud reageren een beetje extremer.Ik heb ook 2 sarongs en met mooi weer draag ik ze, dat mijn ondergoed er doorheen schijnt, doet mij geen lor!In de kroeg zien ze mij graag en maken geen commentaar, ook de bezoekers niet, waarmee ik regelmatig gesprekken mee voer.Het bracht mij zelfs veel vrienden, hoor. Moet ik nog een minuutje verder gaan ? Broeders, wees jezelf en trek die panty, rok, kilt, of string aan !!!!! Laten we vooral duidelijk zijn; 102 jaar geleden, werd er een wet aangenomen, in 1910, dat het vrouwen werd toegestaan, een jurk, of rok te dragen in het openbaar, onder EEN voorwaarde;Zij moeten daaronder een lange broek dragen !!!!! pas in de 50 er jaren is de vrouw er mee vandoorgegaan !!!! Nog een klein voorbeeld;de vrouw is ergonomisch beter gebouwd op het dragen van broeken, en de KILT is al bekend sinds ongeveer het jaar 1250 als zijnde een mannelijk kledingstuk.
    FEIT;De wet op de travestie is reeds in 1965 sfgeschaft, dus mannen;GA JE GANG, verlies je schroom !!!!!!

 • pantyboy

  deze dag heb ik een panty aangetrokken onder een korte broek en ben er mee de stad door gefiets en vervolgens heb ik een hele middag door artis gelopen en ik heb helemaal niets of niemand gehoord
  volgens mij ben ik echt de enige man in amsterdam die pantys draagd
  en ze durft te dragen in het openbaar

 • DD

  Ik ben het helemaal eens met de uitspraak van jansen.
  Laatst in Amsterdam moest ik wat ophalen bij een vriendin, die overigens ook weet dat k gek ben op het dragen van panty’s.

  Het was stralend weer, en ik dacht, laat ik gewoon eens gek doen. Mensen daar kennen me toch niet!
  Ik ben dus gewoon op een tijdstip van 14:00 bij haar aangekomen en had een korte broek aan dat een lengte had tot ver boven me knieën en een zwarte 20 denier panty eronder. Ik durfde eerst niet de auto uit te stappen, maar er kwam heel de tijd niemand langs, dus ik denk ik ga gewoon! Die paar stappen voor de deur….

  Op dat moment toen ik ging lopen, kwam er ineens een auto de straat in rijden, en iemand die naar buiten kwam uit zijn huis en de deur op slot draaide. Mijn hart ging als een achterlijke tekeer! Het was overigens de eerste keer dat ik zo in de stralende zon op klaarlichte dag met een zwarte panty en zo’n korte broek over straat liep! Maar geen reacties!
  De persoon die zijn deur op slot draaide keek wel erg verbaasd naar mij, terwijl ik me hoofd wegdraaide…
  Het was de ultieme kick! En k heb er zeker geen spijt van!!

  Ik denk dat ik er zo’n beetje ben nu, eindelijk het openbaar zichtbaar dragen van een panty…. Het heeft me echt jaren gekost om deze moed bij elkaar te halen.

  Jongens, probeer het ook eens! Gewoon in een onbekende stad of dorp! Je zal er geen spijt van krijgen!!

  • pantyboy

   dus ben ik toch niet de enige in amsterdam , voor mijn werk is het lastig met een panty maar het liefst zou ik alle dagen pantys dragen

 • carlo’s

  nou draag zelf al aantal jaren vind gewoon lekker zacht en opwindend gevoel draag dagelijks panty’s 20 den en 40 den zitten heerlijk hoor

 • carlo’s

  het begon als grapje met de carnaval
  samen met mijn vrouw verkleed als twee vriendinnen.
  blous kort rokje en een glnaspanty.
  ik zeg dat doe ik niet ach kom op is voor de gein.
  toen ze eenmaal aan had dacht ik he dit voelt wel lekker zacht en warm aan .
  sinds dien draag ik geregeld 20 den huidskleurige of zwarte panty’s onder me kleding.
  groet
  panty carlo

  • Don

   en wat is de reactie van je vrouw daarop ?

  • elyne_incoginto

   Jaja het begiint meestal als grapje zoiets maar ondertussen LOL
   Je vind het alleang leuk dat het mag op die manier dan is er ook nog een goed excuss ;-)

   Trouwens op youtube sttaan er nog wat leuke filmpjes van man en vrouw in dezelfde kleding, leuk rokje, mooie pantybenen en mooie pumps, de bovenkant zie je niet dus het is niet te zien wie de man is en wie de vrouw ;-D, jammer dat ik geen single ben want anders zou ik dat toch eens willen doen met mijn vrouw

   • elyne_incoginto

    Sorry foutje, ik ben WEL vrijgezel en als ik het niet was dan had ik het wel voorgesteld aan mij vrouw, lijken me leuke tijden om zo door te maken samen, en wie weet nog spanne4nd ooko.

 • elyne_incoginto

  Hoihoi gelijk gestemden
  wie van jullie zou het leuk vinden om samen met met mij,ook pantyliefhebber en man eens een keertje willen gaan stappen?
  Dus lekker de (korte) rok aan, een mooie panty en eventueel de pumps of laarzen (ligt aan het qweer)
  Mailo mij en we komen er wel uit samen. Dit is geen sexdate voor de duidelijkheid maar een vriendinnendate ;-D

  • Don

   Wat is je mailadres ? misschien ook leuk wat foto’s uit te wisselen.

  • pantyboy

   lijkt me wel heel leuk , maar geen korte rok want die draag ik niet en pumps gaat mij niet lukken met mijn maat

  • In Oktober staat een mannen in rok bijeenkomst gepland,dus voor de mannen die het willen proberen om in een rok over straat te gaan samen met gelijkgestemde.Is dit jullie unieke kans om jullie aan te melden, door lid te worden van dit forum http://www.rokvoormannen.nl/forum/index.php en je bij bijeenkomsten te melden dat je ook komt.Pak je kans!!

 • elyne_incoginto
 • DD

  Ik ga eens kijken naar dat forum voor de rok voor mannen… ;) Klinkt wel interessant.

  Ik heb trouwens eergister een 15 den. sheer zwarte bodystocking besteld! Deze komt als het goed is overmorgen binnen! Ik kan niet wachten tot ik die binnen heb! Als ie er is dan ga ik er eens s’avonds mee over straat, als de temperatuur het een beetje toe laat nog…

  Iemand hier al een bodystocking?

  • Don

   Hallo DD,

   waar heb je die besteld. Ik ben daar allang naar op zoek.

   groet Don

   • DD

    Hoi Don,

    Deze heb ik op Ebay besteld. Tenminste, daar heb ik hem gezien, en is gelinkt naar de Engelse website http://www.vikko.co.uk.
    Daar kan je erg veel bestellen. ;) De rekbaarheid in de bodystocking is ook vele malen elastischer. Maar is maar goed ook, want bij het aantrekken had je er zeker al een ladder of een gat in gescheurd. ;) Perfecte kwaliteit en ook nog eens goed geprijsd!

    • Don

     Dank je DD,

     ziet er goed uit. Veel plezier met die van jou.

     groet Don

     • Don

      DD nog een vraag. Hoeveel moest je aan verzendkosten betalen vanuit de uk ?

      groetjes Don

    • Don

     Hallo DD,

     nog een vraagje. Ik wil de bodystocking bestellen van 15den.
     Deze is echter niet op voorraad, had jij dat ook en hoe lang heeft het geduurt voor je hem in huis had ?

     groetjes

 • Rick

  Ik ben van plan om een latex catsuit te bestellen. Lijkt me fantastisch zitten. Een kanten bodystocking (met cups) heb ik gehad. Met jarretel bandjes waar ik mn kousen aan kon maken. Alles in zwart. Rode pumps er onder, lak rokje aan en siliconen nep borsten in de cups geschoven. Ik ben daar snachts in gaan auto rijden. In een stille straat in een dorpje ergens heb ik een stukje gewandeld. OP van de zenuwen, maar zeker voor herhaling vatbaar. Jammer dat de bodystocking van slechte kwaliteit was. Hij is nu onherstelbaar beschadigd… :-( (

  • Don

   Dat is wel heel erg spannend Rick wat je daar gedaan hebt.

   Neem de volgende keer je vrouw mee, ik denk dat ze er wel in mee gaat.
   En wie weet wat er dan nog allemaal kan gebeuren. ;-)

 • DD

  Ooh dat is niet veel, volgens mij 2 euro ofzo. Totaal was k 20 kwijt of zoiets.

  Hou me maar op de hoogte en zend anders effe een foto als je m hebt als je dat wilt.;) Stuur k ook eentje van mij.

  • Don

   Hallo DD,

   is goed hoor. Geef me je mailadres maar, ik heb ook zo al wat foto’s van me. Ik stuur je wel wat. Mijn email is [email protected]

   groetjes

 • Paul

  ik heb 25 centimeter,,maar dan moet het ook wel een hele mooie jongen zijn in panty.Beslist bloed mooi,anders schuif ik hem er niet in.

  • Don

   Dag Paul,

   ik begrijp je reactie niet helemaal.

   Het gaat hier over het dragen van panty’s door mannen en niet over 25cm in een man schuiven.

   • Paul

    Don…..maar ik wil wel schuiven in een mooie jongen …zo klaar als een klontje

    • Don

     Dan wens ik je een mooie schuif naar 2013 in Paul.

  • DD

   Let er wel op dat dit geen sex-gerelateerde forum is en zeker niet voor homo seksuele dingen! Dus dan wordt daar ook niet over gepraat! Lees eerst heel het forum even door voordat je iets zegt. Bedankt.

   • pantyboy

    maar er zijn heel veel mensen die heel slecht kunnen lezen

    • elyne

     1x waarschuwen en daaena negeren als ze doorgaan en de moderator inlichten!

 • Misschien is het wel leuk en ondersteunend voor alle mannen die hun panty of rok nog niet op straat durven te tonen,een panty/rok agenda te starten hier, waarin iedere man per bericht kan aangeven in welke stad of dorp hij in panty of rok de eerst komende dag over straat gaat.Zodat meer mannen een veiliger/vertrouwder gevoel krijgen om de stap te maken omdat hij kan zien wanneer andere mannen op een bepaald tijdstip ook over straat gaan.

  • DD

   Klinkt niet slecht… Alleen ik denk eerder dat mensen raar gaan kijken als je met deze temperaturen nog met een korte broek over straat gaat. Dat zou misschien wat vreemder zijn dan dat ze een panty ontdekken. Naja we kunnen het wel een keer proberen.

   • Maken die mensen uit wat jij moet dragen dan? Laat ze lekker raar kijken,zij kunnen er toch niets aan veranderen.Je moet net doen of je in een lange broek loopt.Wat vrouwen kunnen,moet bij mannen ook lukken.

   • Deze panty/rok agenda is de bedoeling om hele jaren actief te gebruiken.Dus als je het plan hebt om de straat op te gaan meld het hier waar en welk tijdstip je dat doet.

    • Don

     Waar ga je die agenda maken ? Zou leuk zijn als er ook foto’s bij geplaatst kunnen worden.

     • hans

      Ik zie jullie gesprek over die agenda (dat prima is), maar ik snap eigenlijk niet waarom jullie niet gewoon lak hebben aan de mening van anderen en gewoon dragen wat je wilt. Je zult zien dat er nauwelijks reacties van mensen zullen zijn. Kijk voor de aardigheid eens op youtube naar het filmpje “test: mann in strumpfhose unterwegs”. Niemand die vreemd kijkt, sterker nog, er wordt nauwelijks gekeken. Het mooi meisje halverwege de clip reageert alsof ze iets heel normaals ziet.

     • DD

      Ik heb het filmpje bekeken.. Ziet er goed uit, en k krijg er ook een stuk meer vertrouwen door om ook zo eens over straat te gaan in de drukke stad… Alleen het minpuntje van dit filmpje is dat je niet ziet dat het een man is. Het zijn wel grote schoenen wat ie aan heeft, maar dit kan net zo goed een vrouw zijn. Dit zou zomaar een lichaam van een vrouw kunnen zijn. Ik weet het allemaal nog niet.

 • pantyboy

  iedereen loopt maar te roepen dat ze met pantys lopen op straat
  kom op mannen , ik doe het al 10 jaar en ik denk nog steeds dat ik de enige ben , ik heb nog nooit een andere man met een panty gezien , bij mij is het al lang niet meer de vraag of ik met een panty de straat op ga , maar met welke en in welke kleur .

  • DD

   Mja pantyboy, veel mensen durven nou nog niet wat jij durft waaronder ik. Als jij misschien wat foto’s wilt laten zien van jezelf dat je op straat loopt met een zwarte panty, misschien krijg ik, en misschien ook nog wat anderen meer zekerheid om het ook eens te proberen. Ik durf te wedden dat jij 10 jaar geleden ook met je hart kloppend in je keel naar buiten ging voor het eerst.

 • Rick

  Ik loop dagelijks in panties. Ook jarretels. Heerlijk! Maar voornamelijk onder mijn kleding. Puur omdat ik ook min of meer bang ben voor rare en “harde” reactie’s van mensen. Ik heb zelf een geuniformeerd beroep, en onder mn uniform draag ik het ook. Mn collega’s moesten eens weten. Mijn vrouw weet het wel. Die vindt het okay. Maar er heerst nog te veel taboe over het dragen van een panty onder een rok voor mannen als je het mij vraagt. Ooit zal er een dag aanbreken dat het normaal wordt gevonden. Dan ben ik de eerste die het niet meer onder zn kleding draagt:)
  Ik ga wel eens de straat op, maar dan in het donker. Een paar maanden geleden nog. Rokje, panty, pumps, topje aan, en om het dan toch helemaal af te maken: bh-tje er onder aan met gel vulling. Het was heel bevrijdend. Om het gewoon maar te doen. Het is stap 1 zeg maar. Dit leidt waarschijnlijk naar nog een keer, maar dan in de schemering bijvoorbeeld. Wie weet, straks bij daglicht :)

  • Don

   spannend hoor. Nog, totdat het normaal is. En dan ? waar haal je dan de spanning vandaan ? Of is die niet meer nodig dan ?

   • DD

    Haha ik denk dat de spanning wel altijd blijft als je zo openlijk de straat op gaat. ;) Tenminste, denk ik dan. Geen idee hoe anderen erover denken. Tot die tijd kan ik niet wachten tot t zo ver is! :P

    • Don

     Zeker DD, zolang het niet openlijk geacepteerd is (wat nog wel een eeuw kan duren ;-) zal de spaning wel blijven. Maar zodra mensen wat gewend zijn en niet te vergeten zelf ook. Zelfs als het nooit openlijk normaal zal zijn kan het voor jezelf wel zo zijn. Hoe vaker dat je de straat op gaat hoe meer het zal wennen en wordt het zo normaal voor je dat het niets meer uitmaakt wat de rest van de wereld ervan denkt.
     Dan is de spanning er ook vanaf.

     • DD

      Daar zit ook weer een kern van waarheid in! Hahah we zijn allemaal op zoek naar die spanning..:P Als dat er niet meer is, wat is dan t volgende wat we doen om die spanning op te zoeken…?

  • Hier een foto die een voorbeeld geeft dat het vrij normaal geaccepteerd is bij de mannen een panty.Leuk gecombineerd de kleding,zo kan het dus ook tegenwoordig.Ga de straat op mannen met je panty en laat zien dat het zo ook kan en print deze foto desnoods uit om het te kunnen tonen bij ongeloof van mensen.
   http://images.urbanoutfitters.com/is/image/UrbanOutfitters/25829391x_002_b?$detailthumb$

 • Don

  hier nog een interessante website:

  http://www.pantysvoormannen.be/index.php/home

 • rene

  ik draag ook panty 80den

 • Don

  Ik ben blij dat het de koudere periode van het jaar is wat dat betreft. Draag nu bijna dagelijks panty’s, maillots of kousen.

  ik zou het graag willen combineren met een rok, korte of driekwartbroek. Maar zover is het nog steeds niet. mijn vriendin weet wel dat ik nog steeds een rok wil en dat ik herenmode erg saai vind op zichzelf. Ik heb haar aangegeven dat ik ook graag een paar hoge laarzen wil (niet met hakken), ze wilde best eens samen op de damesafdeling met mij kijken daarvoor. Ze moeten wel neutraal zijn anders zou ze er niet mee akkoord gaan. Ze weet niet dt ik het liefst wel hakken zou hebben. Maar goed, een gegeven paard niet in de bek kijken en blij zijn met deze volgende stap. Als ik van beide geslachten iets kan dragen ben ik al blij.

 • paula

  don kan mij zo in jou stukje vinden ben ook weer blioj dat het kouder word .en weer mailot,pantys,leggings kan dragen .
  maar dat deed ik eigelijk al .
  mijn vrouw is redelijk daarin .
  maar dat van die laarzn herken ik heel sterk .
  dat wil ik ook graag samen met een rok of een jurk .
  maar dat laat ze (nog) niet toe .
  begrijpelijk van haar kant .
  ze heeft al zo veel toegegeven naar mij .
  mijn vrouw wil daar na tegen niet op de vrouwen afdeling kijken .

  • Don

   Dag Paula, fijn dat er gelijkgestemden zijn in een gelijke situatie.

   Helaas voor ons dat wij in die situatie zitten.

   Op welke manier heeft je vrouw al veel toegegeven dan ?
   Een panty en maillot is toch niet zo erg. Als kind werd ik al in maillots gehesen tegen de koude, later op wintersport ook, in militaire dienst de verschrikkelijke lange onderbroek. nu ben ik tuinman en heb ik ze ook aan in de winter. het is natuurlijk veel meer voor ons dan alleen tegen de koude. De rede maakt echter niet zo veel uit, het ziet toch hetzelfde uit.

 • paula

  ook ik ben tuiman don dus dat hebben we ook gemeend .
  mag van me vrouw savonds thuis pantys of leggings met trui jurken dragen slaap snachts in nachtjaponnen .
  weet niet hoe zo een jurk echt heet .
  ik ben verder travestiet en dat vind ze goed zolang het maar thuis is .
  slipjes draag ik soms thuis teen nagels lakken mag ik ook .
  dus mijn vrouw gaat redelijk ver daarin

  • Don

   Dan moeten we eens samenwerken Paula, lol.

   Jou vrouw laat wel al meer toe als de mijne. Mijne weet ook niet alles, dat verklaart het dus. Ik ben gewoon angstig om het haar allemaal te vertellen. Daarom doe ik het op een andere manier. Meer in algemene zin dat mode voor mannen saai en beperkt is en dat ik best een rok zou willen dragen in een goede combi met herenkleding.
   Vind jou vrouw het aantrekkelijk of is ze er eerder wat afkerig van ?
   Mijne praat niet zoveel, is ook nogal lastig.

 • paula

  mijn vrouw vind het goed maar heeft er wel een afkeer van .
  mijn vrouw praat ook niet zoveel .
  ik vind vrouwenkleding gewoon mooier en fijner zitten dan mannenkleren .
  slipjes zitten ook lekker al mag ik die nie altijd aan

  • Don

   Dan zal dat wel gevolgen hebben voor jullie relatie als zij er een afkeer van heeft. Vreemd toch wel, het gaat hierbij om gevoel en kleding. Je wordt dus gewoon gezien als iemand met psychische problemen of een afwijking. Als vrouw, die alles kan dragen wat ze maar wil, gemakkelijk gezegd. Mannen worden nu eenmaal steeds meer vrouwelijker in het algemeen. Daarnaast is het ook nog eens zo dat mannen vanaf hun middelbare leeftijd minder testosteron aanmaken, waardoor het oestrogeengehalte automatisch hoger wordt. Met tot gevolg vrouwelijkheid.

 • paula

  kan er verder niet met haar over praten moet het zelf uitzoeken .
  met me dokter praten heeft een zin die heeft een standpunt
  het is moeilijk vol te houden zo .
  maar de vrouwenkleding maakt een boel goed .
  weet niet hoe dit verder gaat of moet hoop niet dat ik doordraai ,
  of overspannen word .
  vrouwenkleding en alles wat er bij hoort hoort gewoon bij me

  • Don

   Dag Paula,

   je zult het in jezelf moeten gaan zoeken, als je dat wilt tenminste.
   Ga na bij jezelf waarom je dameskleding wilt dragen, is het alleen sexueel, voel je je voor een deel echt vrouw van binnen, zit je in het verkeerde lichaam, heb je als kind te weinig moederliefde gehad, ben je tussen meiden opgegroeid, wanneer is het begonnen en waarom of waardoor, hoe heeft het zich verder ontwikkeld, heb je eerder vriendinnen gehad en wat vonden zij ervan, ben je homo, hetero of bi ? etc..
   Je vrouw heeft er problemen mee, waarom, wat zit er in haar waardoor ze het zo verkeerd vind, hoe is ze opgevoed (vrij of ouerwets), welke denkbeelden heeft zij van een man ?, wat verwacht ze van jou, waarom kan ze niet van je houden zoals je bent, waarom kan ze er niet iets positiefs mee doen (samen shoppen bijv.), houden jullie niet meer genoeg van elkaar om dit te overwinnen. Als jullie zo doorgaan leid dit maar tot 1 ding, relatiebreuk.

 • paula ik ben ronnie woon beceleid zelf standig in lichtenvoorde een mooi dorpje in de achterhoek ben 61 jaar en bezig met myn laaste werkjaren in de werkvoorziening paula ik vind dat de zorg in ons land beter moet 1 de zorg moet betaalbaar worden voor ieder een 2 er moet geen geld neer gestopt worden in andere landen ik bedoel hier nee griekenland paula ik zie het aan komen dat ons land kapot word gesloopt door dit kabinet rutte 2 waar on stapt die man niet op en geeft andere de kans kyk rutte zit er niet voor de mensen na voor ze geld in de portoninee dat is fout er moet iemand komen die eerst denkt aan de mensen dan aan het geld want paula geld maakt niet gelukig dat moetten de mensen zelf doen en dat begrypt denhaag niet daar on weg met rutte

  • Don

   Ronnie het gaat hier over mannen die graag panty’s dragen en evy. andere, “voor dames bedoelde”, items.

   Niet over politiek dus

 • rene

  met rene ik dragen ook panty

 • DD

  Leestekens zijn ook niet bekend bij Ronnie. ;) Ik kan er geen touw aan vast knopen aan zijn verhaal.

 • paula

  het verhaal van ronnie is heel erg onduidelijk wat het nou met panty’s en zo te maken heb .
  snap zijn verhaal ook niet maar dat zei DD trouwens ook al

 • Don

  Afgelopen week een mooie kanten panty gekocht en hold up kousen, in 2 verschillende winkels. Niemand die raar opkijkt of iets erover zegt.
  Zowel klanten als winkelpersoneel reageren heel normaal.
  Voor ik het vergeet, heb ook een paar “stoere” dames winterlaarzen gekocht, deze draag ik dan onder mijn broekspijpen, maar ook het kopen ging zonder rare toestanden, heel normaal ook. Deze hadden lage hak, misschien dat er bij hogere hak wel anders gekeken wordt. Misschien ook weer helemaal niet.

  Zo krijg ik langzaam toch de indruk dat het misschien makkelijker is allemaal als in mijn hoofd zit.

  Ik ben toch wel enigszins verbaast.

 • DD

  Is het forum weer gerepareerd??

 • DD

  Ja dus. ;) Alleen korte berichten komen erop zo te zien.

 • DD

  Dan even in een paar zinnen, ben vandaag voor het eerst naar buiten geweest! Zwarte 15 denier glanspanty aan, spijker hotpants erop en lage zwarte All Stars, alle moed bij elkaar geschraapt en gegaan!

 • DD

  Om het leuker te maken heb ik een grote brede riem om gedaan op me heupen met een grote frisbee gesp om mijn figuur wat vrouwelijker eruit te laten zien.

 • DD

  Het was wel laat in de avond hoor! Eerder s’nachts. Ik kwam een vrouw tegen die haar terras van haar café op aan het ruimen was en ik dacht ik loop gewoon voor die vrouw langs!! 1 meter afstand!

 • DD

  Keek me eventjes na maar zei niets… Wat een geweldige ervaring!!!!! Ik kan niet wachten tot mijn pruik er is! Heb een hele lange lichtblonde stijle pruik besteld die tot op me kont hangt.
  Dan ga ik gewoon ook een keer overdag naar buiten! ;)

 • DD

  En zelfs het verstevigde broekje van de panty kwam onder me hotpants uit… ;) Om het maar even vast te stellen dat t echt een panty is die k aan heb. Voor foto’s, even gillen! ;)

  • Don

   Wat goed van je DD, stap in de goede richting.

   Ik wil wel een foto zien hoor. [email protected]

   groeten

 • Rick

  Whaaaaaaaaaaaa!!! (gil)
  Ik wil ook wel een foto zien DD :)

 • Rick
 • DD

  Mja hoewel ik niemand heb om een foto van mezelf te laten maken heb ik een paar foto’s gemaakt uit de losse pols… Dus ze zijn een beetje wazig… Ik zet ze binnenkort ff op de pc en dan stuur k ze door. ;)

 • DD

  Foto’s zijn op de pc gezet.;) Ze komen er vanmiddag aan!
  Heb net weer hetzelfde setje aangetrokken. Zit zo heerlijk en ziet er zo goed uit!
  Wil er eigenlijk nog zo’n laaghangend shirtje waar 1 schouder bloot is, je weet wel. ;) Dan lijk ik helemaal een tienermeisje.

  • Don

   ben benieuwd naar je foto’s DD.

   groet Don

  • Rick

   Hoi DD.

   Zullen we eens foto’s ruilen?

   Gr, Rick

 • DD

  Ohja heb vandaag ook 2 panty’s over elkaar heen getrokken. Een glanzende huidskleurige met daaroverheen een zwarte. Allebei 15 denier. Moet je eens proberen!! En dan je benen over elkaar heen schuiven. ;) Fantastisch gevoel!

  • elyne

   Je kan beter gladde benen hebben dan is een een nog fijne gevoel, want 2 panties over elkaar vind ik niet lekker aanvoelen en het zit voor geen meter. ;-D
   maar ieder zijn gevoel.

 • rene ms

  hallo, mijn naam is rene en draag sinds 2 jaar panty’s zowel 20 den als 40 of dikkere panty’s mijn vrouw weet ervan en we gaan dan ook samen naar de hema wibra of v&d om panty;s te kopen draag ze onder mijn jeans zelfs naar werk vind het een heerlijk zacht en warm gevoel.

  groetjes rene

  • Don

   Hallo Rene, hoe ben je aan de panty’s geraakt ? en vid je vrouw het niet een beetje raar ?

   groet DOn

 • Rick

  Hoi DD, ik ben net als Don erg benieuwd naar jouw foto’s.

  Rick

 • rene ms

  Hoi don

  Het begon 2 jaar geleden met carnaval gingen met groepje als dame’s verkleed zowel mannen als vrouwen bij het omkleden thuis merkte ik dat het gevoel van zo panty wel een reactie veroorzakte bij mij en zij zag dat ook aangezien zij zelf dagelijks draagt zij ze naar de carnaval je vond volgens mij wel lekker gevoel he helaas kon ik dat niet ontkennen want ze had het ook gezien blozend zij ik ja en ze ging naar de kast en gaf een paar aan mij doe ze maar aan hoor vind wel spannend

  Groet
  carlo

  • Don

   Ik heb inmiddels 2 reacties gegeven op dit bericht. Beiden zijn niet geplaatst helaas. Geen idee waarom niet.

 • rene ms

  ja geniet er nu dagelijks van hoor draag ze dagelijks onder mijn jeans vandaag een bruine 60 den panty aan zelfs naar mijn werk draag ik ze

 • rob

  panty’s zitten focking lekker

 • rene ms

  dat klopt rob

  vooral zo panty met lycra er in die glimmem mooi en zitten lekker strak

  rene

 • rene ms

  hoi don

  ja dat is raar want ben wel nieuwsrig naar je reactie
  terwijl ik dit schreef was ik op kantoor en droeg ik een blauwe 80 den panty onder mijn sjeans deze had mijn vrouw klaar gelegd

  rene

 • Rick

  Ik draag toch echt het liefst net-panty’s. Met zo’n vissegraat motiefje. Dat zit voor mij echt het lekkerst. Rokje er op, topje, hakken aan.. Heerlijk hoor. Mn ex stimuleerde het zelfs. Mn huidige vriendin vindt het niks. Jammer voor haar, dan doe ik het stiekem. Vooral in huis, dat wel. Maar soms midden in de nacht ook wel buiten. Heerlijk die frisse wind langs die panty. Het rokje dat fladdert. Het geluid van de hakjes. Dat maakt het voor mij wel af :) Groetjesssss Rick

 • Rick

  Voor wie het leuk lijkt om een foto te zien, mail naar [email protected]

  Hopelijk mailt nu niet de halve wereld, haha.

 • Jaap

  test

 • Jaap

  Bij mij is het eigenlijk precies andersom gegaan als ik voornamelijk hierboven lees. Mijn ex-vriendin zag mij het liefste in “vrouwenkleding”. En hoewel ik hier zelf eigenlijk helemaal niet zo voor was (schaamte voor de buurt, familie en vrienden) heeft ze me door de jaren heen toch zover gekregen en droeg ik uiteindelijk net zo vaak vrouwenkleding als mannenkleding.

  • elyne

   uhhh waar is mijn bericht of ben te ongeduldig????
   @Jaap, hoewel dit een beetje ongeloofwaardig klinkt dat een vriendin je het leift in dameskleding zag vind ik het natuurlijk wel super gaaf. Ik wou dadt ik zo’n vriendin had, kan je niet wat fotoos en een mailadres sturen ‘-D

  • elyne

   ff pee esje:

   de meeste vrouwen, ik denk bijna allemaaal moeten er toch nets van hebben dat een man voor de vrouwenklediing gaaat en zullen dit niet stimuleren maar meer gedogen. Voor vrouwen is dit meestal ook een reden om een relatie te verbreken, waarom is het nu je ex als ik zo brutaal mag zijn?

   • Jaap

    Na ruim 8 jaar was het eigenlijk gewoon op. Sindsdien draag ik ook geen (alleen soms bij koud weer een panty) vrouwenkleding meer. Wellicht heeft dat me toch altijd wel een beetje dwars gezeten.

    • elyne

     Tja dat kan gebeuren dat het gewoon op is, heeft ze nu een andere man waarbij ze hetzelfde doet? waarschijnlijk wel want de aard van het vrouwetje verandert niet, toch? Ik had het srokje graag van je overgenomen want vind maar eens zo’n vrouw, ik ben er nof niet een tegengekomen want de meesten hebben er een afkeer van, de vrouwen dan. want mannen vinden het toch wel spannend en leuk als dat met ze gedaan wordt al geven ze dat niet openlijk toe ;-D

 • Jaap

  Achteraf gezien heeft ze dit slim gespeeld door iedere keer met een nieuw kledingstuk te komen waaraan ik dan weer een tijdje kon wennen. Daar nam ze ook de tijd voor en als het per kledingstuk gaat is het ook lastiger om er een discussie over te voeren.

 • Jaap

  Het begon met met mijn pyjama van korte broek en t shirt dat ze absoluut niet sexy vond en dat anders moest. Daar zou zij wel voor zorgen. Dit leidde er toe dat ik voornamelijk kwam te slapen in verleidelijke mouwloze nachtjurkjes.

 • Rick

  Ik slaap soms in een haltertopje met een dames string. Soms zelfs in een panty. Heerlijk wakker worden hoor :)

 • rene ms

  Hoi rick

  geeft inderdaad een opwindend en speciaal gevoel zo panty aaan in bed

  Rene

 • Rick

  Zoals ik eerder al eens meldde, ik zou wel eens met wat forummers van foto’s willen wisselen.
  Schroom niet!
  [email protected]

  Rick

  • Don

   Volgens mij durven ze niet rick.

 • DD

  Mijn foto’s heb ik nog beloofd maar ik krijg ze nog niet goed… iPhone zet ze op zn kop op de pc… Moet ze eerst even recht zien te krijgen… Sorry voor de vertraging… ;)

  • Don

   Je kunt ze ook op de kop doorsturen, draaien we ze zelf wel rechtop.

   :-)

  • Rick

   Ja joh, stuur maar op :)

 • DD

  Deze sneeuw-achtige dagen maakt t er niet makkelijker op om lekker met een panty naar buiten te gaan… Wachtend tot het voorjaar alweer… Duurt nog wel effe…

  • Rick

   Hoezo? Ik heb laatst lekker in mijn tuin rond gelopen in een panty en een rokje:)
   En over je foto’s… Ga eens naar fotki.com
   Ze hebben ook een app voor de iPhone. Makkelijk uploaden etc:)
   Ook kun je ze daar draaien. Gratis aanmelden:) stuur ons de link en we kunnen kijken….

 • DD

  Zo vandaag is het weer een heel stuk warmer… Jammer eigenlijk want ik hou wel van de sneeuw! In ieder geval wel een voordeel dat het nu een stuk warmer is, dan kan ik alsnog even nieuwe foto’s maken. ;) Heb me setje al aangedaan, en zit dit bericht nu te typen terwijl ik het draag. Blauwe jeans hotpants, zwarte 15 den. panty, zwarte all-stars en een kort strak jasje erop met daaronder een brede riem met een frisbee gesp. Pruik is ook binnen, lang blond stijl haar tot op me onderrug dus ik ga vanavond me slag slaan. ;) Kijken of ik toevallig ook een beetje make-up op kan doen, dan maak k me ogen helemaal zwart.

  • Rick

   Ber erg benieuwd!!

  • Don

   Ik wacht ook nog steeds op foto’s DD. :-(

 • MATTHIJSSE

  ik heb weer zin in het voorjaar dan kan ik weer met mijn panty onde een korte broek de straat op

 • DD

  Anders ik wel! Waar woon je precies Matthijsse? Doe je dan een zwarte panty aan of huidskleurige? En hoe dik?

 • Don

  Dat gaat mijn volgende stap ook worden. Om te wennen een huidkleurige panty of hold-up kousen

 • DD

  Voor jou wordt t ook nog geen 15 den zwarte panty, Don?

 • Don

  Nee DD, de eerste keer spelen we op veilig om moed en zelfvertrouwen te winnen.

  groetjes Don

  ps: waar blijven de foto’s ?

  [email protected]

 • DD

  Ja die moeten nog gemaakt worden, maar k ga pas weer naar buiten als de temperatuur een beetje beter wordt daarvoor. Met 3 graden vind ik het nog een beetje te koud. Ik heb ook namelijk voornamelijk meiden zomerkleding.. Aangezien dat al best fris is.. :P Je weet wel…

 • Don

  Met alle respekt DD, maar ik denk dat er niets meer terecht komt van die foto’s. Laatst vertelde je aan Rick en Mij dat je er wel had maar die moesten gedraaid worden. Als je niet durft moet je het gewoon zeggen.

 • DD

  Hoi Don, Ik snap je punt maar zo ligt het echt niet. Sowieso als ik al met een zwarte panty en hotpants over straat durf te gaan dan durf ik al helemaal foto’s te sturen naar iemand die ik niet persoonlijk ken.

 • DD

  Het verhaal over die gedraaide foto’s is zoals ik al eerder aangaf een kwestie dat ik ze uit mijn telefoon heb verwijderd zodat niemand deze had kunnen zien. Dat is iets wat ik wil tegen gaan. Dus heb nog even geduld tot de betere temperaturen en dan sla ik mijn slag. ;)

 • DD

  Ik zal proberen ook om ook met deze lage temperaturen even naar buiten te gaan voor een paar minuten, anders wordt het me echt te koud. Dan probeer ik dan wel een paar foto’s te schieten.

 • Hans

  Een tip voor al die mannen die niet met panty naar buiten durven: begin eens op een vakantiepark. Daar hangt een andere sfeer waardoor je echt door niemand vreemd wordt aangekeken. Als het mooi weer is draag ik vaak een legging met polo met sportieve schoenen en er is dan niemand die mij, of mijn vriendin, er vreemd op aankijkt dat ik dat draag.

 • rene ms

  HEB NU PANTY AAN 20 DEN HUIDSKLEUR ZIT NU OP KANTOOR BEN AAN WERK
  VIND WEL SPANNEND HOOR
  GENIET ERVAN DE SPANNING EN HET LEKKERE ZACHTE GEVOEL LANGS ME BENEN

 • rene

  ik draag ook panty 60DEN

 • DD

  Nu net op straat gestaan bij een lantaarnpaal met een blauwe spijker hotpants aan en een zwarte 15 denier glanspanty eronder met pumps met kruisbandjes om foto’s te maken. Het is 2 graden buiten dus heb ze even snel gemaakt. ;) Don en Rick, hier komen de beloofde foto’s!
  En graag dan ook een foto van jullie!

 • Don

  Die van mij is al onderweg

 • Rick

  Done :-)

 • Don

  Wat is het opeens stil hier. DD, was de foto niet leuk? jammer dat ik niets meer hoor of zie. En Rick ook, waar zijn jullie ?

 • Rick

  Hey Don,

  momenteel erg druk.
  Maar ik zit net als jij te wachten op een reactie van DD. Misschien toch ietwat geschrokken?

  Rick

  • Don

   DD laat over het algemeen nogal op zich wachten. Met de foto’s duurde ook al zo lang.

   Veel plezier met druk hebben Rick, lol.

   groet Don

 • DD

  Mensen sorry dat ik niets van me heb laten horen… Ik kan er eerlijk gezegd niet veel aan doen, want mijn computer was overleden! Heb ik even 450 Euro voor neergeteld om een nieuwe te kopen. Maar in ieder geval heb ik de foto’s wel gezien hoor! Erg leuk!

 • DD

  Alleen zou ik er wel bij zeggen: Minder old-fashion. Mijn mening is: kleed je zo jong mogelijk! Zoals strakke skinny Jeans, hotpants met Vans of All Stars en een strak topje. ;) Maar voor de rest erg gaaf hoor! ;)

  • Don

   Dag DD,

   ik heb mijn stijl nog niet gevonden, de kleding op de foto is van mijn vriendin. Desalniettemin ben ik wel 41, dus te jong kleden is ook niet goed. Maar komt wel goed hoor.

   groetjes

 • Rick

  Hey DD en Don,

  Toevalligheidje, ik ben ook 41:)
  Ik probeer me meestal sexy te kleden. Pumps, panty, rokje noem maar op. Mooi dat je de foto’s leuk vond DD. Het wordt trouwens steeds beter weer…. :) )

  Rick

  • Don

   Beter weer is zeker ok, wordt hoog tijd, voor zowel werk als privé.

   Een nadeel aan warmer weer is dat panty’s dragen weer minder wordt.
   Misschien eens voorzichtig een dunne huidkleurige proberen onder een korte broek. Dat is nog wel een leuke uitdaging. Valt niet gelijk op, als je de juiste kleur hebt tenminste en je kunt gelijk wennen aan het dragen van panty in het openbaar.

   groetjes

 • DD

  Juist! Ik heb al een afspraak gemaakt met een vriendin gemaakt om te shoppen in Amsterdam, en zij vindt het ook aantrekkelijk dat ik dat durf op straat. Zij doet dan dezelfde panty aan als ik. Spannend!!

  • Don

   Super zeg, zo’n vriendin wil ik ook !! Jaloers, hahahaha.

   In Amsterdam lijkt me dat toch wat makkelijker om te doen, het is er erg druk meestal en er lopen gemiddeld wat meer mensen rond die zogenaamd afwijken van de doorsnee mensch.

   Maar toch zeker wel spannend. Ik ben benieuwd hoe het je gaat bevallen.

   • pantyboy

    ik zal je wel sterker vertellen de ene helft wijkt af van de andere helft maar ik loop altijd met pantys over straat in amsterdam

    • DD

     Pantyboy, draag jij dan gewoon korte broeken of hotpants met een donkere dunne panty eronder? Zo ja, dan zou ik dat graag willen zien, en zal ik het ook meer durven.

     • pantyboy

      ik loop gewoon met een korte broek met een panty

 • DD

  De afspraak is gemaakt hoor. ;) We gaan eerst naar de hema in Amsterdam, kopen 2 panty’s van dezelfde soort, trekken deze aan, zij met een rokje, ik met een korte broek. En zo gaan we dan naar Scheveningen. ;) Geen langere broek mee zodat ik me niet kan bedenken! Heerlijke gezonde spanning!

 • DD

  Vanavond weer even met dit lekkere temperatuur naar buiten gegaan in een hotpants en zwarte glanspanty van 15 denier… Het is echt een hoogglans wat er over me zwarte panty heen valt! Als k onder een lantaarnpaal sta dan zie je de hoogglans op zijn best! Heerlijk als ik op de bus sta te wachten in een bushokje terwijl allerlei mensen voorbij rijden met de fiets en auto! En ook lopend natuurlijk. ;)

  • pantyboy

   gisteravond met pantys onder een korte boek een eind gefiets helemaal heerlijk , helaas kan ik ivm mijn werk niet de hele dag pantys dragen maar nders had ik dat wel gedaan

 • DD

  Zwarte panty, pantyboy? Of ben je voor de iets veiligere huidskleurige gegaan?

  • pantyboy

   voor de in jouw ogen iets veiligere

 • pantyboy

  voor iemand van 47 heb ik hele mooie benen dus een panty mistaat daar helemaal niet omheen vanmiddag zei er zelf iemand tegen mij dat ik panty benen heb

  • Don

   NOu dat is pas een compliment, ik ga het binnenkort ook eens proberen.
   Mijn zelfvertrouwen wordt al groter op dat gebied.

   Super voor je in ieder geval, doorgaan zou ik zo zeggen.

   • pantyboy

    daar ga ik zeker mee door!

 • DD

  Super! ;) En toen had je niet eens een panty aan toen die dat zei? Naja dat is inderdaad een compliment! ;) Keep up the good work!

  • pantyboy

   ja toen had ik ook zeker een panty aan ! als je echt mooie benen hebt mistaat dat totaal niet

 • paul

  ik heb een paraplu van panties haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

 • DD

  Ik ga morgen dan maar eens weer lekker in een huidskleurige panty het winkelcentrum in met een korte broek. ;) Kijken wat ik voor leuke reacties krijg. ;) Ik kan ook wel zeggen dat ik mooie en vrouwelijk gevormde benen heb.

  • pantyboy

   deze week ben ik diverse keren met huiskleurige pantys gaan fietsen
   en met huidkleurige panty die je echt wel ziet , maar geen enkele reactie gehad

 • pantyboy

  als je in amsterdam zuid rond loopt of rijd dan is de kans vrij groot dat je mij in pantys ziet , want sinds een dag of 10 loop ik elke dag met pantys op straat ik heb al vele soorten en kleuren geprobeerd en dat gaat prima het bevalt me zo goed dat ik deze zome van plan ben dagelijks pantys onder een korte broek te dragen , praktisch en zeer fijn

  • Don

   En hoe zijn de reacties in het algemeen ?

   • pantyboy

    totaal geen! van sommige vrouwen een bepaalde blik , maar verder niet

    • Don

     super, gewoon doorgaan dus

  • DD

   Hai, gister liep ik toevallig ook met panty onder een korte broek overdag langs de Amstel. ;) Liep jij daar toevallig ook? Echt super veel mensen op straat! Ik dacht echt dat ik wel een reactie kreeg maar nee! ;)

   • pantyboy

    nee , daar liep ik niet , dus ik ben tch niet de enige?

    • DD

     Haha nee zeker niet. ;) Ik liep namelijk met een dame mee die dezelfde panty aan had. Ik liep zo op in het gesprek dat ik totaal vergat dat ik met panty liep onder een korte broek… Dus anderen zagen t wel dat ik een panty droeg maar als je totaal normaal doet zoals iedereen dan is er nix aan de hand! :P

    • DD

     Hey pantyboy, Als ik weer eens in Amsterdam ben, zullen we dan eens met ze 2′en s’avonds over straat gaan met een zwarte panty? ;) Geef maar een gil.

     • pantyboy

      lijkt me een goed plan , maar dan moet het wel iets beter weer zijn dan nu

 • pantyboy

  tegenwoordig draag ik dagelijks een panty sokken draag ik beina niet meer alleen al omdat ik bijna geen sokken meer heb. ik heb altijd wel nog paar sokken bij me voor reserve voor als ik ergens kom waar ik echt niet met pantyvoeten naar binnen kan , bijvoorbeeld als ik naar de dokter moet , maar verder kan je mij in amsterdam dagelijks zien in een panty

 • Aix-en-Provence

  Panty’s: ik heb ze ook en draag ze onder een broek. 12 of 20 denier. Ik vind ze mooi en ik vind panty’s tegelijkertijd ondingen. Ze gaan zo snel ladderen en je moet er heel voorzichtig mee omgaan. Maar ik voel me er steeds meer in thuis.

  Men zou op het eerste gezicht niet denken dat 15% van de gekochte panty’s door mannen gedragen wordt. Aan de andere kant geloof ik dat er genoeg mannen zijn die de beperkingen waarmee ze maatchappelijk gezien zitten opgescheept, meer dan beu zijn.

  • pantyboy

   ik ben dat ook beu maar vanwege mijn werk en beroep zijn er diverse locaties waar ik me echt niet met een panty kan vertonen maar ik draag bijna dagelijks pantys onder een korte broek

 • DD

  Zullen we morgen avond massaal met zijn allen in onze eigen steden eens lekker buiten lopen met panty en korte broek? Het schijnt redelijk weer te worden. Ik doe dan in ieder geval mee met een zwarte panty en een korte broek die tot de helft van mijn bovenbeen komt. Dus panty is 3/4 te zien. Wie doet er mee?

  • pantyboy

   dat doe ik bijna elke dag al , ik loop vaker met een panty danmet sokken op straat

   • DD

    Mja dat weet ik al… Maar k wil meer mensen meetrekken…

    • pantyboy

     nou, kom op dan , woon je in amsterdam?

     • DD

      Nee Rotterdam, maar ik kom wel vaak in Amsterdam bij een vriendin van me. En ik werk ook op Schiphol. Dus als ik daar ben stuur ik wel even een berichtje. ;)

 • pantyboy

  hoe dan?

  • DD

   Nou via de meest makkelijke weg natuurlijk. Ik zeg hier dus wanneer ik naar Amsterdam ga. Dan kan jij je eventueel erop afstemmen mocht je zin hebben.

 • Mathieu

  IK lees gelukkig allemaal positieve reactie op dit forum van mannen die graag panty”s dragen.Ik zit nu lekker achter het huis met een panty van Oroblu en een spijker rokje dit berichtje te schrijven.IK draag een spijker rokje bij mijn panty omdat ik dit fijner inzitten dan een korte broek, verder draag ik wel gewoon mannen kleding.Ik ben nog niet zover dat ik in deze outfit over straat duf, zeker niet bij mij in het dorp.Het lijkt mij best wel spannend om dit een keer te doen en mee te maken hoe mensen hier op reageren.

 • Peer

  Ik heb panty’s gedragen toen ik in dienst zat. Het beschermde mij tegen de zandvlooien (woestijngebieden). Ook mijn makkers droegen allemaal panty’s, en er was niemand die er raar van opkeek of wat dan ook.
  Nu ik uit dienst ben, draag ik nog steeds panty’s, puur omdat ik het een kledingstuk vind wat heerlijk zit, en het is ook niet ongezond om panty’s te dragen. Denk maar eens aan de doorbloeding en isolatie.
  Mijn vrouw heeft er ook geen moeite mee. Zij vindt het zelfs handig als haar panty’s gesneuveld zijn, dat ik er dan nog in mijn kast heb liggen.

  Dus niet te spastisch over doen als mannen panty’s dragen. Het zit heerlijk, en ze zijn ook super handig als je een keer moet overleven in de wildernis.

  • Don

   Hallo Peer,

   inderdaad niet moeilijk doen, helemaal mee eens.

   Is het voor jou emn je vrouw enkel alleen om de functionaliteit, of
   heeft het ook iets erotisch voor beide ?

   groet Don

  • pantyboy

   peer
   jij had het over toen je in dienst zat,van welke planeet kom jij? wij hebben in nederland al vele jaren geen dienstplicht meer,maar misschien is je dat nog niet opgevallen.maar pantys dragen is idd heerlijk.tot een aantal maanden geleden was het aantal dagen dat ik pantys droeg makkelijk te tellen,nu is het aantal dagen dat ik geen pantys draag makkelijk te tellen,ik verzamel meer of meer pantys, daarom heb ik ze ook in heel veel soorten en kleurtjes . helaas laat het soort werk wat ik doe niet toe dat ik pantys tijdens mijn werk draag, maar als dat niet zo zou zijn,dan had ik zowat dagelijks pantys gedragen.want pantys dragen is fijn en dat vindt ik al heel lang , want lang voordat er internet was en dat het nog taboe was om er uberhaupt over te praten ,had ik al pantys in mijn kast ,maar toen liep er natuurlijk nog niet mee op straat

 • Rick

  Mijn werk laat het ook niet toe helaas. Maar zodra het kan draag ik ze. Mijn voorkeur gaat toch wel uit naar jarretels en netpanty’s. Kweenie, dat heeft gewoon wat. Later kwam daar nog wat dameskleding bij.. Tsja.. Sins lijk ik wel een crossdresser, haha. Allemaal begonnen met panty’s. Mail mij eens een foto pantyboy, dan mail ik een foto terug: [email protected]

  Rick

  • pantyboy

   rick
   helaas heb ik geen fotos,mijn voorkeur gaat zeker niet uit naar jarretels en netpantys.mijn voorkeur gaat vooral(dikke)huidkleurige pantys en ook wel steunpantys , bij mij is daar ook dameskleding bijgekomen , maar wel vooral dames ondergoed want dat is het enige soort ondergoed wat ik nog heb

 • DD

  Mannen, zullen we eens naar de roze maandag gaan? Is toch een perfecte manier om lekker onze kleding te showen? Is op 22 juli als ik me niet vergis. Dan doe ik allemaal roze vrouwenkleding aan, met de tekst achterop mijn rug: Gay for a day… Uit respect voor de homo’s en lesbo’s in ons land.. Doen jullie mee?

 • DD

  Mensen 22 juli is het roze maandag… Wie doen er mee? Ik kleed me aan met een roze panty, zwarte all-stars, roze spijker hotpants, blonde, roze gespoten pruik, en een roze top met achterop de tekst: Gay for a day… Wat denken jullie?

  • pantyboy

   ik denk dat je daar lekker alleen naar toe moet gaan

   • DD

    Why?

    • pantyboy

     waarom denk je ?

     • DD

      Geen idee… Het is een dag wanneer alles mag en niets te gek is namelijk.

     • DD

      Of je moet het natuurlijk niet durven… Dan is t een ander verhaal en moet je er ook eerlijk in zijn…

     • pantyboy

      in het roze , bah, wat is roze maandag dan?

     • DD

      Nooit gehoord van Roze maandag?? Moet je maar eens op Youtube kijken of op Wikipedia.. Wordt elk jaar in Tilburg gehouden. Is al zo’n 20 jaar een echte hit! Heel Tilburg staat dan vol! Zeker wat voor jou. Enneh, het hoeft niet in het roze hoor……. Het zou alleen wel leuk zijn voor het thema.

     • pantyboy

      ik ben niet mensenschuuw , maar als er meer dan 1000 mensen staan dan vind ik dat al snel te veel

     • DD

      Meer 10.000 mensen. Maar het gaat erom dat iedereen dezelfde instelling heeft. Het maakt niemand wat uit. Normaal bij 1 mens ben ik al bang, maar op zo’n festijn is het heel wat anders.

     • pantyboy

      ik ben allergisch voor die grote mensen massaas , netzo als ik niet begrijp dat iemand naar een stadion gaat terwijl je het thuis voor de tv veel beter kan zien . ik loop met alles , maar niet met roze

     • DD

      Oke, nouja jouw keuze. Over je theorie met grote mensenmassa’s kan ik je wel begrijpen. Ik dacht dat het ging om je outfit te showen voor mensen. Jammer dat je niet mee gaat dan.

     • pantyboy

      hoi
      je denkt me te begrijpen , maar helaas dus niet ik zie graag dat mensen mij zien als ik pantys draag in het openbaar , maar dat doe ik niet op een homo parade en al zeker niet in het roze , bovendien , waarom zou ik daarvoor helemaal naar tilurg gaan hier lopen mensen genoeg

 • DD

  Stomme post knop hier………

 • pantyboy

  ik loop nu al de hele week met huidkleuige pantys onder een korte broek en ik heb nog geen 1 opmerking gehad , zelf geen nare opmerking
  wat ik ook heerlijk vind is pantys met hakken , maar daar ga ik de straat niet mee op

  • DD

   Eigenlijk moet je dan eens een stapje verder proberen, een tint donkerdere panty nemen. Beetje een bruine tint. Kijken of de reacties nog steeds weg blijven. ;)

 • pantyboy

  een tint donkerdere dat doe ik ook dat zijn meestal 40 den pantys endan hoor ik ook niks nog niet tenminste

  • DD

   Nice, ik ga t ook eens proberen dan.

   • pantyboy

    ik heb zoveel soorten pantys in diverse kleuren , ik verzamel ze
    nu heb ik weer dunne pantys aan (20 den vind ik dun)

 • Demi

  Helaas ben ik nog vrijgeze l en heb dus nog geen vriendin of vrouw.

  Wel de vrijheid om thuis rond te lopen, zoals ik zelf wil.
  En dat gebeurt dan ook bijna elke dag!

  Ook ik heb wat met Panty’s.Vind ze heerlijk zitten en je krijgt er prachtige benen van…

  Meestal combineer ik ze maar met een rokje / jurkje en ballerina’s of pumps om het verhaal compleet te maken.

  Daar kan ik van genieten!

  Het is wel een verslaving en je komt er denk ik nooit meer vanaf.
  Maar goed… Echt in het openbaar gaan hiermee, daar heb ik het lef helaas niet voor i.v.m. de te verwachten reacties van mensen.

  Was het maar “normaal”

  Soms draag ik wel (in het openbaar) huidskleurige panty (meestal 40 of 70 denier massagepanty van Oroblu)onder mijn fietskleding, omdat ik zo’n witte benen heb.

  Kortbroekje + Shirt of Jasje. Zit echt lekker tijdens het fietsen.

 • Rick

  Hey Demi.

  Ik heb het zelfde, alleen ben ik geen vrijgezel. Mijn vorige vrouw vond het VERY OKAY als ik in netkousen liep met bh jurkje pumps rokje enzovoorts . Mijn huidige vriendin vind het niets. Dus nu moet het weer stiekem. Het is een verslaving, echt… Maar als je iets wilt delen met me, foto’s uitwisselen enzo, dan kan dat. Ik heb heel wat foto’s voor je. Het lijkt mij wel spannend om dat met je te delen. Mijn email: [email protected]

  Rick

 • pantyboy

  waar ik eigenlijk nog al benieuwd naar ben is wie van de heren hier al heel lang pantys dragen en waarom ze er mee zijn begonnen

 • rob

  ook ik draag graag panty’s of leggings gecombineerd met een rok of jurkje pumps ,laarsjes zit geweldig maar alleen binnenshuis .
  zal wel nooit door iedereen normaal gevonden worden maar ik vind het lekker zitten .vooral de panty’s aan me benen zo zacht

  • pantyboy

   pantys aan je benen is zo lekker dat ik niet snap dat er maar zo weinig vrouwen en zeker weinig mannen een panty dragen
   ik heb al van jongs af aan iets met pantys
   dus dat heb ik al een jaar of 40 , altijd al zat ik te kijken naar oude dames die steunkousen aan hadden met daar overheen dikke huidkleurige pantys

 • rob

  ook ik draag al lang Pantys . zou eigelijk alleen maar pantys of leggings willen dragen met rokje of jurkje maar dat zal wel nooit,
  geaccepteert worden je word dan al gauw in een hokje geplaats .
  terwijl vrouwen al lang wel mannen dingen mogen dragen

 • rob

  ook in draag al lang pantys en ik vind het heerlijk .
  al meer dan 25 jaar lang .
  wou dat het geaccepteert word dat ik gewoon met panty of legging ,
  kan lopen met daarop een rokje of een jurk .
  vrouwen mogen wel al lang mannen kleding dragen maar een man mag geen jurk dragen we leven wel in 2013 we doen den niemand kwaad mee

 • Don

  In grote lijnen hier hetzelfde verhaal.

  Ook al van jongs af aan interesse gehad. Zou ook meer willen dan
  wat de maatschappij acceptabel vind. Je kunt gerust een panty aan op straat, ook met korte broek, als de combinatie maar klopt. Nakijken of aankijken doen mensen toch, dat is hun aard. Alles wat afwijkend is wordt naar gekeken, een gekke fiets een grote snor, een zwerver, een gehandicapte, ring door je neus, maffe haren, witte sokken in sandalen, dus ook een panty. We doen het allemaal toch !! Dus gewoon op straat met die panty, je krijgt ook genoeg leuke reacties. Voor de eerste keren is dat misschien vreemd maar dat zijn andere dingen ook, ga maar eens de eerste keer naakt in de sauna. Daar sta je dan met je blokknieen, je hangtieten, je bierbuik, je slappe armen of je kleine pielemans !! We zijn allemaal normaal en kijken allemaal en de meeste mensen zijn onzeker over zichzelf. Die het meest kijken en het hardst lachen, die zijn het meest onzeker van ze allemaal. Je kunt hier zitten klagen en zeuren, was dit maar of dat maar, maar daar krijg je de acceptatie niet mee op straat, doen is het devies !!! By the way, ook ik heb moeite met het doen hoor. ;-)

  • pantyboy

   hoi don

   leuke reactie , je heb idd gelijk met wat je zegt dat mensen kijken naar alles wat raar is, maar wat is raar? wat raar is, is dat mensen het raar vinden als een man een panty draagd , maar wat je zegt met witte sokken in sandalen snap ik niet helemaal .
   met een panty op straat dat doe ik bijna altijd , het kan niet tijdens mijn werk , maar verder heb ik altijd pantys aan en doe ik er alles mee . ik heb er ook geen moeite meer mee , reacties, leuke of niet leuke heb ik nog nooit gehad

 • Rick

  Tsja, wat is raar.. Het is de norm die je door je omgeving met de paplepel is ingegoten. Daar moet je het mee doen. Juist DAAR kan het beter. Als je als kind geleerd wordt dat het helemaal niet raar is als een man in een panty loopt, al dan niet met een jurkje of rokje, dan pas krijg je een generatie die het accepteert. Eerder niet…

  Rick

  • pantyboy

   rick

   ik denk dat je daar de spijker op de kop slaat , en ik ben van een generatie waar dat soort dingen ook taboe was. althans bij mijn ouders was dat uiteraard bijna, taboe,
   maar ik heb me zelf zitten te bedenken , dat ik het al van kleins af aan mooi vond om naar vrouwenbenen met hele dikke pantys te kijken ik keek altijd naar oudere dames die hele dikke huidkleurige pantys aan hadden en steunkousen droegen , dat vond ik zo mooi dat ik dat op een bepaald moment zelf ook ben gaan doen , en ik vind het zalig , ik draag nu bijna dagelijks pantys , dikke huidkleurige steunkousen en pantys helemaal fijn

 • Rick

  Pantyboy,

  Ik draag ze ook vaak. Ik vond het van kinds af aan ook al mooi. Vooral netpantys. Die draag ik zelf het meest. Geeft mij een heerlijk gevoel. Vooral met geschoren benen. Ook rokjes, lingerie, jurkjes en pumps etc etc horen daarbij voor mij. Tis gewoon iets van mezelf geworden.

  • pantyboy

   rick

   netpantys en al dat soort dingen heb ik niets meegeschoren benen heb ik wel , wat ik ook veel draag is ouderwets huidkleurig ondergoed
   en dus hoofdzakelijk dikke huidkleurige pantys

 • john

  hi,

  ik draag al jaren dagelijks een panty.
  overal waar ik naar toe ga ook sauna, sporten etc….in he tbegin keken ze inderdaad allemaal..maar inmiddels weet bijna iedereen het en is het “gewoon”geworden.
  ik vind het heerlijk om ze te dragen, het fijne en warme gevoel..er zijn nu ook mannenpantys op de markt dus we gaan de goede kant op hoop ik…

  John

  • pantyboy

   hi

   die mannenpantys vind ik niks die zijn er alleen maar in donkere kleuren en ze zijn verschrikkelijk duur

  • pantyboy

   dat vrouwen het maar niets vinden als mannen pantys dragen dat weten we inmddels wel maar wat ik me dus afvraag is waarom er niet gewoon meer mannen een panty gaan dragen en wat ik mezelf dus ook afvraag is waarom ik dat juist lekker vind en de meeste mannen niet

 • rene ms

  HALLO

  ben wel blij hier te lezen dat ik niet de enigste ben die graag panty’s draagt.
  zo als ik al veel zie draag ook ik ze onder mijn spijker broek naar mijn werk enz.
  doe dit sinds 3 jaar deed het als kind al stiekem, maar nu weet mijn vrouw er ook van en die vind het wel spannend, waar door ik dus nu geregeld panty’s draag

  vriendelijke groet carlo

  • pantyboy

   rene
   je bent niet de enige , maar in mijn beleving wel 1 van de weinige want zelf ben ik een pantydrager maar ik heb nog nooit 1 andere man gezien die een panty draagd , ik draag ze ook onder mijn spijkerbroeken , maar meestal wel onder een korte spijkerbroek want anders heeft het niet zoveel nut
   over het algemeen draag ik vrij dikke huidkleurige pantys ( dat zijn die pantys die meestal worden gedragen door oudere dames)

   • Mathieu

    Ik draag ook al jaren panty’s, dikke maar ook dunne 20 DIN. Mijn vrouw weet er van, en wij dragen ze ook samen panty’s tegelijk met een spijkerrokje. Het dragen van panty’s is gewoon geweldig, de zachte stof aan je benen dit geeft een heerlijk gevoel. Ik zou niet meer zonder kunnen.

    • rene ms

     heerlijk he als je samen kunt dragen zonder taboe

  • Don

   Je bent zeker niet de enige. Fijn dat je vrouw het ook leuk vind, dat is eerder een uitzondering dan regel.
   De mijne vind het maar raar en accepteert het alleen als het een functie heeft, tegen de kou dus. Ik werk altijd buiten dus dan begrijpt ze het wel. Als het om het fijn vinden gaat dan tollereert ze het.
   ALgemeen op internet zie ik niet veel positieve recaties van zowel vrouwen als mannen op dit onderwerp, je zou zelfs homo kunnen worden als je een panty draagt.
   Panty ondert een korte broek wil ik wel graag maar dan loopt ze niet meer naast me. Het gaat wel een keer gebeuren maar dan als ik alleen ben denk ik.
   Nou veel draagplezier mannen. Ben benieuw wanneer ik de eerste man tegen kom waarbij je kunt zien dat hij een panty draagt.

   • pantyboy

    nou don
    dat is niet zo moeilijk ls je regelmatig in amsterdam zuid komt dan is de kans vrij groot dat je mij tegenkomt in een korte broek met daar onder een panty

 • rene

  nee ik panty din60 of 80 din
  met rene

 • rene ms

  Hallo panty boy

  het dragen van de panty geeft wel genot vooral als je ze vrij kunt dragen omdat mijn vrouw het geen probleem vind gisteren belde ze mij op het werk op met de medeling schat heb 3 paar panty’s voor je gekocht bij de hema 60 den zwarte en grijze nou kon niet wachte om thuis te komen en een nieuwe panty aan te doen zit nu op mijn werk en draag dus nu een 60 den grijze panty onder mijn jeans

  groet carlo

  • Don

   Gleukszak die je bent. Dat zal de mijne nooit doen.
   Zou ze me ooit wel daarom bellen dan zou ik denken dat het een andere vrouw is.

 • Arno

  Wat een geweldige Blog is dit. Ik dacht dat ik een uitzondering was, dat ik als man panty’s draag. Ik draag alleen 20 den. panty’s, kleuren zwart, vienna of huidskleur van de Zeeman. Dikker vind ik echt niet lekker zitten.
  Toen ik 7 jaar was, sliep een nichtje eens een keer bij ons. Toen ik in de badkamer kwam, lag al haar kleding daar, met haar panty bovenop, deze heb ik toen gepakt en aangedaan. Dat vond ik zo lekker zitten, dat ik sindsdien niet meer zonder kan. Ook nu ik getrowd ben, draag ik nog steeds panty’s. Mijn vrouw vind het niets erg

  • Don

   Gleukszak die je bent. Dat zal de mijne nooit doen.
   Zou ze me ooit wel daarom bellen dan zou ik denken dat het een andere vrouw is.

 • rene ms

  Hoi arno

  lekker he als ze de vrijheid hebt om ze te dragen vind het heerlijk 20 den draag ik ook geregeld als het wat warmer is die zitten inderdaad lekkerder dan die dikke en dan vooral met lycra vind ik helemaal te gek

 • rene ms

  Hoi don,
  troost je het is niet altyd zo super laatst liepen wij door de stad te schoppen op eens zegt ze moet jij ook nog broeken hier deze s mooi pas hem eens ik heel stil schat dat gaat niet heb een panty aan komop je staat in kleed hokje en ja hoor stond ik daar broeken te passen in mijn 20 den zwarte panty hopen dat niet iemand het gordijn open deed

  was wel even zwete hoor en spannend ook wel

  rene

  • don

   O vond je dat zo eng René ? Zou mij niks uitmaken als dat gebeurd, dan ziet tenminste iemand het eens.

   Ik heb wel al vaker met een panty aan een broek gepast in de winkel. Ook wel eens schoenen gepast met een zwarte dikke panty aan, lijkt dan al meer op een maillot en valt misschien minder op.

   Ik zou het gewoon al fijn vinden dat mijn vriendin het normaal vind .

   • pantyboy

    dat zou idd wel fijn zijn vanavond heb ik een katoenen huidkleurige panty onder mijn korte broek aan gedaan en daar ben ik gewoon mee de straat opgegaan en nu loop ik lekker op damesschoenen door het huis helemaal fijn

    • don

     Een katoenen huidkleurige panty? Waar koop je die ?

     • pantyboy

      don
      die katoenen huidkleurige panty draag ik zo weinig,en die heb ik al zo vreselijk lang dat ik echt niet meer weet waar hij vandaan komt,ik denk dat ik hem ooit gekocht heb bij v&d, maar anders moet je kijken op google bij balletpantys of kunstschaatspantys want daar kom je dat soort pantys ook tegen

 • rene ms

  morgen,

  zondag morgen had een 20 den huidskleurige panty aan onder mijn sjeans.op eens moest de hond uit loop de gang door trek mijn open slippers aan en ga naar buiten onder in de straat viel mij op dat panty aan had en ik maar hopen dat de mensen het niet zouden zien oeps was wel even spannend normaal zie je niemand nu kwam ik 4 mensen tegen pfffffffffff kom binnen zegt mijn vrouw en schat was spannend hihihihihihihihi nou had rood hoofd hoor

  groet rene

 • rene

  MIk daag ok een party’s van 60 dim

 • rene

  daag ok een party’s van 60 dim

 • rene ms

  Morgen lieve panty dragers,

  gisteren was koop zondag in maastricht en mijn vrouw wilde wel eff schoppen.
  ons aan gekleed en samen naar de stad ik een sjeans aan met een 40 den zwarte panty en zij spijker rokje met een 60 den legging lekker geschopt en wat kleren gepast op eens zegt ze schat moet jij geen panty’s meer hier bij de hema 3 halen 2 betalen dan pak ik nog leggings maar ze zij het zo hard dat er genoeg mensen hoorde wat ze zij kreeg toch weer een lichte kleur ervan hebben samen gekeken heb 1 zwarte 2 huidskleurige gepakt zit nu op kantoor met een huidskleurige panty onder mijn sjeans lekker te genieten

  rene

  • don

   Hallo Rene,

   maastricht ? Waar ben jij vandaan dan, ik woon net buiten maastricht.

 • rene ms

  Hoi don

  woon in maastricht daalhof wijk 15

  • Don

   Kijk aan, daar kom ik regelmatig ‘s ochtends om bij de lidl wat te eten en te drinken te kopen .

 • rene

  Hoi don
  wie weet hebben wij elkaar wel eens gezien niet wetende dat we beide panty droegen

  rene

  • don

   Als jij daar ook regelmatig komt in de ochtend dan zou dat zomaar kunnen Rene.

 • rene ms

  hoi don

  wel spannend idee dat wij beide daar lopen met een lekkere panty onder de sjeans lat eens weten hoelaat je er morge vroeg bent probeer ik ook te komen

 • rene ms

  hoi don

  bedoelde zaterdag morgen je mag ook nog zeggen welke panty ik aan moet doen

  kunnen we eens lekker er over kletsen

  rene

  • Don

   Hallo René,

   ik was er wel vanmorgen. Ik droeg een 40den grijze panty onder mijn werkbroek.

   Zaterdagochtend kom ik er niet, dan moet ik elders werken. Misschien volgende week dinsdag weer, is niet zeker omdat ik ook wel eens naar de lidl in smeermaas ga.

 • pantyboy

  waar ik benieuwd naar ben is of alle mannen hier ook hun pantys onder een korte broek dragen of alleen maar onder een lange broek,en scheren jullie ook je benen?dat doe ik dus wel regelmatig,want ik loop veel met pantys en als de situatie het maar even toelaat dan heb ik een korte broek aan en dan draag ik meestal dikke huidkleurige pantys , dan heb ik van die pantybenen in de kleur zoals je ze ziet bij oudere dames,dat vond ik op een 1 of andere manier al heel mooi toen ik klein was er kwam regelmatig een mevrouw bij ons op bezoek die van die hele dikke pantys droeg.en nu doe ik het zelf dus ook . ik draag alleen nog maar pantys ook in mijn werkschoenen elke dag

  • Don

   Ik scheer mijn benen ook regelmatig anders gaan dunnere panty’s vlugger kapot. Ik heb nog nooit een panty aangehad onder een korte broek.

   • pantyboy

    als je ze toch niet onder een korte broek draagd , waarom scheer je je benen dan?

 • rene ms

  Hoi panty boy

  Ja scheer mijn benen geregeld
  nee heb helaas het lef nog niet gehad om ze onder korte broek te dragen

  Rene

 • L

  Het is toch eigenlijk van de gekke, die reacties van vrouwen hierboven…., ehm, ik bedoel:
  Waarom dragen vrouwen zelf panties?
  Nou?
  Inderdaad, omdat ze lekker zitten of omdat het mooi staat.
  Waarom dragen ze rokken?
  Nou?
  Inderdaad, omdat ze lekker zitten of omdat het mooi staat.
  Waarom dragen ze broeken (mannenkleding)?
  Nou?
  Inderdaad, omdat ze lekker zitten of omdat het mooi staat.

  Dus, als er mannen zijn die een panty gewoon lekker vinden zitten of mooi vinden staan, laat het dan…., dat is nou werkelijke emancipatie. Het is tijd dat mannen in dit opzicht een beroep gaan doen op de werkelijke betekenis (ooit door vrouwen verzonnen) van emancipatie.

  Emancipatie (van het Latijnse emancipatio) is het streven naar een volwaardige plaats in de samenleving vanuit een achtergestelde positie.

  Zo, en nu ga ik een panty aantrekken, gewoon omdat ik dat wil en wens dat alle vrouwen die hier afkeurend gereageerd hebben mij volwaardig accepteren zoals dat volgens emancipatie hoort.

  • Don

   Vrouwen dragen ook vaak panties en rokken omdat ze het moeten voor hun werk.

   Buiten dat feit heb je helemaal gelijk.

   Mannen in die panty’s dragen of rokken of wat dan ook van “vrouwelijke” kleding, worden niet meer als man gezien, in het ergste geval als homo of freak. Dat maakt ze voor de meeste vrouwen niet meer aantrekkelijk, gewoon omdat je anders doet dan de mainstream.

 • rene ms

  morgen

  dat heb ik weer heeft zij een 60 den zwarte panty voor mij klaar gelegd.
  verslaap ik mij bijna dus op laatste moment op douche snel aankleden,zit op de fiets naar werk had ik zo iets van wat een raar gevoel kom op werk ga naar toilet kom ik er achter dat ik geen slipje onder me panty aan heb pffffffffff das wel erg geil gevoel

  rene

 • pantyboy

  hoe doe je dat dan? dan heb je dus ook geen pantybroek aan

 • rene ms

  Hoi pantyboy

  ja wel hoor dat was ook dat rare gevoel die panty naad tussen mijn billen en dat zachte stof tegen me balllen en pik pffffffffffffffff had er een nat plekje van

  bloseeeeeeeee

 • rene ms

  Hoi

  moest gisteren naar pearl voor nieuwe bril en kom echt al meer dan 15 jaar daar de dames kunnen mij van zien en er zijn twee dames die weten dat ik een volledige knie prothese heb op mijn jonge leeftyd nu vroeg gisteren een verkoopster rene heb je nu geen last met dit weer ik zij ja hoor de vocht en kou he wat doe je er tegen zegt ze ik zij draag een 60 den panty of dunner of dikker ligt er aan ja zegt ze als het helpt waarom niet

 • pantyboy

  hallo

  ik heb nu van die 60 den dikke huidkleurige pantys gekocht waarmee de dames in een bejaardenhuis ook meestal lopen , die heb ik nu aan gedaan omte passen en morgen ga ik daar de straat mee op mmmmm…..

 • rene ms

  hoi

  waar draag je ze onder 3 kwart broek

  rene

  • pantyboy

   rene
   niet onder een driekwart lange broek maar onder een korte broek

 • rene ms

  rene

  vanmiddag even nieuwe panty’s halen bij de hema
  40 den vind 60 nu iets te warm

  • pantyboy

   bij de hema waar ik kom hebben ze geen 40 en 60 den

 • rene ms

  hoi

  gisteren nieuwe panty”s gehaald bij de hema 20 den licht glanzend zitten heerlijk en niet duur

  heb ze onder mijn spijker broek aan op kantoor

  • Don

   Hallo Rene, fijn he die 20 den. Ik koop ze meestal bij de zeeman, kwaliteit is goed en ze zijn niet duur.

   Ik kan op het moment niks onder mijn werkbroek dragen, is veel te warm , ook 20 den.

   • pantyboy

    bij de hema waar ik kom hebben ze geen 40 en 60 den

 • rene ms

  hoi don

  had ze gisteren aan maar valt inderdaad niet op dat je ze aan heb mijn vrouw zegt nog nou schatje je kunt zo je slippers aan naar buiten je ziet het haast niet dat je panty’s aan hebt hoor.
  Vanmorgen heeft zij er ook een gepakt en aan gedaan nou zegt ze haal nog maar 2 doosjes schat die zitten inderdaad lekker zeg

  blose

  • pantyboy

   ik wil juist wel dat het opvalt ik draag altijd van die vrij dikke donkere huidkleurige pantys die meestal door oudere dames worden gedragen dat vind ik helemaal geweldig

 • rene ms

  Hallo

  zitten zondag met de familie van mijn vrouw thuis gezellig wat te eten en te drinken zegt mijn schoon broer rene kan sport schoenen kopen moet jij er ook ik zeg laat maar weten wat voor iets ja zegt hij nike en adidas enz welke maat heb jij ik zeg 43 ow roep hij moet je deze eens passen ik zeg andere keer nu niet roep mijn vrouw waarom niet terwijl ze wist dat ik een 40 den panty aan had dat was de redenen dat ik mijn schoenen niet uit deed mijn schoonbroer bleef maar aandringen tot dat mijn vrouw zijn doe heb er gewoon schijt aan schat wat is er werd gevraagt ja roep mijn vrouw lekker hard mijn man draagt panty.s vandaar voelde dat ik een hoofd als een tomaat kreeg de reactie viel best mee pfffffffffffff nu hoef ik dus niet extra schoenen aan te doen als onverwachts een van hun binnen komt dat heb ik weer overwonnen

  groet,
  Rene

  • pantyboy

   rene

   jammer van al die taalfouten en woorden die je allemaal vergeten bent maar je hebt gelijk .
   ik ga zelf zo ver , dat als ik klompschoenen koop
   dat ik een appart paar koop van een maat kleiner waar ik alleen maar in loop als ik pantys draag

   • evelyne

    rare kronkel is dit, matje kleiner alleen met panty ennuh KLOMPSCHOENEN???????

    Doe mij maar gewoon dezelfde maat hakken en een mooie panty, wel zo vrouwelijk, volgens mij ben jij een boerin ;-D

 • Jos West

  Is er een chat-site voor mannen die panty’s (of andere lingerie) dragen? En dan bedoel ik niet http://www.tgirl.nl

 • rene ms

  Hoi jos

  Heb ook al gezocht hierna maar nog geen chat site kunnen vinden.

  Rene

 • rene ms

  Hoi jos

  wat draag jij dan zelf .

  en draag je het dagelijks

  rene

 • Oh my goodness! Incredible article dude! Many thanks, However I am encountering difficulties with your
  RSS. I don’t understand why I can’t join it. Is there anyone else
  having similar RSS problems? Anyone that knows the answer can
  you kindly respond? Thanks!!

 • pantyboy

  waarom gebeurt hier niets meer

 • pantyboy

  hoi
  ik hebnu huidkluriganys besels in 6o den mmmmm

 • pantyboy

  ik heb nu op internet huidkleurige pantys gevonden van 60 den en ik heb ze meteen besteld

 • Pantymatje

  Het is nu de tijd om panty s te dragen, en nu gebeurt er bijna niets op dit forum!
  Gisteren een nieuwe Oroblu panty 60 din zwart gekocht en een paar Gabor enkellaarsjes. Ik ben nu erg bij met mijn nieuwe aankopen. De panty zit hele maal geweldig, ik wil hem het liefst de hele dag aanhouden 24/7 maar dat gaat natuurlijk niet.

 • Pantymatje

  Het is nu de tijd om panty s te dragen, en nu gebeurt er bijna niets op dit forum!
  Gisteren een nieuwe Oroblu panty 60 din zwart gekocht en een paar Gabor enkellaarsjes. Ik ben nu erg bij met mijn nieuwe aankopen. De panty zit helemaal geweldig, ik wil hem het liefst de hele dag aanhouden 24/7 maar dat gaat natuurlijk niet.

  • pantyboy

   het is nu zeker de tijd om pantys te dragen en waarom hier verder niets gebeurd is mij een raadsel

   • Hans

    Mijn vriendin kwam van de week weer met een flink aantal panties en leggings voor me aanzetten. Alle dik en donker en de meeste leggings met een leuke print. Ben er zelf eigenlijk niet zo kapot van, maar goed ik hou van me meisje dus ik draag het maar. Het zit op zich wel lekker, alleen wanneer we iemand aan de deur of zelfs op bezoek krijgen voel ik me toch wat ongemakkelijk. Ook al weet het bezoek ervan en kijkt er niemand vreemd op als ik in een panty met wat langere trui loop (sterker nog, haar meeste vriendinnen vinden het erg leuk staan), ik ben dan toch niet helemaal mezelf. Ik snap niet dat jullie dat niet hebben.
    Sinds vorig jaar mag ik me van mijn vriendin, en haar vriendinnen, ook niet meer omkleden als we ‘s avonds nog wat gaan drinken en moet ik in panty, laarzen en lange jas mee naar het cafe of restaurant. Het is dat ik met een aantal mooie meiden loop, waardoor er slechts wordt gekeken, maar omdat ik de enige man hierin ben loop ik er toch vreemd bij. Voordeel is echter dat je aan een tafel zit, waardoor de meeste het niet zien, zoals laatst bij de Beter meubel. Daar keken de mensen meer naar mij dan naar de meubels. Daar hebben we wel even mot over gehad, maar zij gaf aan dat de mensen die keken geen van allen negatief keek, maar slechts verbaasd of bewonderend. Het zal wel.

    • elyne

     hoihoi hans
     is een van deze vriendinnen nog vrij?
     kunnen we leuk met zijn alleen op stap en hoef jij niet de enige man te zijn
     of als er geen een vrij is dan nog wil ik wel een keertje mee hoor,
     wie weet waar ze ons de volgende keer in laten lopen, lijkt me spannen en erg leuk

    • Don

     Je weet niet hoe gelukkig je mag zijn met zo’n vriendin en vriendinnen van haar.

    • pantyboy

     hans, wat doe je hier dan als je eigenlijk geen pantydrager bent ?

     • elyne

      hij draagt toch panties, al is het onder dwanf, en maakt het nog uit hoe dik ze zijn dan? ;-Dmisschien heeft hij het er wel druk mee dat hij niet zo snel reageerd, of ze handen zijn gebonden met//// ;-D
      ik hoop wel dat ie eens een keer reageer dat ik mee mag ;-D

 • elyne

  hoihoi hans
  is een van deze vriendinnen nog vrij?
  kunnen we leuk met zijn alleen op stap en hoef jij niet de enige man te zijn
  of als er geen een vrij is dan nog wil ik wel een keertje mee hoor,
  wie weet waar ze ons de volgende keer in laten lopen, lijkt me spannen en erg leuk

 • Pantymatje

  Hoi Hans
  Ik snap niet dat jij er moeite mee hebt om met al die vrouwen wat te gaam drinken met een panty aan. De meeste mannen die pantys dragen doen dat stiekem of alleen thuis ,of eventueel met partner, maar mogen zo niet naar buiten of ze moeten er een broek over de panty aantrekken.Dus wees tevreden met wat je hebt en mag.

 • Jaap

  Ik snap Hans wel. Ik verkeer thuis in ongeveer vergelijkbare situatie, behalve dat ik zelf ook best wel graag strakke beenmode (niet alleen panties maar ook treggings, skinnies of leggings)draag. Maar er mee naar buiten gaan is gewoon een flinke stap verder dan er thuis in lopen. Niet eens zozeer door de panty zelf, want ik vindt dit eigenlijk net als mijn vrouw wel een unisex kledingstuk, maar gewoon het feit dat je ergens in loopt waar je volledig de enige in bent (in ieder geval zichtbaar want inderdaad dragen genoeg mannen een panty onder hun broek). Jullie reageerders zijn wellicht stoer genoeg om je hier niets van aan te trekken maar ik zou zelf best wel eens wat vaker gewoon opgaan in de menigte, zonder diverse keren (want bij mij lijkt het minder dan bij hans) bekeken te worden. Ik merk namelijk dat de meeste mensen het of niet eens opvalt of gewoon geen interesse erin hebben. Maar goed als je een dag aan het shoppen bent heb je toch al gauw zo’n honderd blikken gekregen en dat is gewoon niet altijd leuk.
  Wat overigens wel hierbij opvalt is dat de meeste jonge vrouwen het op de een of andere manier best leuk vinden. Die lachen vaak op een leuke manier (niet uitlachen) en plaatsen soms zelfs een goedkeurende opmerking. Ook als mijn vrouw me weer eens in het nieuw steekt helpen de meisjes in de winkel mij vaak nog met meer plezier dan dat ze de vrouwen helpen. Mijn eigen vrouw kan er bij wijze van spreken bij gaan zitten. De meiden in de winkel (wellicht natuurlijk ook door verkoopbelangen) gaan vaak zelfs nog verder in de keuze dan mijn eigen vrouw. Want als ze mij in panty (niet bij een strakke broek) zien denken ze meestal direct dat ik alle overige vrouwenkleding ook wel zal dragen. De meeste meiden komen dan met complete sets aan met rokjes, jurkjes, lange truijurken, blousjes en wat al niet meer. Mijn vrouw maakt dan wel altijd duidelijk dat dat, met uitzondering van de lange truien, niet de bedoeling is. Gelukkig vindt ze rokjes ed ook te ver gaan.

 • Jaap

  Nu ik toch aan het tikken ben wil ik eigenlijk ook een advies geven. De meeste vrouwen vinden het niet goed als mannen aangeven dat ze een panty willen dragen. Skinnies en treggings ga je al vaker zien, dus dat is een stap vooruit, maar panties komt meestal geen akkoord thuis op. Onder de broek vinden de meeste vrouwen in de winter nog wel prima, maar zichtbaar zijn ze pertinent tegen. Deze mannen hebben dan informatie en argumenten nodig om hun vrouw te overtuigen. Nu zijn er steeds meer lingeriezaken (vooral digitaal) die de mannenpanty verkopen dus dat is een pre, maar sites als dit zouden eigenlijk ook een pre moeten zijn. En dat zijn ze eerlijk gezegd niet. Mijn vrouw heeft mij, toen ze me wilde overtuigen, op deze site gewezen en ik moet zeggen dat het mij als man niet hielp, dus laat staan wanneer het andersom is; dat de vrouw deze site voor haar pantydragende man doorleest in de hoop dat ze het dan goed gaat vinden.Ik zal uitleggen waarom:
  de vrouw wil dat de man die ze ooit ontmoette wel man blijft. Vrouwenkleding, want zo kijkt een vrouw naar een panty, is dan een afknapper. Als zij dan leest dat er veel meer mannen zijn die dit dragen en toch verder gewoon man zijn kan ze van gedachte gaan veranderen. En dat zie je op deze site te weinig terug. Want als mannen zich vrouwennamen gaan aannemen werkt dat meer tegen dan mee en ook namen als pantboy of pantymatje doet niet veel goed. Als er dan ook nog diverse reacties staan waarin de man niet alleen een panty draagt, maar ook haklaarsjes, rokjes, make-up ed dan kan de man het wel schudden. Als je veel, niet alle, van bovenstaande reacties leest zal de vrouw eerder tegen haar man zeggen dat dit allemaal verwijfde types zijn dan dat hier doodnormale mannen staan die de panty gewoon een doodnormaal kledingstuk vinden dat ook voor hen bedoeld is.
  Ik bedoel dit niet vervelend maar echt als advies.

  • pantyboy

   jaap

   dat advies heb ik helemaal niet nodig,als er 1 is die daar geen advies over nodig heeft,dan ben ik het wel,ik denk dat ik zo een beetje de eerste was die als man met pantys ging lopen,en eigenljk denk ik dat nog steeds,want zelf loop ik wel zoveel als mogelijk met pantys op straat,maar ik heb nog nooit een andere man met een panty op sraat gezien dus ik vraag me echt af of er uberhaupt wel mannen zijn die het echt durven,en er niet aleen maar over praten . ik loop bijna dagelijks over straat met pantys. en ik draag bijna hoofdzakeijk van die dikke hudkleurige pantys van minimaal 60 dennier
   die door de meeste mensn orden gezien als oma pantys

 • elyne

  hallo jaap,

  had ik net een heel verhaal getypt dat ik het helemaal met je eens ben en het niet beter had kunnen verwoorden krijg ik een foutmelding en is alles weg grrrrrrrrrr

 • Misschien is het advies wel, draag wat je wilt en waar je het wilt en bepaal zelf wat je aan hebt. Het gaat er om dat je je prettig voelt met een panty aan en niet dat je je ongemakkelijk voelt.Als de dames vinden dat je je panty aan moet houden en je wilt dat niet, doe dat dan vooral niet, het gaat om jouw gevoelens.Jij moet je op je gemak voelen.

 • jan

  ik draag ook panty van 80 din

  • elyne

   Het is trouwens DEN en een panty van 80 den is voor mij geen panty maar een majo ;-D

   • Jaap

    De dikte bepaalt niet of het een panty of maillot is, dat wordt bepaald door de structuur/stof. Panties van 80den zijn dus gewoon panties. Ik draag meestal ook 60 of 80den panties maar zelden maillots. Deze vindt mijn vrouw te grof en pluizig van structuur. Dat vindt ze niet mooi staan als mijn winterse wollen trui ook al grof en pluizg is. Daar ben ik het ook wel mee eens. Daarbij vind ik een panty ook net iets zachter zitten.

    • pantyboy

     jaap in principe heb je wel gelijk dat een panty van 80 dennier geen maillot is maar een panty , maar het probleem is dat je eigenlijk nergens pantys kan kopen van 80 denier en als je wel 80 dennier kan kopen , dan staat op de verpakking dat het een legging is en vrouwen noemen 80 dennier een maillot , daar zijn het vrouwen voor
     vroeger kon je 80 den huidkleurige pantys kopen , maar tegenwoordig niet meer

     • elyne

      JAmmer dat we hans niet meer zien hier voor reacties

 • pantyboy

  ik heb nu huidkleurige pantys gekocht van 60 den en daar heb ik vanmorgen mee onder een korte broek op straat gelopen mmmmmmmmmmmmm

 • rene ms

  hallo,

  nou mijn vrouw vind mooi als panty’s draag ze wil ook niet dat ik er een slipje onder draag liefst naakt strake broek en dan schoppen als we dan op rol trap staan vind ze het spannend om te plagen eff met haar hand langs me dijen of over me kruis en dan lachen alsze ziet dat ik een behoorlijk harde pik heb

  rene

  • elyne

   @RebeMS, vind je het erg als ik je verhaal niet geloof, soms (rn ook bij anderen) heb ik het gevoel dat het uit de duim gzogen is en dat , hoe noem he dat ook alweer, de vader is de wens van de gedacte ofzoiets. JAAP? ;-D
   en verde, voor de leesbaarheid gebruik eens hoofdletters, punten en kommaas ;-D

  • elyne

   @ReneMS, vind je het erg als ik je verhaal niet geloof, soms (rn ook bij anderen) heb ik het gevoel dat het uit de duim gzogen is en dat , hoe noem he dat ook alweer, de vader is de wens van de gedacte ofzoiets. JAAP? ;-D
   en verde, voor de leesbaarheid gebruik eens hoofdletters, punten en kommaas ;-D

 • pantyboy

  elyne

  welk verhaal geloof je dan wel ?
  ik ben een man van 48 en ik loop meestal met dikke huidkleurige pantys over straat en als het het weer toelaat onder een korte broek . huidkleurige pantys van 60 denier , en dan ook vaak in open schoenen
  60 den zijn pantys die oma pantys worden genoemd

  • elyne

   wat voor verhaal ik niet geloog, die van hand misschien dat hij meegesleept wordt door zijn vriendin en gaar vriendinnen dat hij niets aan mag als ze naar een restaurant gaan behalve zijn panty, laarzen en een trui? gaat hij er dan met zijn jas aan zitten? Ik zou graag hier getuige van zijn en meedoen want zulke vriendinnen is erg leuk maar ik zal dan wel iets meer willen aantrekken, en hierbij kan en wil ik hans wel ondersteunen zodat hij niet alleen is, maarja hans is nergens meer te bekennen, dus vind uj hett ongeloofwaardig en denk dat dit verzonnen is om gier reacties los te maken???????
   en dan rene ms, over schoppen en dat zijn vrouw niet wildat hij er een slip onder zijn panty draag en dat zijn vrouw er over wrijdt voor een harde, volgens mij zou het kunnen maar op een roltrap enz…… de vader is de wens van de gedachte ofzoiets…….. dat je er hoge spanningen van kan krijgen dat kan naar ik denk dat de meesten va ons hier ze daarom niet dragen????
   verder, alswe het over panties hebben , gebruik dan normale taal want ik vind bv vleeskleurige pantie en omapanties geen lekker bekkende worden. wat is het verschil tussen een omapanty en een dikke panty? als we het geaccpteerd willen hebbn praat er dan ook normaal over, pantyies komen in deniers en kleuren en verschijningen, zoals nearly black, diamantkleur of naturel enz. enz.
   ik draag graag een panty zichtbaar maar wel gladde benen om het gevoel te hebben dat ik ze draag, panties onder een broek is voor velen een warmte issue. maar iedereen heeft wel een reden om het wel of niet zichtbaar te dragen of dikke of dunnen panty aan te trekken

  • elyne

   alsof mijn zus die een wat dikke panty onder haar rokje draag al oma is ;-D ik weet wel zeker van niet, oma zijn meer een type steunpanty ;-D

 • Pantymatje

  Ten eerste allemaal een gelukkig nieuw jaar toe gewenst, en dat we allemaal maar veel in panty s mogen dragen in 2014.
  Ik ben het met Elyne eens dat we hier normaal moeten kunnen praten over panty s en niet van die spannende Indianen verhalen.Ik heb pas een nieuwe panty van Oroblu gekocht en wel de Different 80 tights in het zwart. Het is een geweldige panty om aan te hebben, zit goed en heeft een fijn zittende boven band, een echte aanrader. 2014 is voor mij dan al goed begonnen.

  • Don

   Ik kocht laatst nog een panty bij de Hema voor € 4,50
   40 of 60 den. Zit heerlijk !!
   Nu de temperatuur wat hoger wordt draag ik ze wat minder vaak met buiten werken, dan wordt het gauw te warm. Als ik er dan een draag, werk of prive dan zijn ze al wat dunner.

 • Ze worden zelfs best wel hip tegenwoordig, ziet er tof uit!

  • pantyboy

   wie worden er hip?

 • Wim

  Ik draag Filodoro panty’s die erg goed zitten met mijn lange benen,ik draag 40 en 50 den.
  Maar meestal alleen in het weekend en alleen in huis,helaas heb ik op een paar keer na(s’nachts)het lef niet gehad om ermee naar buiten te gaan.
  Ik prefereer donker bruine of donker blauwe panty’s,die vind ik gewoon het mooist zitten.
  Ik vind het wel erg jammer dat panty’s bij de man niet gewoon geaccepteerd worden zoals ze bij de vrouw geaccepteerd worden,want anders zou ik nooit meer iets anders dragen.

  • pantyboy

   wim

   heel herkenbaar ik draag meestal 60 den huidkleurige pantys , enige verschil is dat ik er wel heel vaak mee op straat loop ook onder een korte broek

  • elyne

   bruine of baluwe maakt niet uit of het nu zwarte of bruine zijn ales van hetzelfde merk en type zit hetzelfde, je bedoelt waarschijnlijk dat je die kleur het mooiste vind (staan)

  • pantyboy

   hoi

   een tijdje geleden kwamen mij dameshakken toe
   die kon ik voor heel weinig kopen hier in de buurt
   in de advertentie stond maat 45 dus ik ging ze ophalen en toen bleek dat er maat 11 in stond en maat 11 is gelijk aan 46 ! dus ik loop nu steeds met mooie damessandalen in maat 46 en ik draag 60den wineblush huidkleurige pantys er in en dat loopt echt helemaal geweldig ! ik loop er ook mee op straat en ook onder een korte broek ! helemaal goed .

 • Terry

  Hallo, ik was op zoek naar Nur die panty’s en kousen aangezien ik die altijd kocht bij mijn supermarkt en er erg blij mee was.
  Helaas zijn ze overgestapt op een waardeloos huismerk en het lijkt wel of nur die van de nederlandse bodem verdwenen is.
  Al zoekende kwam ik dit forum tegen en moet toch even kwijt dat ik het leuk vindt om te lezen dat er zoveel mannen eerlijk en open vertellen over hun panty voorkeur.
  Ik ben een transgender en draag ook al panty’s sinds m’n 10e jaar ongeveer, eerst onder m’n broek of thuis als ik alleen was.
  Sinds m’n 35e ben ik uit de kast en kom ik overal waar ik maar komen wil met m’n panty of kousen aan, uiteraard met een leuke jurk, beetje make up en hakjes aan.
  Vind het heerlijk om een zacht briesje langs m’n bepantyde benen te voelen en me te kleden zoals ik wil.
  Kortom mannen die graag panty’s dragen, geneer je niet en heb schijt aan wat een ander zegt of denkt, emancipeer jezelf, is beter voor ons allemaal.
  Hoop dat het ooit net zo gewoon wordt als een vrouw in een broek.

  groet, Terry

  • pantyboy

   hoi terry

   het merk nur ken ik wel,dat verkopen ze volgens mij alleen maar bij de makro.het is een merk wat op een 1 of andere manier nog aardig in trek is bij oudere dames.ik haalde ze namelijk ook wel voor mijn moeder omdat ik de enige in de familie was die een bedrijf had en dus een kaart had om de makro in te komen. op een gegeven ogemblik moest ik ze ook meenemen voor een vriendin van mijn moeder , zelf heb ik ze ook wel gedragen , maar wat ik me er van herriner dat ik ze op een 1 of andere manier niet zo fijn vond . maar ik wil ze wel weer eens gaan proberen , ik zal ze weer eens halen als ik daar weer kom. als je zelf niet de makro in kan,kunnen we altijd een keer samen ! ik heb wel een pas en dan kan je pantys halen die je wilt en ze hebben daar heel veel keus en dan haal ik ze ook weer voor mezelf . je kan ook panys halen bij corrykousensokken.nl daar heb ik laatst besteld en daar was en ben ik erg tevreden over . want de makro is namelijk niet zo goedkoop . als particulier moet je namlijk altijd de btw ook nog zelf betalen . gegroet

 • pantyboy

  gisteren heb ik een lange fietstocht gemaakt met huidkleurige pantys aan onder een korte broek in open schoenen en dat waren vrij opvallende wineblush huidkleurige pantys en ik heb geen rare reacties gehad . dit is wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar

  • pantyboy

   ik draag nu heel veel open sandalen met pantys en ik krijg nooit rare opmerkingen of reacties

 • Mark

  Ik draag ook dagelijks panty’s. Zonder iets eronder. Zo een geil gezicht. Ik maak foto’s en filmpjes van mezelf en kick ook op meisjes en ook jongens die panty’s dragen. Wie wil met mij afspreken in panty? Alles kan, sex, plassen in panty, elkaar door het nylon strelen en klaarspuiten in panty. Ik ben 31, slank en zie er veel jonger uit. Ik zoek het liefst jonge boys of girls

  gr Mark

  • pantyboy

   ik denk dat jij hier op de verkeerde site zit want zo mailen we hier niet

   • Geert V

    Helemaal mee eens!

    • pantyboy

     geert

     je zal niet de enige zijn van de rest die het daar ook eens mee zijn

   • elyne

    we mailen hier toch ook niet maar ik begrijp wat je bedoel,
    rare snuiter die mark, zal wel een vieze bedoeling zijn bij hem thuis, wat vinden je vader en moeder hiervan?????? ;-D

 • pantyboy

  wat ik me afvraag is of er hier meer mensen zijn die merken dat er af en toe berichten verdwijnen of worden verwijderd?

 • pantyboy

  elyne

  als jij vind dat we hier niet mailen , wat doen we hier dan wel?

 • pantyboy

  op mp ben ik dames sandalen met een hak tegen gekomen
  van maat 45,toen ik ze had opgehaald bleek dat er maat 11 in stond en maat 11 is 46!dus ik heb nu een paar echt zalig zittende open schoenen met hakken waar ik nu zodra het weer het maar even toelaat,in loop met huidkleurige pantys onder een korte broek en wat extra opvalt is dat ik altijd hele dikke pantys draag mmmm…..

 • pantyboy

  ik vraag me af of er hier een mogelijkheid is om fotos te plaatsen

  • Pantymatje

   Hoi pantyboy Als jouw verhalen lees hebben wij best veel overeenkomsten wat besteft het dragen van pantys.Het is best fijn om te weten dat er meer mensen zijn met de zeflde gevoelens en passie voor pantys hebben.Ik lees wel dat jij graag met een kort broek en panty over straat gaat mijn voorkeur gaat uit naar panty en spijkerrokje niet te opvallend. Zijn er nog meer forums met mensen met de zelfde passie?
   Groet pantymatje

 • pantyboy

  hoi pantymatje ,

  als je op google kijkt kom je nog wel meer forums tegen , het is toch leuk dat ik niet de enige ben , het is alleen jammer dat jou reactie heel moeilijk leesbaar is vanwege de vele taalfouten en vergeten woorden .

  wat ik wel graag zou willen weten is wat voor een pantys jij draagt,ik draag dus meestal 60 den huidkleurige pantys en die zijn er juist voor gemaakt om wel op te vallen…

  • Pantymatje

   Hoi Pantyboy
   Ik draag meestal 40 den plaisir van Oroblu( huidskleur en zwart) en Differt 80 ook van Oroblu in het zwart. Sorry voor de taalfouten van eerdere bericht. Hopelijk is dit beter te lezen.
   Zondag ga ik voor het eerst eens fietsen met panty en spijkerrokje aan, vind het nu al spannend.
   Groet Pantymatje

 • pantyboy

  hoi pantymatje

  ik draag altijd pantys maar nooit zwarte op een 1 of andere manier ben ik altijd al verzot geweest op huidkleurige pantys.ik ben begonnen met 20 den maar tegenwoordig is het bijna altijd dikke 60 denier huidkleurige pantys .vroeger vond ik dat altijd al mooi als ik oude dames zag lopen met van die dikke pantys,waarom weet ik niet,maar dikke huidkleurige steunkousen en steunpantys hebben mijn voorkeur, nu heb ik een tijdje geleden ook mooie open damesschoenen voor heel weinig kunnen kopen via marktplaats en in mijn maat,maat 11,dat is 46,open sandaletten met hak van 6 cm daar ga ik dus in met mijn huidkleurige pantys en die schoenen lopen echt geweldig. waar ga je zondag fietsen met een panty aan misschien bij mij in de buurt, in de buurt van amsterdam?

  • Pantymatje

   Hoi Pantyboy

   In de winterdag hebben dikkere panty s mijn voorkeur, maar met deze temperaturen de 40 den plaisir panty van Oroblu. Zondag trek ik een huidkleurig 40 den panty en een spijkerrokje aan en ik ga fietsen in Amersfoort.

 • pantyboy

  pantymatje

  zelf draag ik nooit van die dure pantys ik draag zoveel mogelijk goedkope pantys probleem alleen is dat je bijna nergens meer 40 den kan kopen , zelfs bij de meeste hema s
  kan je geen 40 den meer kopen en op internet kom je ze nog maar zelden tegen er is een webshop waar je alleen 20 of 60 kan kopen maar geen 40 den !

  er is ook nog een mogelijkheid dat ik vandaag de deur uit ga met een oranje panty

  • Pantymatje

   Succes

 • pantyboy

  pantymatje

  nou , dat is prima gelukt hoor , ik heb een fietstochtje gemaakt met oranje pantys. volgende week ga ik denk ik zwarte doen

 • pantyboy

  vanavond ben ik naar de herdenking geweest met een dikke 60 denier taupe kleurige panty in damesschoenen met hakken van 6 cm

 • Paul

  Dodenherdenking.En het blaasorkest blies op de Dam Ben Ik Van Duitzen Bloed nederlandsvolslied dat het een lieve lust was .Kweet het niet hoor maar volgens mij lopen er een hoop debielen op dit landje.

  • Geert V

   Blijkbaar wel, sommigen kunnen duitsen en volkslied nog niet eens goed schrijven!

 • pantyboy

  ik snap ook niet wat paul hier doet!

 • Pantymatje

  Hallo Pantyboy

  Gisteren ben ik naar Amersfoort gegaan en heb voor het eerst in huidkleurige panty 40 den Oroblu en spijkerrokje 22km gefietst. Het was geweldig, wel mensen die keken maar geen reacties gehad. Ik vond het in het begin heel spannend maar naar mate ik langer op de fiets zat ontspande ik en vond het een hele fijne ervaring. Dit ga ik in de toekomst dus vaker doen, want dit smaakt naar meer.
  groet Pantymatje

 • pantyboy

  hoi pantymatje

  tegenwoordig loop ik alleen nog maar met pantys
  ik heb 60 denier huidkleurige pantys aan dat zie je dus heel goed onder een korte broek en dan draag ik ook schoenen met hakken helemaal goed., misschien een keer samen fietsen?

  • Pantymatje

   Hoi Pantyboy

   Kunnen we misschien een keer afspreken, maar dan wel na de zomer vakantie. Heb jij dan een voorstel waar?
   Ik hoor het wel. Trek ik ook mijn panty, rokje en hakken aan op de Fiets. Lijkt me leuk en gezellig.

 • pantyboy

  goed plan het mag ook voor de zomervakantie want voorlopig is het nog geen zomer

 • roy

  Ik draag regelmatig bij koud weer een panty. Het is lekker warm en het zit ook nog eens lekker.
  Ik vind dat het maar eens moet ophouden met het gezeur dat panty’s alleen voor vrouwen zijn. Onzin! Emancipatie mensen!!!
  Gelukkig zijn er steeds meer mannen die ze dragen en er ook vooruit willen komen.
  Verder het maakt ook niet uit als je nu hetero of home bent. Het moet gewoon kunnen.

  • elyne

   dit is geen issue of je nu homo of jetero ben, je doet net alsof het bij homoos normaal is en bij heteroos niet ‘-D

 • pantyboy

  roy

  met dit probleem zijn we natuurlijk al jaren bezig
  het grote probleem is echter dat er wel steeds meer mannen bij komen die zeggen dat ze in het openbaar pantys dragen
  maar dat ik er in al die jaren dat ik zelf pantys draag echt nog nooit 1 gezien heb.zelf draag ik bijna dagelijks een panty en als het weer het toelaat ook onder een korte broek meestal draag ik dikke huidkleurige pantys vaak wel van 60 denier en dan ook nog regelmatig in damesschoenen

 • pantyboy

  aangezien er op deze site bijna nooit meer word gekeken , laat staan een artikel wordt geplaatst heb ik besloten er ook mee te stoppen , want volgens mij is alles over mannen die zeggen dat ze pantys dragen hier wel gezegd . ik ben 1 van de weinige die echt bijna elke dag pantys draagt in het openbaar en voor mij is het zo gewoon geworden dat ik dagelijks een panty aan heb , in alle kleuren , dat ik er niet meer over ga schrijven hier

 • FFnylonsfriend

  Ik was al 10jaar toen eerst een panty met naad aantrok, en ik was eraan verknocht geworden. maar later en tot nu zijn jarretels en FFnylons 100% nylon,dat toch nog veel fijner draagt. dit draag ik dag en nacht, behalve zomers.
  Er is zijn Heren jarretels leverbaar, die naar het mannenmodel gemaakt zijn, ik heb heb ze in wit en zwart.

 • pantyboy

  toch maar weer een reactie
  inmiddels is het door mijn familie en vrienden geaccepteerd dat ik regelmatig met pantys loop onder een korte broek en vaak in open schoenen , de meeste vinden het geen gek idee en vinden het mij nog goed staan ook

  • elyne

   Ik neem aan dat het serieus bedoeld is dat panties je god staan en dat ze het niet zeggen om jou te plezieren en dat ze het stielum niets vinden?

 • matthijs

  waarom wordt het door vrouwen gek gevonden als mannen een panty dragen ?

  • elyne

   vraag het eens aan die vrouwen!

  • Andre

   Ik denk dat dat wel meevalt. Lang niet alle vrouwen vinden dit gek. Ik had zelf een vrouw dit het zelfs heel normaal vond en de panty an sich als unisex kleding zag. Zodra het kouder werd kocht ze voor ons beide weer constant panties. Voor haar wat lagere den en voor mij dikke panties. Ze vond het ook echt leuk staan gecombineerd met een trui. Ik denk dat vrouwen het pas minder leuk gaan vinden wanneer je als man hierdoor opeens ook vrouwelijker gaat doen. Dan ben je niet meer de man waar ze verliefd op werden. Als je echter de panty niet anders draagt dan een broek vond mijn vrouw het meer dan prima dat ik ze droeg. Daarnaast is het ook gewenning. Hoe vaker je iets ziet hoe normaler het wordt. In het begin droeg ik ze vooral binnen of in de tuin, maar op den duur vond zij het zo normaal dat we er ook mee van huis gingen. Niet zozeer naar vrienden of familie maar wel tijdens wandelen, avondje uit, boodschappen doen of naar het sporten. Opvallend was dat ik dan juist van vrouwen de meest positieve reacties kreeg. Dus kortom, als je als man niet verandert doordat je een panty draagt, maar gewoon jezelf blijft, wordt de panty niet zo gek gevonden door vrouwen.

   • elyne

    waarom zou je opeens veranderen als je een panty aan heb?????

 • pantyboy

  ik zelf draag ook panty’s en dames lingerie en ik zoek een lieve vriendin die het niet erg vindt dat ik panty’s en dames lingerie draag en tegen anderen jongens en manen zegt ik het is prima als jullie ook panty’s en dames lingerie dragen

 • zierikzee

  ik zelf draag ook panty’s en dames lingerie en ik zoek een lieve vriendin die het niet erg vindt dat ik panty’s en dames lingerie draag

 • pantyboy

  nu vraag ik me dus echt af wie het laatste artikel met pantyboy heeft geschreven want dat is iemand die mijn naam gebruikt , want ik zit hier al jaren en ik heb dat artikel niet geschreven !

  • elyne

   tja, behoorlijk maf om je als iemand anders uit te geven, je bent al niet herkenbaaar met een alias , dus om nu als iemand anders fvoor te doen, wat is het nut hiervan?

   wel erg warm om een panty te dragen nu, zelfs met een dunne is het niet lekker en het water loopt al van mijn benen als ik ze zie hahaha, wel lekker om een rokje te dragen trouwens.

  • elyne

   misschien een vergissing van Zierikzee, gezein het andere bericht dat er erg op lijkt?

 • matthijs

  ff proberen

 • pantyboy

  ik weet niet wie zierikzee is

 • pantyboy

  de herfst komt er weer aan , dus kom op heren, dikke panty en korte broek niet opbergen voor de winter , maar er op uit en de straat er mee op! kijken wat de vrouwen er van zeggen

 • pantyboy

  de laatste weken draag ik alleen nog pantys en geen sokken meer , ik ga het elke dag lekkerder vinden

 • Pantymatje

  Loop de afgelopen dagen met een blauwe legging van Wolford 40 Din en een korte broek. De legging van Wolford kost wel wat maar dan heb je ook wat. Dit zit wel comfortabel, super gewoon.

 • pantyboy

  in het weekend ga ik denk ik een paarse legging proberen onder een korte broek , de laatste 2 weken loop ik alle dagen met pantys ik heb momenteel 60 denier dikke pantys aan in de kleur wineblush en dan onder een korte broek vaak heb ik dan ook damessandalen aan met een hak en dat loopt echt prima de luxe

 • Pantylover

  Nou ik draag ze ook graag!! Maar liever niet van die gekke kleuren, een beetje onopvallend, soms zie ik ze kijken, heeft hij nu wel.. of niet een panty aan. Op het moment zijn de panty’s en kousen van Stessonline favoriet bij mij. Vooral de Nady hold-ups 70 zijn lekker lang.

 • Erik Geurts

  Hallo

  ik draag al van mijn 5de panty’s eens ik begon te puberen was het dagelijks en kwam ik lekker klaar, ben er nooit mee mee gestopt. Ok is aangenaam onder een broek als het koud is lekker warm… maar in een skibroek of 2 paar over elkaar is het ook zalig hoor. Ik hou wel vooral van de mooie dure merken. Kwaliteit heeft zijn prijs maar als je er ‘normaal’ mee doet gaan ze lang genoeg mee…
  Zalig ook om te vrijen als zij er ook aan heeft. Persoonlijk ben ik een fan van kop tot teen… maar ik ben al blij met een partner die me zo accepteerd… nog vragen [email protected]

 • pantyboy

  panty

 • pantyboy

  het was even kijken of het nog werkte
  ik draag tegenwoordig alleen nog maar pantys voor 2016 heb ik het goede voornemen om sokken geheel af te schaffen en alleen nog pantys te dragen en dat lukt tot nu toe aardig

 • Patty

  En toch zit een panty echt heel fijn

 • Patty

  Laatst leden hold-up gekocht FANSTASTICH!!!

 • Don

  Super initiatief.

  groet Don