Natural, zo zien de mannen ons graag!

Uit een Engels onderzoek is gebleken dat de meeste mannen niets hebben met zwaar opgemaakte vrouwen. Ze willen ons naturel. En wij laten ze natuurlijk in de waan dan een goede naturallook ook echt ‘vanzelf’ komt…

En het ziet er zo naturel uit… Wij weten beter!

Zwartomrande ogen en een knalrode mond. Voor velen het toonbeeld van een perfecte make-up. Maar een secuur opgemaakt gezicht kost de nodige inspanning; crèmetje hier, poedertje daar en vooral niet uitschieten met de lipliner. De make-uppoespas is aan mannen niet besteed, zo viel deze week te lezen in De Telegraaf. Mannen zien vrouwen liever naturel, zo blijkt uit Engels onderzoek. Gwyneth Paltrow, het boegbeeld van een klassieke natuurlijke schoonheid. Maar in werkelijkheid is Gwyneth zonder make-up dat net zo schrikken als wijzelf na een nachtje kreuken in de de kussens. Met een subtiele foundation, een mooi aangebrachte mascara, een beetje blusher en wat lipgloss voldoen we aan het ideaalbeeld dat de mannen van ons hebben. Maar liefst 68 procent van de 10.000 mannen die werden ondervraagd door datingsite loopylove.com, heeft liever dat de andere sekse de poederdoos in de kast laat en de lipstick in de tas.

Goed nieuws: naar verluidt moet Cameron Diaz dagelijks lagen plamuur gebruiken om haar pokdalige huid te camoufleren. Ook de leukste moeten er dus behoorlijk wat voor doen!

In Engeland gebruikt 93 procent van de vrouwen make-up en in Nederland ligt dat percentage rond dezelfde hoogte, zo melden diverse bronnen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer