Vetrollen verdwijnen snel en pijnloos

Het lijkt me helemaal het einde: er zitten wat kilootjes extra aan na de donkere wintermaanden, en in het prille voorjaar boek je een sessie fatblaster. Even door wat geluidsgolven heenwandelen en weg zijn de winterse vetrollen. Onbeperkt eten tijdens de feestdagen dus!

Een Australische plastisch chirurg heeft namelijk een machine ontwikkeld die vetcellen afbreekt door middel van ultrasone golven, zo meldt Santé. De fatblaster zou binnen een paar uur het vet op buik, billen of dijen laten verdwijnen als sneeuw voor de zon. ‘Als sneeuw voor de zon’, klinkt als ‘muziek in de oren’. Geen waanzinnig ingewikkelde dieeten volgen waarbij het calorieën tellen aanvoelt als vergevorderde wiskunde. Geen eindeloze uitputtende dagen in de naar zweet stinkende sportschool. En geen bloederige pijnlijke liposuctie-ingrepen meer.

Volgens de arts trillen de geluidsgolven de vetcellen als het ware kapot. Het lichaam voert het vet op natuurlijke wijze af (en hier kan het natuurlijk wel een beetje onsmakelijk worden…). De behandeling zou pijnloos en zonder risico’s zijn. Maar, omdat het apparaat op dit moment het enige ter wereld is, zijn behandelingen peperduur. Het zit er dus nog niet in dat we dit jaar al losgaan. Er is grote interesse in het apparaat. Het is dus een kwestie van afwachten voordat je er een bij het Kruidvat kunt kopen…

Critici uit de Australische medische wereld plaatsen grote vraagtekens bij de fatblaster. Maar daar zijn het critici voor. Ze waarschuwen mensen zich er niet mee te laten behandelen voor onderzoek is gedaan naar de bijeffecten van het apparaat. Bijeffecten? Bijeffecten? Strak in je bikini, dat is het bijeffect! En daar doen we een hoop voor!

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer